IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
6:11 (2:5, 4:6)
ILHK Hradec Králové
Sobota 11.06.2022, 13:30 • ZS Nikolajka, Praha 5-Smíchov • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Zdravím vás u 6. kola inlinehokejové Stilmat extraligy. Pražské Roller Storm na domácí půdě na smíchovské Nikolajce přivítá východočeského soka z Hradce Králové přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Pražský Roller Storm do letošní sezony nevstoupil úplně v nejlepším duchu. Z dosavadních šesti zápasů zvítězil jen v jednom jediném, a to když na soupeřově půdě zdemoloval 7:0 Hořovice. To Hradec Králové ještě před tímto zápasem sehraje na Nikolajce zápas s Prague Rats. Do něj bude vstupovat s bilancí pěti výher a jediné porážky, když nestačil na Černošice.
     
    Pražský Roller Storm v ofenzivě táhnou Ondřej Šulek s Lukášem Bednaříkem. První z nich je dvorní střelec, na kontě má už osm tref, k tomu tři nahrávky. Druhý pak vede v počti asistencí. Těch si připsal devět, góly pak vsítil dva. Na hradecké straně je tahounem Filip Kuťák s dvanácti góly a šesti asistencemi.
     
    Předchozí vzájemný zápas

    28. 5., 4. kolo: ILHK Hradec Králové – IHC Roller Storm Praha 8:1
    Branky a nahrávky:
    7. Kuťák (T. Půlpán, Havránek), 10. Šimek (Kuťák, T. Půlpán), 15. A. Půlpán (Novák, Malík), 20. Kuťák (T. Půlpán, Havránek), 20. Novák (Malík), 27. Novák (A. Půlpán, Čáp), 31. Marha (Novák), 37. Novák (Marha, Valkoun) – 6. F. Bílek (Merkl).

    Sestava Hradce Králové: Mahdal – Čáp, Havránek, Komárek, Kuťák, Malík, Novák, A. Půlpán, T. Půlpán, Šimek, Marha, Valkoun.

    Sestava Roller Stormu: Bednařík, D. Bílek, F. Bílek, Frodl, Kuchař, Merkl, Straka, Svoboda.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Roller Storm Praha: Hauser – D. Bílek, F. Bílek, Novák, Kuchař – Bednařík, Šulek, Vráblík, Gardoň, Kvasnička.
    Trenér: Pavel Würtherle

    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Lequin) – Čáp, Hronek, Pavlík, T. Půlpán (A) – Kuťák (A), J. Novák, L. Novák, A. Půlpán (C), Marha, Valkoun.
    Trenér: Zdeněk Karlík

    Rozhodčí: Výborný, Všetečka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hradecký tým se jako první zmocnil kotouče.
     
    00:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bleskový první gól utkání! Do samostatného úniku se vydali Jakub Novák spolu s Filipem Kuťákem, a právě FILIP KUŤÁK našel v poslední možné chvíli volnou skulinu v Hauserově brance, čímž otevřel skóre zápasu. Asistence: Jakub Novák a Lukáš Novák.
     
    01:41
    Matěj Gardoň rozjel kombinaci s Filipem Bílkem. Místo střely se ale hra změnila v tuhý boj o puk před Mahdalem. Z něj vyjel vítězně královehradecký celek.
     
    02:53
    Jakub Novák obdržel puk na vlastní polovině a poslal do akce Filipa Kuťáka. Ten ale nepřešel přes trojici bránících hráčů Roller Stormu.
     
    03:40
    Filip Kuťák podklouzl při přebírání přihrávky od Tomáše Půlpána. Puk se tak dostal do moci Dominika Bílka, který otočil hru směrem k hradecké kleci.
     
    04:49
    Až ke gólmanovi z útočné oblasti vrátil puk Lukáš Novák a celá čtveřice Hradce zamířila na střídačku.
     
    05:29
    Aleš Půlpán rychlostně přebruslil hned dva hráče Roller Stormu a udržel kotouč před Martinem Hauserem. Královehradečtí pokračují v kombinační souhře.
     
    06:26
    Filip Bílek nepřešel v kruhu přes Filipa Hronka. Hradečtí otočili hru.
     
    06:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A také z toho Východočeši navyšují vedení! V signalizované výhodě se odhodlali k rychlému sledu přesných nahrávek, jež svou ranou umístit za Hauserova záda FILIP PAVLÍK. Asistence: Aleš Půlpán a Filip Hronek.
     
    07:42
    Mahdalovu pozornost prověřil svou vyšší střelou Natan Vráblík, který namířil puk přímo do lapačky hradeckého gólmana.
     
    07:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to ale Hradec Králové, který vstřelil další branku! Po úspěšné souhře dokázal překonat ležícího gólmana Hausera LUKÁŠ NOVÁK a hosté vedou už o tři góly. Asistence: Jakub Novák a Filip Kuťák.
     
    09:38
    Dominik Bílek se pokusil uklidil přízemní střelu pod betony Michala Mahdala. Gólman Východočechů ale zůstal ve střehu a puk včas pokryl.
     
    10:12
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Další únik už ale Roller Stormu vyšel. Rychlou kombinaci přes celou délku hrací plochy zvládl uklidit mezi tři tyče hradecké svatyně FILIP NOVÁK. Asistence: Natan Vráblík.
     
    11:09
    V souboji o puk ve středu pole byl úspěšnější domácí Roller Storm. Toho využil Ondřej Šulek, který se s ním vrátil za svou branku a započal další rozehrávku.
     
    12:15
    Hradečtí mají další výhodu. V ní si celkem v klidu přihrávají na celé ploše.
     
    12:30
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha:
    Natan Vráblík – 2 min, hákování.
     
    13:19
    Hradec ve své přesilovce neopouští útočné pásmo a bez větších nervů kombinuje.
     
    13:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také hned tuto početní výhodu využívá! Po několika nahrávkách se opřel do kotouče ALEŠ PŮLPÁN a přesnou ranou jej poslal do branky domácího celku. Asistence: Filip Hronek a Filip Pavlík.
     
    14:42
    Roller Storm se dostal do zakončení těsně před brankovištěm. Michal Mahdal ale do puku vložil svou hokejku.
     
    14:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól ale padl opět z holí Královehradeckých. Po rychlém úniku od vlastní branky se k přesnému zakončení dostal FILIP KUŤÁK a hosté odstupují už na rozdíl čtyř branek. Asistence: Jakub Novák a Lukáš Novák.
     
    16:02
    Filip Hronek si obkroužil dvojici hráčů v dresu Roller Stormu a přihrál puk za sebe na Zdeňka Čápa. Hradec se díky tomu stále drží na kotouči a pokračuje v ostřelování Martina Hausera.
     
    17:05
    Zadovku od Aleše Půlpána tvrdě napasoval směrem k brance Filip Hronek. Do této rány ale nevložil potřebnou přesnost a puk se pouze odrazil o mantinel za Hauserem.
     
    18:17
    Hosté se stále drží na kotouči. Tentokrát ovšem u vlastní branky.
     
    18:55
    Po několika přihrávkách v řadě zakončil Jakub Novák. Tuto ránu ovšem Hauser vyrazil svými betony nad sebe do prostoru mimo hřiště.
     
    19:15
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí tým pomalu snižuje ztrátu na soupeře! Další rychlý brejk zakončil NATAN VRÁBLÍK, a to pohotovou střelou z mezikruží. Asistence: Filip Novák-
     
    19:48
    Na druhé straně ještě zvonila tyč branky Martina Hausera.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První polovina byla značně bohatá na góly. Převahu si držel hradecký tým, který jich také dokázal zasázet hned pět. Ale ani domácí celek se nenechal střelecky zahanbit a dva góly vsítil.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:01
    Střídání v týmu ILHK Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Michal Mahdal, přichází André Lequin.
     
    21:09
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Nový muž v brance Hradce Králové si dlouho čisté konto neudržel. Z vlastního samostatného úniku se dostal k zakončení MATĚJ GARDOŇ. Bez asistence.
     
    22:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostům ale vyšla další souhra a na gól rychle odpovídají! K finálnímu zakončení se tentokrát odhodlal ALEŠ PŮLPÁN, na jehož ránu byl Hauser krátký. Asistence: Filip Hronek a Zdeněk Čáp.
     
    23:21
    Pozornost hradeckého gólmana prověřil svou tvrdou ranou Natan Vráblík. André Lequin ale dokázal puk udržet u těla.
     
    23:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí vyšel Hradeckým další útok. Od vlastní branky se vydal na opačnou stranu ŠIMON MARHA a přesně zakončil za Hauserova záda. Asistence: Aleš Půlpán a Filip Hronek.
     
    24:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou stále při chuti. O tom svědčí i další úspěšná souhra a z ní vstřelená branka. Postaral se tentokrát o ní FILIP PAVLÍK. Asistence: Aleš Půlpán a Šimon Marha.
     
    25:07
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje dalším gólem Roller Stormu. Ihned po buly se domácí vydali kupředu směrem k Lequinovi, kde se do přesného zakončení dostal FILIP NOVÁK. Asistence: Natan Vráblík a Dominik Bílek
     
    26:56
    Roller Storm se opět vyřítil proti Lequinově brance. Hradecký gólman ale tentokrát zůstal ve střehu a kotouč u sebe udržel.
     
    27:17
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané se pomalu ale jistě přibližují svému východočeskému soupeři. Z prostoru mezi kruhy vymetl skulinu u levé tyče Lequinovy branky NATAN VRÁBLÍK a snižuje na rozdíl třech gólů. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    28:24
    Křižný pas od Lukáše Nováka se jal zakončil Jakub Novák. Puk ale zvedl příliš vysoko nad Hauserovu branku, čímž ten propadl přes ochrannou síť do prostoru mimo hřiště.
     
    29:20
    Matěj Gardoň se trochu zamotal s pukem pod nohama. I tak se ale Roller Storm dostal k zakončení, o které se postaral Filip Novák.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha:
    Filip Bílek – 2 min, hrubost.

    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    Aleš Půlpán – 2 min, hrubost.
     
    30:02
    Kotouč na své holi drží Královehradečtí. Lukáš Novák se s ním postupně rozjíždí od vlastní branky.
     
    30:45
    Domácím se ale povedlo puk na malou chvíli převzít a vyhodit ho směrem k Lequinovi.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha:
    Dominik Bílek – 2 min, držení.
     
    31:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovková kombinace Východočechům vyšla, čímž se dostali k dalšímu vstřelenému gólu. Do zakončení se tentokrát dostal FILIP PAVLÍK. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    31:58
    Domácí v plném počtu.
     
    32:56
    Přesně mezi betony Martina Hausera napasoval kotouč Jakub Novák. Gólman Roller Stormu je ale dokázal včas sevřít, čímž puk mezi nimi udržel.
     
    33:54
    Natřikrát se pokusil napasovat kotouč za Hauserova záda Tomáš Půlpán. Gólman domácího týmu ale díky akrobatickému zákroku zůstal nepokořen a Roller Storm otočil hru směrem k Lequinovi.
     
    34:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přehršel volného prostoru se otevřelo před LUKÁŠEM NOVÁKEM. Ten toho také maximálně využil a umístil kotouč k pravé tyči Hauserovy klece. Asistence: Aleš Půlpán a Zdeněk Čáp.
     
    36:17
    Proti dvojici hradeckých hráčů se dostal k zakončení Matěj Gardoň. Tentokrát ovšem André Lequin puk tělem vyrazil.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    Zdeněk Čáp – 2 min, hákování.
     
    37:17
    Po delší kombinaci napálil puk na branku Natan Vráblík, Lequin vyrazil.
     
    37:24
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Další kombinace už ale Roller Stormu vyšla a ten zásluhou DOMINIKA BÍLKA a jeho rány z levé strany využívá přesilovou hru! Asistence: Ondřej Šulek a Filip Novák.
     
    38:27
    V poslední dvouminutovce se ještě Roller Storm snaží s výsledkem něco udělat. O tom svědčí nájezd Ondřeje Šulka směrem do útoku.
     
    39:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól ale padl opět z holí hráčů Hradce Králové. A to konkrétně po úspěšné souhře bratrů Novákových, z nichž puk do branky poslal JAKUB NOVÁK. Asistence: Lukáš Novák.
     
    39:39
    Aleš Půlpán poslal zadovkou puk směrem na branku. Martin Hauser ale po něm v brankovišti doslova skočil a další gól neinkasoval.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! I druhá polovina utkání byla gólově bohatá a Hradec Králové tak dokráčel k vítězství v zápase i celé skupině základní části Stilmat extraligy. Na Roller Storm naopak ještě čeká boj o play-off.
     
    Já se zatím odsud z Nikolajky s vámi loučím. Ještě je ale na programu zápas mezi oběma pražskými celky. (14:36:14)

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Novák (Vráblík), 20. Vráblík (Novák), 22. Gardoň, 26. Novák (Vráblík, D.Bílek), 28. Vráblík (Šulek), 38. D.Bílek (Šulek, Novák) – 1. Kuťák (J.Novák, L.Novák), 7. Pavlík (A.Půlpán, Hronek), 8. L.Novák (J.Novák, Kuťák), 14. A.Půlpán (Hronek, Pavlík), 15. Kuťák (J.Novák, L.Novák), 23. A.Půlpán (Hronek, Čáp), 24. Marha (A.Půlpán, Hronek), 25. Pavlík (A.Půlpán, Marha), 32. Pavlík (Čáp), 35. L.Novák (A.Půlpán, Čáp), 40. J.Novák (L.Novák)


    IHC Roller Storm Praha: Hauser – D. Bílek (C), F. Bílek (A), Novák, Kuchař – Bednařík, Šulek, Vráblík, Gardoň, Kvasnička.
    Trenér: Pavel Würtherle

    ILHK Hradec Králové: Mahdal (21. Lequin) – Čáp, Hronek, Pavlík, T. Půlpán (A) – Kuťák (A), J. Novák, L. Novák, A. Půlpán (C), Marha, Valkoun.
    Trenér: Zdeněk Karlík

    Rozhodčí: Výborný, Všetečka
    bahis siteleri