Švédsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
Česko
Čtvrtek 01.09.2022, 13:00 • Szopienice Arena, Katowice • MS juniorek
    56:33 Anna BRUCHÁČKOVÁ - 4:3
     
    56:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě není rozhodnuto! Lechnerová vyslala svižnou přihrávku k pravému mantinelu na ANNU BRUCHÁČKOVOVOU, jež tvrdým projektilem z první pod horní tyč propálila marně se přesunující Lindsjovou. Asistence: Kristýna Lechnerová.
    53:24 Hanna NORDSTRANDOVÁ - 4:2
     
    53:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nezastavitelná HANNA NORDSTRANDOVÁ střílí hattrick! Heanderová ji našla křižným pasem z pravé strany, prudké ráně z první o břevno pak lze jen těžko něco vytknout. Šolleová byla bez šance. Asistence: Emma Heanderová.
    41:04 Hanna NORDSTRANDOVÁ - 3:2
     
    41:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán, Švédky jsou o krok napřed! HANNA NORDSTRANDOVÁ opět potvrdila, že střílet opravdu umí. Od Dynefalkové obdržela přihrávku na střed a Šolleovou propálila pokusem ze zápěstí mezi pravou ruku a nohu. Asistence: Moa Dynefalková.
    38:39 Hanna NORDSTRANDOVÁ - 2:2
     
    38:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřanky na jedničku vykombinovaly českou defenzivu, je vyrovnáno! Emtellová přes dvě protihráčky nahrála doprava na Dynefalkovou, která se neunáhlila a posunula míček na HANNU NORDSTRANDOVOU, jíž stačilo balónek nasměrovat do odkryté pravé části brány. Asistence: Moa Dynefalková.
    24:17 Markéta LENFELDOVÁ vlastní - 1:2
     
    24:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky jsou na kontakt. S pokusem z levé strany si ještě Monika Šolleová poradila, jenže míček vyrazila ke spoluhráčce MARKÉTĚ LENFELDOVÉ a ta si smolně napálila hrací předmět do vlastní brány.
    18:52 Vendula MAROSZOVÁ - 0:2
     
    18:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    V táboře českých juniorek je ještě veseleji! Na polovině hřiště vyslala Lechnerová střílený pas od pravého mantinelu Zlatníková a byla to VENDULA MAROSZOVÁ, která zvedla míček nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Kristýna Lechnerová.
    16:02 Karolína MEZEROVÁ - 0:1
     
    16:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, Češky se proti velkým favoritkám ujímají vedení! Těsně bráněná Vachudová dokázala bekhendem nahrát na střed KAROLÍNĚ MEZEROVÉ, jež forhendovou střelou z první propálila Lindsjovou k levé tyči! Asistence: Kateřina Vachudová.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 25. Lenfeldová (vla.), 39. Nordstrandová (Dynefalková), 42. Nordstrandová (Dynefalková), 54. Nordstrandová (Heanderová) – 17. Mezerová (Vachudová), 19. Maroszová (Lechnerová), 57. Brucháčková (Lechnerová)


    Švédsko: Lindsjová (Wallbergová) – Soderqvistová, Kallströmová Anderssonová, Hellströmová, S. Johanssonová, Modighová, Marklundová – Heanderová, Dynefalková, Lindbergová, Torngrenová, K. Johanssonová, Emtellová, Ekedahlová, Zetterstedtová, Petterssonová, Almová, Lofborgová, Nordstrandová.
    Trenér: Camilla Granelidová, Johan Hydling

    Česko: Šolleová (Kuchařová) – Lechnerová, S. Skalíková, Mechlová, Sigmundová, Matýsková, Lenfeldová, Vachudová – Maroszová, Řeháková, Mezerová, Brucháčková, Zlatníková, Středulová, Klubalová, R. Korbelářová, E. Skalíková, Janatková, S. Korbelářová.
    Trenér: Tomáš Martiník

    Rozhodčí: Friemel, Hasselberg

    Diváci: 298