HK MD Šumperk – Lanškroun 1:4 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
HC Orli Lanškroun
Středa 24.08.2022, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    57:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí upravují skóre, do útoku vyrazil ALEŠ VÁCLAVSKÝ, který zajišťuje první šumperskou branku. Asistence: Ondřej Kučera a Milan Křivohlávek.
     
    55:53
    Lanškroun právě vstřelil branku! Domácí hráči se nyní úplně zastavili a nechali v tom brankáře samotného. DOMINIK KAČEŘOVSKÝ zakončil do odkryté klece, protože se Ryšavý nestihl po pokusu jeho spoluhráče přemístit. Asistence:Tomáš Dvořák a Oliver Pirkl.
     
    49:11
    Lanškroun právě vstřelil branku! Lanškroun zvyšuje na 3:0. Domácí obrana propadla a na Ryšavého unikl sám TOMÁŠ DVOŘÁK. Nejprve to vypadalo, že domácí gólman puk má mezi svými betony, odtud však kus černé gumy propadl a skončil v brance. Asistence: Matěj Drlík a Oliver Pirkl.
     
    30:53
    Lanškroun právě vstřelil branku! Lanškoun se prosadil v oslabení, domácí obránci zůstali stát přímo před Ryšavým, který vůbec nic neviděl a MATĚJ DRLÍK mohl v klidu zakončit pod pravé břevno. Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    28:36
    Skóre je otevřeno, ačkoli byli aktivnějším celkem domácí. Orli se nyní prosadili z těsné hranice brankoviště, kde se za Ryšavého povedlo dopravit kotouč TOMÁŠI DVOŘÁKOVI. Asistence: Matěj Drlík.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 58. Václavský (Kučera) – 29. Dvořák (Drlík), 31. Drlík (Dvořák), 50. Dvořák (Drlík, Pirkl), 56. Kačeřovský (Dvořák, Pirkl)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Křivohlávek, Minařík, Netolický, Zavoral, Mudrák, Slabý, Cekr – Václavský, Haas, Kučera, Tomeš, Szabó, Šenk, Slováček, Najman, Jeřábek, Ševčík, Křemen.
    Trenér: Petr Rutar

    HC Orli Lanškroun: Nimmerichter (38. Řoutil) – Pražák Tomáš, Kužílek, Janík, Slezinger, Macháček – Dvořák, Pirkl, Drlík, Pražák Ondra, Hrdina T., Hrdina J., Kačerovský, Řehák, Pejcha,
    Trenér: Radomír Kužílek
    bahis siteleri