IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
6:11 (2:5, 4:6)
ILHK Hradec Králové
Sobota 11.06.2022, 13:30 • ZS Nikolajka, Praha 5-Smíchov • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    39:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól ale padl opět z holí hráčů Hradce Králové. A to konkrétně po úspěšné souhře bratrů Novákových, z nichž puk do branky poslal JAKUB NOVÁK. Asistence: Lukáš Novák.
     
    37:24
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Další kombinace už ale Roller Stormu vyšla a ten zásluhou DOMINIKA BÍLKA a jeho rány z levé strany využívá přesilovou hru! Asistence: Ondřej Šulek a Filip Novák.
     
    34:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přehršel volného prostoru se otevřelo před LUKÁŠEM NOVÁKEM. Ten toho také maximálně využil a umístil kotouč k pravé tyči Hauserovy klece. Asistence: Aleš Půlpán a Zdeněk Čáp.
     
    31:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovková kombinace Východočechům vyšla, čímž se dostali k dalšímu vstřelenému gólu. Do zakončení se tentokrát dostal FILIP PAVLÍK. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    27:17
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané se pomalu ale jistě přibližují svému východočeskému soupeři. Z prostoru mezi kruhy vymetl skulinu u levé tyče Lequinovy branky NATAN VRÁBLÍK a snižuje na rozdíl třech gólů. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    25:07
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje dalším gólem Roller Stormu. Ihned po buly se domácí vydali kupředu směrem k Lequinovi, kde se do přesného zakončení dostal FILIP NOVÁK. Asistence: Natan Vráblík a Dominik Bílek
     
    24:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou stále při chuti. O tom svědčí i další úspěšná souhra a z ní vstřelená branka. Postaral se tentokrát o ní FILIP PAVLÍK. Asistence: Aleš Půlpán a Šimon Marha.
     
    23:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí vyšel Hradeckým další útok. Od vlastní branky se vydal na opačnou stranu ŠIMON MARHA a přesně zakončil za Hauserova záda. Asistence: Aleš Půlpán a Filip Hronek.
     
    22:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostům ale vyšla další souhra a na gól rychle odpovídají! K finálnímu zakončení se tentokrát odhodlal ALEŠ PŮLPÁN, na jehož ránu byl Hauser krátký. Asistence: Filip Hronek a Zdeněk Čáp.
     
    21:09
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Nový muž v brance Hradce Králové si dlouho čisté konto neudržel. Z vlastního samostatného úniku se dostal k zakončení MATĚJ GARDOŇ. Bez asistence.
     
    19:15
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí tým pomalu snižuje ztrátu na soupeře! Další rychlý brejk zakončil NATAN VRÁBLÍK, a to pohotovou střelou z mezikruží. Asistence: Filip Novák-
     
    14:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól ale padl opět z holí Královehradeckých. Po rychlém úniku od vlastní branky se k přesnému zakončení dostal FILIP KUŤÁK a hosté odstupují už na rozdíl čtyř branek. Asistence: Jakub Novák a Lukáš Novák.
     
    13:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také hned tuto početní výhodu využívá! Po několika nahrávkách se opřel do kotouče ALEŠ PŮLPÁN a přesnou ranou jej poslal do branky domácího celku. Asistence: Filip Hronek a Filip Pavlík.
     
    10:12
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Další únik už ale Roller Stormu vyšel. Rychlou kombinaci přes celou délku hrací plochy zvládl uklidit mezi tři tyče hradecké svatyně FILIP NOVÁK. Asistence: Natan Vráblík.
     
    07:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to ale Hradec Králové, který vstřelil další branku! Po úspěšné souhře dokázal překonat ležícího gólmana Hausera LUKÁŠ NOVÁK a hosté vedou už o tři góly. Asistence: Jakub Novák a Filip Kuťák.
     
    06:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A také z toho Východočeši navyšují vedení! V signalizované výhodě se odhodlali k rychlému sledu přesných nahrávek, jež svou ranou umístit za Hauserova záda FILIP PAVLÍK. Asistence: Aleš Půlpán a Filip Hronek.
     
    00:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bleskový první gól utkání! Do samostatného úniku se vydali Jakub Novák spolu s Filipem Kuťákem, a právě FILIP KUŤÁK našel v poslední možné chvíli volnou skulinu v Hauserově brance, čímž otevřel skóre zápasu. Asistence: Jakub Novák a Lukáš Novák.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Novák (Vráblík), 20. Vráblík (Novák), 22. Gardoň, 26. Novák (Vráblík, D.Bílek), 28. Vráblík (Šulek), 38. D.Bílek (Šulek, Novák) – 1. Kuťák (J.Novák, L.Novák), 7. Pavlík (A.Půlpán, Hronek), 8. L.Novák (J.Novák, Kuťák), 14. A.Půlpán (Hronek, Pavlík), 15. Kuťák (J.Novák, L.Novák), 23. A.Půlpán (Hronek, Čáp), 24. Marha (A.Půlpán, Hronek), 25. Pavlík (A.Půlpán, Marha), 32. Pavlík (Čáp), 35. L.Novák (A.Půlpán, Čáp), 40. J.Novák (L.Novák)


    IHC Roller Storm Praha: Hauser – D. Bílek (C), F. Bílek (A), Novák, Kuchař – Bednařík, Šulek, Vráblík, Gardoň, Kvasnička.
    Trenér: Pavel Würtherle

    ILHK Hradec Králové: Mahdal (21. Lequin) – Čáp, Hronek, Pavlík, T. Půlpán (A) – Kuťák (A), J. Novák, L. Novák, A. Půlpán (C), Marha, Valkoun.
    Trenér: Zdeněk Karlík

    Rozhodčí: Výborný, Všetečka
    bahis siteleri