USA – Švédsko 3:2 (kon.) | Česko – Slovensko 7:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 3:0 (kon.)
konec
Česko
7:2 (0:1, 6:0, 1:1)
Slovensko
Pondělí 13.06.2022, 01:30 • Bob Suter’s Capitol Ice Arena, Middleton • Mistrovství světa žen do 18 let • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    51:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se ještě jednou dočkaly i Slovenky! Nahození Hudákové tečovala v předbrankovém prostoru EMMA DONOVALOVÁ, jejíž přesilovkový zásah upravuje skóre na 2:7. Asistence: Nina Hudáková, Nikola Janeková.
     
    49:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká exhibice pokračuje dál! Dubová teď ujela slovenské obraně do přečíslení dvou na jednu a naservírovala kotouč přesně na hůl PETRY MATĚJOVÉ, která pod přesunující se Medviďovou procedila puk do brány. Asistence: Adriana Dubová, Karolína Veverková.
     
    39:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna povedená přesilovková souhra na závěr druhé třetiny. Šapovalivová prudkým pasem napříč útočným pásmem našla hokejku TEREZY PIŠTĚKOVÉ, od níž kotouč zamířil nechytatelně pro Medviďovou mezi tři tyče. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Plosová.
     
    36:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další úspěšná akce českého dua P+P. Tentokrát se v pozici nahrávající ocitla Plosová, po jejíž nabídce TEREZA PIŠTĚKOVÁ vymetla horní kout slovenské brány. Asistence: Tereza Plosová, Andrea Trnková.
     
    32:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky už v zápase o páté místo dominují. Další přesný zásah přidává členka čtvrté formace KAROLÍNA VEVERKOVÁ, jejíž milimetrově mířená rána z pravého kruhu zamířila do sítě s pomocí odrazů od obou tyči. Asistence: Petra Matějová.
     
    29:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A najednou už je to o dvě branky. Medviďová vyrazila ránu Pištěkové jen do míst, kde číhala na gólovou dorážku ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ. Ta se v podobných pozicích nemýlí. Asistence: Tereza Pištěková, Tereza Plosová.
     
    25:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky otáčí průběh zápasu! Pištěková dostala kotouč před bránu, kde si ze všech nejdůrazněji počínalo její hokejové dvojče TEREZA PLOSOVÁ. Po její pohotové dorážce vede Česko 2:1. Asistence: Tereza Pištěková.
     
    22:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Medviďová po několika skvělých zákrocích nedosáhla na skrytou střelu zápěstím z hole MARKÉTY MAZANCOVÉ, která zaplula do pravého horního rohu slovenské brány. Asistence: Lucie Gruntová.
     
    14:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Šok pro Češky! Po dominantní čtvrthodině hry musí kousat hořkou pilulku v podobě vedoucího gólu Slovenek. Bránící česká čtyřka nechala až příliš mnoho volného prostoru ke střele z mezikruží EMĚ TÓTHOVÉ, za jejíž přesnou střelou se Hesová jen ohlédla. Asistence: Barbora Kapicáková, Alexandra Mateičková.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 23. Mazancová (Gruntová), 26. Plosová (Pištěková), 30. Šapovalivová (Pištěková, Plosová), 33. Veverková (Matějová), 37. Pištěková (Plosová, Trnková), 40. Pištěková (Šapovalivová, Plosová), 50. Matějová (Dubová, Veverková) – 15. Tóthová (Kapicáková, Mateičková), 52. Donovalová (Hudáková, Janeková)


    Česko: Hesová (Dalecká) – Pavlasová, Hotová, Trnková, Mašková, Vaníčková, Hračová, Narovcová, Slavíčková – Bartáková, Gruntová, Juříčková – Šapovalivová, Pištěková, Plosová – Mazancová, Brichová, Malicka – Matějová, Dubová, Veverková.
    Trenér: D. Andrašovský

    Slovensko: Medviďová (Debnárová) – Stern, Janeková, Halušková, Mateičková, Krákorová, Macková, Štrbáková, Nemčeková – Plankenauerová, Fancovičová (C), Hudáková – Blichová (A), Dobiašová, Kapicáková – Tomaštíková, Tóthová, Donovalová – Jancsóová, Taricsová.
    Trenér: G. Sabolová

    Rozhodčí: Malá (CZE), Novotná (CZE) – Chenaudová (SUI), Moleková (SVK)
    bahis siteleri