Lipt. Mikuláš – Poprad 8:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.) | Tábor – Jihlava 4:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:1 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 3:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:3 (kon.) | Děčín – Chomutov 2:8 (kon.)
Kladno – Motor ČB 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Třebíč 2:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Úterý 09.08.2022, 18:30 • Sportovní hala Fortuna, Praha - Holešovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sportovní hala v Holešovicích bouří! Za dvěma obránci Slavie se zjevil DANIEL PŘIBYL, který Miklišovu pěknou pobídku vyšperkoval bekhendovým zakončením pod klacek. Asistence: Ondřej Mikliš.
     
    41:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Celek z Edenu navázal na povedenou druhou třetinu a vyrovnává stav zápasu! Přečíslení dvou na jednoho táhl Mrňa, jenž z levého kruhu pobídl TOMÁŠE KNOTKA, jehož prudká střela zaplula do odkryté branky. Asistence: Pavel Mrňa.
     
    32:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vršovičtí jsou za svou aktivitu a převahu v posledních desítkách vteřin odměněni. Nahozený kotouč z vlastního pásma zachytil VLADISLAV HOUŠKA, který si najel do levého kruhu a střelou tahem překonal Kořenáře. Asistence: Karel Klikorka.
     
    24:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mrzet ho to nemusí, protože sparťané skórují vzápětí! Domácí předvedli povedené přečíslení, na jehož konci Přibyl šikovně našel před brankou nehlídaného VLADIMÍRA SOBOTKU, který si za jízdy připravil puk a překonal bezmocného Málka. Asistence: Daniel Přibyl, Michal Řepík.
     
    04:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólová radost v Holešovicích vypukla ve velkém! Sparta si udržela tlak a zavřela hosty, načež Málek vyrazil střelu od modré pouze do strany a ROMAN HORÁK dorazil puk do sítě. Asistence: Adam Polášek, Vladimír Sobotka.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 5. Horák (Polášek, Sobotka), 25. Sobotka (Přibyl, Řepík), 56. Přibyl (Mikliš) – 33. Houška (Klikorka), 42. Knotek (Mrňa)


    HC Sparta Praha: Kořenář (Cichoň) – Moravčík, Mikliš, M. Jandus, Da. Němeček, Krutil, Polášek, Kulhánek – Řepík, Horák, Sobotka – Forman, Přibyl, Buchtele – E. Thorell, G. Thorell, Konečný – Dvořáček, D. Vitouch, Safin
    Trenér: P. Patera

    HC Slavia Praha: Málek (41. Pittr) – Szathmáry, Hejda, Matyáš, Žovinec, Barák, Klikorka, Do. Němeček – Růžička, Žejdl, Poletín – Mrňa, Knotek, Všetečka – Brož, Pšenička, Kern – Houška, Havrda, Strnad
    Trenér: J. Veber

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Hnát, Štěpánek

    Diváci: 6 835
    bahis siteleri