Švýcarsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Česko
Neděle 24.07.2022, 12:00 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentace do 18 let
Partner:
    52:01 Jan ŠPRYNAR - 2:3
     
    52:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen deset vteřin stačilo k využití přesilové hry a vstřelení vedoucího gólu na 3:2! Jakub Štancl sklepl Badinkou nahozený puk do pravého kruhu, odkud švihem vypálil JAN ŠPRYNAR a střelou o tyčku nedal šanci Huetovi, jenž si pokrýval pouze levý spodní roh. Asistence: Jakub Štencl, Dominik Badinka.
     
    51:52
    Kevin Zürcher obdržel menší trest za krosček. Češi se připravují na přesilovou hru.
     
    38:11
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Simon Meier – 2 min., hákování.
     
    35:37
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Rafael Meier – 2 min., hákování.
    32:25 Lorin FROIDEVAUX - 2:2
     
    32:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se ze dvou inkasovaných branek nesesypali a zase platí vyrovnaný stav! Postaral se o to LORIN FROIDEVAUX, který se z levé strany probil před bránu a kotouč poslal ke vzdálenější tyči. Střela to byla velmi silná, protože Hrabalovi smolně propadla až za čáru. Asistence: Guillaume Kaser.
    30:32 Eduard ŠALÉ - 1:2
     
    30:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvíčata během minuty otáčí vývoj utkání! Druhou branku vsítil elitní EDUARD ŠALÉ, který předvedl ukázkový únik. Švýcarského brankáře si nejvíce položil a pak mu zasunul kus gumy mezi betony. Asistence: Dominik Petr.
     
    29:25
    Střídání v týmu Švýcarsko:
    ze hřiště odchází Diego Simeoni, přichází Ewat Huet.
    29:25 Adam JECHO - 1:1
     
    29:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přesně v polovině utkání srovnávají krok! Dlouhý tlak v útočném pásmu konečně k něčemu vedl, protože Bialy vytáhl skvělou přihrávku skrz mezikruží na ADAMA JECHA, který střelou z první nedal Simeonimu dostatečný čas na přesun. Asistence: Šimon Bialy, Dominik Badinka.
     
    27:08
    Na Česko se v tomto střetnutí pořád lepí smůla. Nyní nebyl daleko od skórování Badinka, avšak jeho dalekonosný pokus zastavilo břevno!
     
    26:45
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Noam Micheletti – 2 min., nedovolené bránění.
     
    23:42
    Tak to je velká smůla pro Šprynara, který dostal přihrávku do samostatného úniku a už to vypadlo na velkou šanci. Jenže kotouč si neúspěšně zpracoval bruslí, kvůli čemuž skončil v moci švýcarského brankáře.
     
    23:22
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matteo Kočí – 2 min., držení.
    14:07 Eric SCHNELLER - 1:0
     
    14:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné zaváhání Hrabala, které posílá švýcarské mladíky do vedení! ERIC SCHNELLER už nedokázal na středové čáře nic dalšího vymyslet, proto kotouč nahodil směrem na bránu. Ten se od české hokejky odrazil pořádně vysoko a naneštěstí pro českého brankáře skočil přímo mezi jeho betony. Hrabal byl z celé situace pořádně zmatený, teď už se na sebe ale může jenom zlobit. Bez asistence.
     
    07:47
    Kotouč se sice dostává do švýcarské brány, avšak branka se nekoná, nejspíš kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti. Češi tak budou muset tlačit i nadále.
     
    05:50
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Leo Braillard – 2 min., podrážení.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. Schneller, 33. Froidevaux (Kaser) – 30. Jecho (Bialy, Badinka), 31. Šalé (Petr), 53. Šprynar (Štancl, Badinka)


    Švýcarsko: Simeoni (30. Huet) – Horak, Balestra, Schneller, Palmisano, Niedermann (C), Lichtensteiger, Wegmüller, Micheletti – Embacher, Graf, Zürcher – Braillard, Hull, Froidevaux – Lindemann, Oeschger, S. Meier – Etique, Kaser, R. Meier.
    Trenér: Marcel Jenni

    Česko: Hrabal (Dybal) – Dvořák (C), Matějíček, Kočí, Badinka, Bialy, Ročák – Šalé, Petr, Židlický – Štancl, Felcman, Šprynar – Adámek, Kučera, Jecho – Šimek, Fábry, Csabi – Holčák, Peš.
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: Kohlmuller, Hurlimann – Burgy, Stalder

    Diváci: 153
    bahis siteleri