Slavia – Výběr hvězd 12:6 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
12:6 (5:3, 4:1, 3:2)
Výběr hvězd
Středa 24.08.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden • Exhibiční utkání
Partner:
     
    59:35
    Gólovou rozlučku Marka Tomici odmítl skvělým zákrokem Pastrňák!
     
    58:25
    Šmicer podklouzl při přijetí přihrávky a je nařízeno trestné střílení!
     
    57:08
    A znovu tenhle souboj vyzněl pro útočníka Bostonu, který coby brankář včas odhadl Červenkovu teč a mrštně jí skryl v lapačce. Krásný zákrok.
     
    52:28
    Dominik Furch je dnes v likvidaci brejků bezchybný, zuby si na něm tentokrát vylámal i Jakub Voráček.
     
    51:54
    Dvě velké šance na obou stranách – nejprve Tatíčkovo dělo z pravé strany brilantním přesunem vyrazil Furch, Bednářův únik následně skončil na břevně.
     
    48:29
    Slavia právě vstřelila branku! JAROSLAV BEDNÁŘ se dočkal! Po nahráce zpoza brány byl u puku nejrychleji a bezpečně jej uklidil za bezmocného Pastrňáka. Asistence: Roman Červenka.
     
    48:02
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! PETR TON se dočkal své první dnešní branky v Edenu díky dobré přihrávce Nečase a exhibice se pomalu blíží ke dvacáté vstřelené brance. Asistence: Martin Nečas
     
    46:15
    Slavia právě vstřelila branku! S góly se teď v Edenu doslova roztrhl pytel. Podobně jako chvíli před ním Voráček se dostal mezi kruhy TOMÁŠ VLASÁK a Hertlovu přihrávku uklízí za Pastrňáka. Asistence: Tomáš Hertl
     
    46:08
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! A záhy je to znovu o pět – mezi kruhy si nabruslil JAKUB VORÁČEK a nechytatelně propálil Furcha. Asistence: Petr Tatíček.
     
    46:00
    Slavia právě vstřelila branku! Na tohle už ale hostující osmaosmdesátka nestačila – TOMÁŠ HERTL po rychlém přiklepnutí zvyšuje z úhlu už na 10:4! Asistence: Michal Vondrka a Jiří Vašíček.
     
    45:13
    A o pár desítek později si David Pastrňák vysloužil doslova ovace vestoje poté, co fantastickým rozštěpem zlikvidoval ráno do úplně prázdné brány! Trenéři bostonských Bruins teď musejí mít pořádně zamotanou hlavu nad tím, kam na hřišti Pastu pro příští sezonu postavit.
     
    39:25
    Pastrňák jel od půlící čáry sám na Furcha, domácí odchovanec včas vytáhl beton a jeho pokus vyrazil!
     
    38:32
    Slavia právě vstřelila branku! Devátý gól Slavie zařizuje po milimetrové přihrávce před prázdnou klec MICHAL VONDRKA a fanoušci si žádají desítku. Asistence: Tomáš Hertl
     
    35:46
    Bylo nařízeno trestné střílení pro hosty, které chtěl Petr Čajánek proměnit rychlou střelou švihem – Dominik Furch obstál.
     
    30:41
    Střídání v týmu Výběr hvězd:
    ze hřiště odchází Petr Mrázek, přichází Martin Altrichter.
     
    30:41
    Slavia právě vstřelila branku! TOMÁŠ HERTL se ale v tom samém střídání nakonec branky dočkal – Pálffy mu jí naservíroval těsně před Mrázka a jemná teč do prázdné branky znamená vedení 8:4! Asistence: Žigmund Pálffy
     
    26:42
    Slavia právě vstřelila branku! Tohle ale byla velká paráda v podání Vladimíra Šmicera, po níž měl pohodlnou práci MICHAL SUP. Bývalý fotbalista Slavie počkal, až se Mrázek položí na led, následně jej objel a kotouč servíroval na stříbrném podnose před úplně prázdnou klec. Asistence: Vladimír Šmicer.
     
    25:09
    Do domácí klece se postavil odchovanec Dominik Furch a hned po minutě musel řešit těžkou situaci, dorážku Martina Nečase prázdné brány ale zvládl vytěsnit betonem.
     
    25:00
    Střídání v týmu HC Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Lukáš Hronek, přichází Dominik Furch.
     
    25:00
    Slavia právě vstřelila branku! Jenže napodruhé to vyšlo a byla to opět krásná akce tak, jak si jí sešívaní fanoušci dobře pamatují. Bednář našel ROMANA ČERVENKU osamoceného mezi kruhy, ten si položil Mrázka a následně o břevno vsítil svůj třetí gól v utkání! Asistence: Jaroslav Bednář
     
    23:59
    Slávisté si na hranici brankoviště ve čtyřech lidech vyměnili snad osm krátkých přihrávek, ta poslední pak od Červenky mířila na Bednáře, spolupráce jedné z nejúdernějších dvojic minulého desetiletí ale skončila nepřesným doklepnutím.
     
    22:29
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! Z Výběru hvězd se prosazuje i druhá osmaosmdesátka – MARTIN NEČAS dostal v zakončení přespříliš prostoru a krásným manévrem se dostal nejprve před Hronka, aby následně poslal touš mezi jeho betony a do sítě. Asistence: Roman Kukumberg.
     
    19:57
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! Tak těch branek bude nakonec osm – DAVID PASTRŇÁK se zjevil mezi kruhy a tři vteřiny před sirénou prostřeluje Hronka na zadní tyč. Asistence: Petr Tatíček.
     
    19:26
    Ještě jeden moc pěkný zákrok Hronka, který se v přečíslení dvou na jednoho svezl po zádech a vychytal tak střílejícího Voráčka.
     
    18:22
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! V první periodě nakonec uvidíme sedm tref – VIKTOR HÜBL byl tam, kde předtím dva jeho spoluhráči neuspěli, a podruhé prostřeluje Hronka. Asistence: František Lukeš
     
    15:41
    Slavia právě vstřelila branku! Gólová exhibice pokračuje a domácí si berou čtyřbrankový náskok zpět – MICHAL VONDRKA si v úniku položil Mrázka a následnou kličkou kolem tyče dostal puk za jeho záda. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    15:28
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! Konečně se prosazují také hosté. David Výborný zavezl kotouč na hranici brankoviště a našel zpětnou přihrávkou DAVIDA PASTRŇÁKA, který nadvakrát procedil touš za Hronka. Asistence: David Výborný.
     
    14:02
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí nemají s Výběrem hvězd slitování a vedou už o čtyři góly – PETR JELÍNEK dostal nahrávku od Růžičky prakticky na hranici brankové čáry, i přes ostrý úhel ale vymetl všechny obyvatele z bližší šibenice Mrázkovy klece. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    12:21
    Slavia právě vstřelila branku! Vznikající přečíslení domácích proměnil jeden z obránců svým pádem v samostatný únik a ROMAN ČERVENKA s ním naložil bezchybně – rychlá klička do backhandu skončila nechytatelně v šibenici a domácí vedou už o tři góly.
     
    11:13
    A znovu skvělý Lukáš Hronek, jenž zastavuje brejk Martina Nečase.
     
    09:09
    Slavia právě vstřelila branku! Hosté nejprve nevyužili obrovskou šanci, proti které fantasticky zasáhl Hronek, následně se přes Bednáře dostal puk do protiútoku a JIŘÍ VAŠÍČEK jej přes clonu hráčů prostřeluje za Mrázka! Asistence: Tomáš Žižka a Jaroslav Bednář.
     
    04:23
    Po nepovedené přihrávce se do samostatného úniku vyřítil Tomáš Vlasák, jeho backhandovou kličku ale Mrázek schoval ve výstroji.
     
    01:35
    Z první akce Výběru hvězd málem taky zapršelo, jenže Pastrňák orazítkoval pouze pravou tyč Hronkovy klece.
     
    00:18
    Slavia právě vstřelila branku! A hned z první akce se právě ROMAN ČERVENKA prosazuje poté, co prudkou nahrávku od Bednáře naplálil do Mrázka, jenž puk vyrazil pouze nad sebe a následně mu nezabránil proskákat až do klece. Asistence: Jaroslav Bednář.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 1. Červenka (Bednář), 10. Vašíček (Žiška, Bednář), 13. Červenka, 15. Jelínek (Růžička), 16. Vondrka (Hertl), 25. Červenka (Bednář), 27. Sup (Šmicer), 31. Hertl (Pálffy), 39. Vondrka (Hertl), 46. Hertl (Vondrka, Vašíček), 47. Vlasák (Hertl), 49. Bednář (Červenka) – 16. Pastrňák (Výborný), 19. Hübl (Lukeš), 20. Pastrňák (Tatíček), 23. Nečas (Kukumberg), 47. Voráček (Tatíček), 49. Ton (Nečas)


    HC Slavia Praha: Jaroslav Bednář, Marek Tomica, Tomáš Hertl, Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Petr Kadlec, Michal Vondrka, Pavel Kolařík, Michal Sup, Žigmund Pálffy, Tomáš Žižka, Jan Novák, Vladimír Šmicer, Petr Jelínek, Vladimír Růžička ml., David Štich, Jiří Vašíček, Dominik Furch, Lukáš Hronek
    Trenér: Richard Farda

    Výběr hvězd: David Pastrňák, Jakub Voráček, Martin Nečas, Petr Mrázek, Ľubomír Višňovský, Petr Čajánek, Jaroslav Modrý, Miloslav Gureň, Petr Sýkora, Jaroslav Hlinka, David Výborný, Petr Ton, Viktor Hübl, František Lukeš, Martin Ručinský, Petr Nedvěd, Roman Kukumberg, Petr Tatíček, Zdeněk Toužimský, Horst Siegl, Jiří Novotný, Martin Altrichter
    Trenér: František Výborný
    bahis siteleri