Třinec – Skellefteå cz 4:5 (kon.) | Stavanger – Salzburg 2:3 (0:3 po s.n.) | Ilves – Fribourg 0:2 (kon.)
Luleå – Jukurit 4:3 (kon.) | Aalborg – Sparta cz 2:6 (kon.) | Straubing – Cracovia 3:2 (kon.)
Davos – Belfast Giants 5:1 (kon.) | Villach – Färjestad 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:5 (0:2, 2:2, 2:1)
Skellefteå AIK
Pátek 09.09.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:52 Martin RŮŽIČKA - 4:5
     
    50:52
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři vyhráli buly v útočném pásmu a nepůjčili hostům kotouč. Marinčin jej sice málem ztratil, ale dokázal se spoluhráči uklidnit hru a následně nabít na levý kruh MARTINU RŮŽIČKOVI, jehož bomba z první končí v Lindvallově síti! Asistence: Martin Marinčin, Petr Vrána. Stav utkání 4:5.
    46:37 Martin RŮŽIČKA - 3:5
     
    46:37
    Třinec právě vstřelil branku! Třinečtí ale dokázali hru rychle otočit a MARTIN RŮŽIČKA se zjevil sám před Lindvallem. Růžička zkusil svou osvědčenou zbraň, kličku do bekhendu a procedil puk do Lindvallovy sítě. Stav utkání 3:5.
    45:01 PUDAS - 2:5
     
    45:01
    Skellefteå právě vstřelila branku! Hosté jsou v útočném pásmu velice efektivní. Kühnhackl byl vidět, když nejprve hledal Lindströma. Hra pokračovala a nakonec se tvrdou střelou zhruba z vrcholu pravého kruhu prosadil JONATHAN PUDAS. Mazanec neměl nárok. Asistence: Mans Forsfjäll, Tom Kühnhackl. Stav utkání 2:5.
    38:36 M. DAŇO - 2:4
     
    38:36
    Třinec právě vstřelil branku! Domácí se nakonec ke snižující brance dostali! Důrazně na brankovišti dorážel MARKO DAŇO a nadvakrát dostal puk do Lindvallovy sítě. Asistence: Libor Hudáček, Karlis Čukste. Stav utkání 2:4.
    31:46 HUGG - 1:4
     
    31:46
    Skellefteå právě vstřelila branku! Domácí hned po vhazování inkasují počtvrté. Puk zamířil od modré k mantinelu a následně na vrchol kruhu dostal nabito nejproduktivnější hráč hostů RICKARD HUGG, který z první prostřelil Mazance. Asistence: Oscar Möller. Stav utkání 1:4.
    30:11 HUGG - 1:3
     
    30:11
    Skellefteå právě vstřelila branku! O jeden gól to ale moc dlouho nebylo. Prakticky poprvé, co se hosté s pukem na holi dostali do útočného pásma, získal jej na pravém kruhu RICKARD HUGG, naznačil Draveckému pohyb a šel na druhou stranu. Jeho zakončení k tyči Mazanec nechytil. Asistence: Petter Granberg. Stav utkání 1:3.
    29:19 MARCINKO - 1:2
     
    29:19
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři se nakonec dočkali! Po vyhraném vhazování Doudera nahodil puk od modré na Lindvalla. Hostující brankář asi puk dobře neviděl, vyrazil jej pouze před sebe, kde byl TOMÁŠ MARCINKO a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Milan Doudera. Stav utkání 1:2.
    08:09 M. LINDHOLM - 0:2
     
    08:09
    Skellefteå právě vstřelila branku! Hosté se po čase dostali do útočného pásma a z jeho tlaku je hned branka. Kurovský nedokázal pokrýt Kühnhackla, který ale dokázal předat puk na spoluhráče a z následné dorážky střílí druhý gól zápasu MAX LINDHOLM. Asistence: Arvid Lundberg, Tom Kühnhackl. Stav utkání 0:2.
    01:28 KÜHNHACKL - 0:1
     
    01:28
    Skellefteå právě vstřelila branku! Poměrně brzo vidíme první branku utkání. TOM KÜHNHACKL využil zaváhání Ročáka, objel jej a akci tváří v tvář Mazancovi nedal domácímu brankáři šanci. Skóroval střelou do protipohybu pod vyrážečku. Asistence: Petter Granberg. Stav utkání 0:1.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 30. Marcinko (M. Doudera), 39. M. Daňo (L. Hudáček, Čukste), 47. Martin Růžička, 51. Martin Růžička (Marinčin, P. Vrána) – 2. Kühnhackl (Granberg), 9. M. Lindholm (Lundberg, Kühnhackl), 31. Hugg (Granberg), 32. Hugg (Möller), 46. Pudas (Forsfjäll, Kühnhackl)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Ročák, Čukste, Jeřábek, Zahradníček, Zeleňák – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Miloš Roman – Svačina (TS), L. Hudáček, M. Daňo – Voženílek, Marcinko, Chmielewski – Kurovský, Dravecký, Hrehorčák – Lyszczarczyk
    Trenér: Zdeněk Moták

    Skellefteå AIK: Lindvall (Hellnemo) – Forsfjäll, Pudas, Salomonsson, Lundberg, Granberg, Nilsson, Olsson – Robertsson, P. Lindholm (A), Wingerli – Hugg (A, TS), Jonsson, Möller (C) – M. Lindholm, L. Lindström, Kühnhackl – Sandberg, Sundsvik, Stenman
    Trenér: Robert Ohlsson

    Rozhodčí: Hronský, Šír – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2 601
    bahis siteleri