IHC Přerov – Devils Zlín 8:2 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 4:2 (kon.) | Devils Zlín – IHC Prague Rats 4:7 (kon.)
IHC Přerov – HC Hořovice 9:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
8:2 (1:2, 7:0)
IHC Devils Zlín
Sobota 25.06.2022, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Zápas je u konce. Jestliže po prvním dějství držel Zlín těsné vedení 2:1, po přestávce schytal od Přerova hned sedmigólový příděl. Night Birds ve druhém poločase spustili kanonádu, proti které Devils nenašli účinnou odpověď. Hanákům také vyšlo střídání brankářů, Robin Šejba po nástupu mezi tři tyče ani jednou neinkasoval. Přerovští si tak po vítězství 8:2 zahrají finálový duel JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje. (12:59:32)
     
    Konec zápasu.
     
    29:57
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přesně tři sekundy před sirénou se domácí tým prosazuje poosmé. Svozil si najel na levou stranu útočné poloviny, odkud adresoval křížný pas před bránu. Pro kotouč si přijel TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a usměrnil ho za padajícího Pospíšila. Asistence: David Svozil.
     
    29:10
    Teď Svozil kolmou přihrávkou nabídl šanci Šťastnému, který ale z první příklepem odkrytou část hostující branky také netrefil.
     
    29:00
    Minutu před koncem vyslal ostrou střelu švihem za dvěma obránci Zlína Svozil, branku Devils ovšem minul.
     
    28:05
    Šťastný udělal kličkou protihráči na pravé straně hřiště. Poté si ale najel do dvou soupeřů a toto sousto už pro něj bylo příliš velké.
     
    27:23
    Pekař posílal z levé strany kotouč k bližší tyči zlínské branky. Pospíšil tam měl připravený beton, o který se kotouč zastavil. Brankář Devils ho vzápětí přikryl lapačkou.
     
    26:45
    Nesrsta se obtočil okolo přerovské brány, Šejba se s ním ale dokázal přesunovat. Hostující útočník se tak u pravé tyče neprosadil, protože tam našel pouze beton přerovského brankáře.
     
    26:01
    Koudela hledal z levého křídla Galnora, tomu ale jeden z Devils vysekl kotouč. Na druhé straně Šejba výstrojí prodloužil křížnou střelu do opačného rohu hřiště.
     
    24:55
    Šťastný tentokrát převzal křížnou nahrávku poblíž středového kruhu. Přes prvního soupeře přejít dokázal, přes druhého ale už ne.
     
    24:28
    Šťastný hledal z pravé strany volné místo mezi lapačkou a betonem stojícího Pospíšila. Zlínský brankář ale kotouč dokázal zastavit.
     
    23:12
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerované odskakují na pětigólový rozdíl. JAKUB GALNOR přidává ke dvěma asistencím i branku, jeho zakončení padajícímu Pospíšilovi propadlo až za brankovou čáru. Asistence: Filip Koudela.
     
    22:49
    Po levém křídle uháněl Mozr, přes bránícího soupeře ale nakonec nepřešel. Na střelecký pokus v podání domácího celku tak tentokrát nedošlo.
     
    21:57
    Přes obránce vystřelil z levé strany útočné poloviny Uřičář, kotouč ale přerovskou branku hájenou od začátku druhé půle Šejbou minul.
     
    20:58
    Svozil si najel nad levý kruh, odkud vyslal nepřesnou křížnou střelu zápěstím. Kotouč se zastavil až o zadní hrazení.
     
    19:37
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    A další, v pořadí už šestý puk ve zlínské síti. Tentokrát Pospíšil se svým postojem, nebo spíše poklekem, nestačil na střelu zblízka v podání FILIPA KOUDELY. Ten skóruje podruhé v utkání. Asistence: Matěj Pekař.
     
    18:28
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Momentálně jsme svědky hotové gólové mašiny v podání Přerova. Janek přihrál na levou stranu TOMÁŠI ŠŤASTNÉMU, za jehož prudkou střelou do horní části branky se Pospíšil pouze ohlédl. Asistence: Kryštof Janek.
     
    17:47
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí jsou při chuti a za čtrnáct sekund se prosazují znovu. Po akci Ambruze s Králíkem dorazil kotouč u pravé tyče za Pospíšila DAVID ONDRIŠ. Asistence: Matyáš Králík a David Ambruz.
     
    17:33
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Krásně to nyní provedl Jakub Galnor. Domácí útočník s číslem 68 už mohl z prostoru u levé tyče střílet, místo toho ale ještě oslovil dojíždějícího FILIPA KOUDELU. Ten neměl problém zamést kotouč do volné části branky. Nyní otáčejí skóre pro změnu domácí. Asistence: Jakub Galnor.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Svozil (Galnor), 17. Janek (Šťastný), 18. Koudela (Galnor), 18. Ondriš (Králík, Ambruz), 19. Šťastný (Janek), 20. Koudela (Pekař), 24. Galnor (Koudela), 30. Šťastný (Svozil) – 11. Pravda, 13. Šiška (Valášek)


    IHC Night Birds Přerov: Trnka (16. Šejba) – Koudela, Ambruz (C), Fehér, Janek, Raška, Pekař, D. Svozil – Králík, Macháček, Matyáš, Galnor, Mozr, Ondriš (A), Šťastný
    Trenér: Patrik Škandera

    IHC Devils Zlín: Pospíšil – Schmied, Šiška, Jünger – Nesrsta, Valášek, Paták, Uřičář, Pravda
    Trenér: Jan Pravda

    Rozhodčí: Jurčík, Babulík
    thejrc.org