USA – Německo 8:1 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 14:0 (kon.) | Slovensko – Švédsko 1:4 (kon.)
USA – Finsko 1:4 (kon.)
konec
Kanada
14:0 (8:0, 4:0, 2:0)
Švýcarsko
Pondělí 01.08.2022, 03:10Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Partner:
    59:51 Riley HEIDT - 14:0
     
    59:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Závěr střetnutí okořenil krásným gólem RILEY HEIDT. Stahovačkou do středu se zbavil Niedermanna, aby si vzápětí bekhendovým blafákem roztáhl Hueta a touš mu usměrnil neomylně mezi betony. Asistence: Andrew Cristall.
    50:22 Calum RITCHIE - 13:0
     
    50:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Třináctý gól je na světě. Matthew Wood přihrál do otevřené obrany CALUMOVI RITCHIEMU, na jedničku provedenému bekhendovému blafáku lze jen těžko něco vytknout. Asistence: Matthew Wood.
    38:24 Caden PRICE - 12:0
     
    38:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rozmezí dvaatřiceti vteřin, Švýcaři jsou na ručník. Z velkého úhlu vypálil CADEN PRICE, čímž dokonale šokoval Ewana Hueta. Brankář si nepohlídal prostor u bližší tyčky a kotouči dovolil doputovat za brankovou čáru. Asistence: Tanner Howe a Cameron Allen.
    37:52 Ethan GAUTHIER - 11:0
     
    37:52
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané zůstávají v přesilových hrách stoprocentní, využili i jedenáctivteřinovou hru pěti proti čtyřem. Chybnou rozehrávku soupeře vystihl ETHAN GAUTHIER a ránou z pravé strany pod břevno zkompletoval hattrick. Asistence: Caden Price.
    24:12 Denver BARKEY - 10:0
     
    24:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Švýcaři inkasují potupnou desítku! Cameron Allen zvedl hlavu a parádně přenesl hru doprava na DENVERA BARKEYHO. Útočník si kotouč zpracoval a ze zápěstí vypálil nad lapačku přesunujícího se Hueta. Asistence: Cameron Allen a Colby Barlow.
    21:42 Kalan LIND - 9:0
     
    21:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ve vzduchu visí dvouciferný počet gólů. Lind nejprve nahrával Ritchiemu, jehož ránu švýcarská defenziva zblokovala. Volný puk si pak našel právě KALAN LIND, z otočky nasměroval hrací předmět šikovně mezi brankářovy betony. Asistence: Calum Ritchie a Jordan Tourigny.
    17:50 Andrew CRISTALL - 8:0
     
    17:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí přetavili v gól i klasickou početní převahu. Jmenovitě ANDREW CRISTALL, který vystřelil šikovně z velkého úhlu a překvapenému Huetovi touš propadl za brankovou čáru mezi betony. Asistence: Matthew Wood a Jordan Tourigny.
    16:44 Matthew WOOD - 7:0
     
    16:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní převaha o dva hráče využita, Kanada odskakuje na rozdíl sedmi gólů. Pěkný kombinační kolotoč skončil u MATTHEW WOODA, na svižný projektil vypálený do levého horního růžku Huet neměl šanci dosáhnout. Asistence: Cameron Allen a Brayden Yager.
    11:11 Ethan GAUTHIER - 6:0
     
    11:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté mají zaděláno na obrovské debakl. Měli jsme možnost vidět další parádní kombinaci, na jejímž konci byla Heidtova přihrávka na hranu brankoviště a zasunutí kotouče v podání ETHANA GAUTHIERA do cílového zařízení. Asistence: Riley Heidt a Zach Benson.
    10:43 Brayden YAGER - 5:0
     
    10:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dominance Kanady pokračuje, máme tu pátý gól! Carson Rehkopf skvěle přenesl hru doleva na Ritchieho, který nezazmatkoval a nahrál pod sebe BRAYDENU YAGEROVI, jemuž nedělalo žádné problémy poslat touš do odkryté brány. Huet neudržel čisté konto ani minutu. Asistence: Carson Rehkopf a Calum Ritchie.
    09:58 Ethan GAUTHIER - 4:0
     
    09:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Kanaďané střílí třetí gól při vlastním oslabení! Benson za bránou ukázkově zabojoval, obral beka a v pádu posunul kotouč před bránu na ETHANA GAUTHIERA, za jehož dělovkou z první natahoval Simeoni vyrážečku marně. Asistence: Zach Benson.
    08:53 Colby BARLOW - 3:0
     
    08:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    CODY BARLOW a jeho druhý gól v oslabení! Nastartoval motory a švýcarská defenziva mu opět nestačila. S velkou jistotou zpracoval Barkeyho pas od levého mantinelu, načež brilantně provedl bekhendový blafák, Simeoni byl znovu bez šance. Asistence: Denver Barkey.
    07:29 Carson REHKOPF - 2:0
     
    07:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Akce jako přes kopírák! Calum Ritchie vyslal vysoký oblouček za švýcarskou obranu. CARSON REHKOPF si posunul puk do jízdy rukavicí a sám před gólmanem završil rychlý kontr svižnou střelou zápěstím k pravé tyči. Asistence: Calum Ritchie.
    02:02 Colby BARLOW - 1:0
     
    02:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hráči s javorovým listem na prsou střílí první gól střetnutí při vlastním oslabení! Do úniku obdržel výbornou přihrávku od Molendyka COLBY BARLOW. Tváří v tvář gólmanovi si počínal jako zkušený mazák, Simeoniho prostřelil mezi betony. Asistence: Tanner Molendyk.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Barlow (Molendyk), 8. Rehkopf (Ritchie), 9. Barlow (Barkey), 10. Gauthier (Benson), 11. Yager (Rehkopf, Ritchie), 12. Gauthier (Heidt, Benson), 17. Wood (Allen, Yager), 18. Cristall (Wood, Tourigny), 22. K. Lind (Ritchie, Tourigny), 25. Barkey (Allen, Barlow), 38. Gauthier (Price), 39. Price (Howe, Allen), 51. Ritchie (Wood), 60. Heidt (Cristall)


    Kanada: Ratzlaff (Bjarnason) – Bonk, Molendyk, Tourigny, Price, Allen (C), Weinstein, MacKinnon – Cataford, Gauthier, Benson – Wood, Yager, Howe – Ritchie, Rehkopf, K. Lind – Barlow, Barkey, Heidt – Cristall.
    Trenér: Stéphane Julien

    Švýcarsko: Simeoni (10. Huet) – Balestra, Horak, Schneller, Palmisano, Lichtensteiger, Niedermann, Martin – Zürcher, Graf, Pauli – Froidevaux, Hull, Braillard – Pedrazzini, S. Meier, R. Meier – Etique, Kaser, Lindemann – Embacher.
    bahis siteleri