Letňany – Příbram 6:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 7:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
7:1 (2:0, 1:0, 4:1)
HC Kometa Brno
Středa 24.08.2022, 17:30 • Ostravar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen dočkali a překazili Klimešovi případné čisté konto. Ďaloga našel JAKUBA FLEKA, který přináší první radost do řad brněnských fanoušků – 7:1. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    50:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jen pár vteřin poté, co se Hrbas vrátil do hry, překonávají domácí brněnskou branku po sedmé. Střela LUKÁŠ KRENŽELOKA se zřejmě od bruslí bránících hráčů odrazila do branky – 0:7. Asistence: Petr Fridrich, Juraj Mikuš.
     
    45:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí si v klidu dokráčeli pro další branku, Bukarts poslal puk k PETEROVI MUELLEROVI a ten se nemýlil – 6:0. Asistence: Roberts Bukarts.
     
    42:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pátá branka není v režii druhé lajny, to Mikuš nahrával na Muellera, který našel zcela volného ROSTISLAVA MAROSZE a ten vyrazil sám k Tomkovi, kterého lehce s klidem angličana překoval střelou po ledě – 5:0. Asistence: Peter Mueller, Juraj Mikuš.
     
    40:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Znovu druhá vítkovická lajna, po dvou nahrávkách se střelecky prosazuje taky TOBIAS LINDBERG, který zužitkoval přesnou přihrávku Gewieseho – 4:0. Asistence: Petr Gewiese.
     
    26:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se znovu radují, PETR FRIDRICH dostal puk od Lindberga a efektně jej poslal nad Tomkův beton – 3:0. Asistence: Tobias Lindberg, Jan Bernovský.
     
    16:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím jejich snaha vychází, Tomka dokázali vyšachovat z branky a pro JANA BERNOVSKÉHO už nebyl velký problém dostat puk do odkryté klece – 2:0. Asistence: Tobias Lindberg, Petr Fridrich.
     
    04:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Spolupráce Bernovského s Fridrichem nakonec přinesla své ovoce, puk se dostal k PATRIKU KOCHOVI, který prostřelil z další vlny Tomka – 1:0. Asistence: Jan Bernovský, Petr Fridrich.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 5. Koch (Bernovský, Fridrich), 17. Bernovský (Lindberg, Fridrich), 27. Fridrich (Lindberg, Bernovský), 41. Lindberg (Gewiese), 43. Marosz (Mueller, Mikuš), 46. Mueller (Bukarts), 51. Krenželok L. (Fridrich, Mikuš) – 52. Flek (Ďaloga)


    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Stezka) – Mikuš, Grman, Gewiese, Stehlík, Koch, Raskob, D. Krenželok – Bukarts, Marosz, Mueller (A) – Fridrich, Lindberg, Bernovský – L. Krenželok (C), Dej, Kalus – Půček, Chlán, Lednický
    Trenér: Radek Philipp

    HC Kometa Brno: Tomek (Slavíček) – Ščotka, Kundrátek, Ďaloga, Holland, Gulaši (A), Hrbas, Kučeřík – Flek, Zbořil, Horký, Zaťovič (C), Vincour, Šalé, Kolár, Strömberg, Koblížek, Dufek, Süss, Svoboda, Meluzín
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Cabák, Rapák – Veselý, Gebauer
    bahis siteleri