Benátky n/J – Čáslav 3:1 (kon.)
konec
SK Benátky nad Jizerou
3:1 (3:0)
FK Čáslav
Neděle 07.08.2022, 17:00 • Městský stadion, Benátky nad Jizerou • Divize skupina C • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Videostream
     
    78
    Čáslav právě vstřelila branku! Hosté snižují. V pokutovém území se dostal k míči ADAM RONOVSKÝ, jenž na dlouhou nohu poslal míč nad plachtícím Strakou přesně k tyči.
     
    44
    Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí do konce poločasu zasadili ještě jeden úder. Macek posunul míč na Knoblocha, který zatáhl balon do vápna a nádherně ho předložil TOCHUKWU MBAHOVI, jemuž stačilo jen nastavit kopačku.
     
    32
    Benátky právě vstřelily branku! Nádherný fotbalový moment v podání benáteckého týmu. Po centru do vápna sestřelil Zabilanský míčem do hrudi kapitána Petrů, který možná zabránil druhé brance. Míč se dostal před vápno k TOMÁŠI SLICHOVI, který nádhernou střelou trefil přesně levou šibenici.
     
    18
    Benátky právě vstřelily branku! Knobloch odcentroval z levé strany, v pokutovém území vyhrál souboj Macek pro nabíhajícího JANA ZABILANSKÉHO, který uklidil míč do brány.

    Ondřej Nejedlo


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 18. Zabilanský, 32. Slicho, 44. Mbah – 78. Ronovský

    Karty:   34. Macek (BEN), 77. Kopa (BEN), 83. Komma (BEN), 85. Kysela (asistent trenéra) (BEN) – 55. Petrů (CAS), 79. Chábera (CAS)


    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:10.
    SK Benátky nad Jizerou: Straka – Zabilanský, Borovička, Glöckner, Komma – Bodlák (46. Kopa), Knobloch (76. Holakovský), Komárek, Mbah (67. Šimek) – Jimmy (12. Slicho), Macek (76. Šimeček).
    Náhradníci: Slicho, Šimeček, Šimek, Kopa, Holakovský, Dědek

    FK Čáslav: Vyhnánek – Nykodým (46. Vančura), Hajník (75. Špičák), Petrů, Konyvka – Čuchal (46. Hejný), Vilím (46. Kurka), Vocel, Slavík, Schovanec (46. Chábera) – Ronovský.
    Náhradníci: Špičák, Vančura, Hejný, Chábera, Kurka, Bašek, Barták

    Rozhodčí: Hamouz – O. Ježek, Dohnal

    Diváci: 150
    bahis siteleri