Zápy – Slavia B 2:3 (kon.)
konec
SK Zápy
2:3 (0:2)
SK Slavia Praha B
Sobota 18.06.2022, 17:00Česká fotbalová liga - baráž o F:NL
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (18:56:09)
     
    Sledovali jsme střetnutí, v němž Daniel Toula zaznamenal hattrick a vypadalo na snadné vítězství rezervy Slavie. Ovšem po penaltové střele Tomáše Matějky Zápy ožily a začaly si vytvářet šance. Jenomže jedinou z nich proměnil Filip Zoubek, a tak se domácí museli před soupeřem sklonit a přijmout, že i v příští sezóně budou hrát pouze ČFL.
     
    Je dobojováno a SK Slavia Praha B míří do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z pravé strany odcentroval Jelínek, jehož pas mířil na jmenovce Jana Jelínka. Jeho zakončení byl spíše stehnem, a tak zamířilo jen vedle levé tyče.
     
    90+2
    Zápy hrají vabank, a tak se Slavia podívala do otevřené obrany. Přihrávka mířila na hranici vápna, odkud do pravého spodního rohu zakončoval Zelenka. Avšak domácí brankář s touto varianto počítal a rychle rozehrává.
     
    90+1
    K pomezní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty.
     
    90
    Nepříjemný centr před branku posílal Filip Zoubek, ovšem oba jeho spoluhráči nabíhali na první tyčku. A tak celkem v pohodě odehrál míč do bezpečí Beránek.
     
    88
    Dlouhý aut vhodil až před branku Jelínek, ovšem obrana Slavie balon odklidila do bezpečných míst. Balonu se chopily Zápy, které se stěhují zase zpátky.
     
    87
    Další centr domácího mužstva mířil na zadní tyčku, kde balon ideálně netrefil jeden z útočících hráčů. Je až neskutečné, co Zápy dokáží zahodit.
     
    86
    Před branku se snažil individuálně dostat Kubů, jemuž se to nepovedlo. A tak odražený míč poslal proti brance spoluhráč, jehož snažení bylo sražené na rohový kop.
     
    84
    Po dvou minutách se znovu hraje a domácí celek se chopil míče, s nímž mířil na útočnou polovinu. Ovšem Beránek situaci zastavil faulem. Dlouhý míč mířil na zadní tyčku, odkud byla k vidění o chlup nepřesná hlavička. Jenomže praporek pomezního rozhodčího vlál nad hlavou – ofsajd.
     
    82
    Ve vzdušném souboji si rukou pomohl Tomáš Matějka (Sk Zápy), který tak trefil soupeře do obličeje. Hlavní rozhodčí okamžitě vytahuje žlutou kartu a na hrací ploše probíhá ošetření.
     
    81
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází David Planka, přichází Adam Zelenka.
    ze hřiště odchází David Novák, přichází Josef Jinoch.
     
    78
    Zápy právě vstřelily branku!
    Psychická výhoda se přesouvá zcela na stranu Záp, které přidávají další trefu! Zpoza šestnáctky se napřáhl FILIP ZOUBEK, který zamířil přesně k levé tyči. Domácí mužstvo nyní ovládá situaci na hrací ploše – 2:3.
     
    77
    Domácí celek mohl znovu zahrozit, ale přetažený centr nebyl zakončen, jelikož si Jelínek dával přednost se spoluhráče. Rezerva sešívaných mohla jít do otevřené obrany, avšak přihrávka dopředu nebyla přesná.
     
    76
    Ačkoliv Zápy vstřelily branku, tak moc času už jim nezbývá. Musel by přijít zázrak nebo selhání rezervy Slavie.
     
    74
    Zápy právě vstřelily branku!
    K pokutovému kopu se postavil TOMÁŠ MATĚJKA, který nechytatelnou střelou vykřesal pro Zápy alespoň naději. Domácí útočník totiž nekompromisně zavěsil doprostřed branky a pod horní tyčku!
     
    73
    Pokutový kop pro Zápy! V šestnáctce se protáhl kolem obránce Putz, jehož skluzem fauloval Behenský!

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 74. Matějka (pen.), 78. Zoubek – 13. Toula, 39. Toula, 58. Toula

    Karty:   5. Petrlák (ZAP), 82. Matějka (ZAP)


    SK Zápy: Hrubeš – M. Jelínek (C), Duben (18. Zoubek), Růžek, Mikor, Woitek (46. Matějka), Petrlák, Janko, Putz, Kubů, J. Jelínek.
    Náhradníci: Durov, Doležal, Matějka, Zoubek

    Trenér: Petr Vrabec

    SK Slavia Praha B: Kolodziej – Fatrdle, Hunal (61. Hájek), Konečný, Beránek – Žitný – Novák (81. Jinoch), Planka (81.Zelenka) , Kolář – Šubert (C)(61. Behenský), Toula (66. Zachoval).
    Náhradníci: Slavata – Hájek, Jinoch, Behenský, Zachoval, Zelenka.

    Trenér: Marek Jarolím

    Rozhodčí: Jansa – Ježek, Schmeiser
    15.06.2022
    Slavia B - Zápy 2:1

    Branky: 9. Zachoval, 59. Novák – 63. Jelínek

    Karty:   77. Eliáš (ZAP)

    bahis siteleri