Třinec – Skellefteå cz 4:5 (kon.) | Stavanger – Salzburg 2:3 (0:3 po s.n.) | Ilves – Fribourg 0:2 (kon.)
Luleå – Jukurit 4:3 (kon.) | Aalborg – Sparta cz 2:6 (kon.) | Straubing – Cracovia 3:2 (kon.)
Davos – Belfast Giants 5:1 (kon.) | Villach – Färjestad 1:2 (kon.)
konec
Aalborg Pirates
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Pátek 09.09.2022, 19:30 • Cool East Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Roman HORÁK - 2:6
     
    58:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané mohou pomalu začít slavit zisk prvních tří bodů do tabulky! Necelé dvě minuty před koncem se prosazuje ROMAN HORÁK, který zachytil odražený puk od zadního mantinelu a z pozice u pravé tyče se nemýlil – 2:6! Asistence: Vladimír Sobotka, Michal Řepík.
    44:34 Julian JAKOBSEN - 2:5
     
    44:34
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Domácí znovu snižují svou ztrátu! Na střeleckou listinu se zapisuje JULIAN JAKOBSEN a jeho zásah je při nejmenším kuriózní – Ladehoff z kruhu poslal pryž před brankoviště, kde se od hole jednoho z bránících protihráčů odrazila ke kleci. Ještě předtím ale zavadila o padajícího Jakobsena – 2:5! Bez asistence.
    40:38 Vladimír SOBOTKA - 1:5
     
    40:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že v Aalborgu je rozhodnuto! Spartu by teď o vítězství obral jen pořádný kolaps. Horák posunul z kruhu puk před brankoviště na hokejku VLADIMÍRA SOBOTKY, který si položil bezmocného Lillieho a následně zasunul pryž mezi jeho beton a tyč – 1:5! Asistence: Roman Horák, Michal Moravčík.
    29:48 Trevor GOOCH - 1:4
     
    29:48
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Odměnou za ubráněné oslabení budiž gól, domácí snižují na rozdíl tří branek! Čerstvě vysvobozený Bjorkstrand od mantinelu posunul puk ke vzdálenější tyči, kde číhal volný TREVOR GOOCH, a ten se z bezprostřední blízkosti klece nemýlil – 1:4! Asistence: Patrick Bjorkstrand.
    24:35 Miroslav FORMAN - 0:4
     
    24:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně hořká pilulka pro Aalborg, který je od začátku druhé části jednoznačně aktivnějším celkem na ledě! Po chybě jednoho z jeho obránců se do úniku dostal MIROSLAV FORMAN a ten Lillieho překonal střelou k tyči – 0:4! Bez asistence.
    16:49 Michal ŘEPÍK - 0:3
     
    16:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další přesnou trefu, a to velmi podobným způsobem jako poprvé! Domácí obrana se nepoučila a znovu nechala MICHALA ŘEPÍKA úplně nehlídaného, což se jí ani tentokrát nevyplatilo. Ikona Sparty zachytila přihrávku Horáka u pravé tyče a obratem zakončila do růžku – 0:3! Asistence: Roman Horák, Vladimír Sobotka.
    05:27 Jakub KONEČNÝ - 0:2
     
    05:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svěřenci Pavla Patery přetavili rychlé přečíslení dva na jednoho v další zásah, v Aalborgu už je to o dvě branky! Michal Řepík se vydal dopředu s JAKUBEM KONEČNÝM, položil si domácího brankáře a následně puk přesunul k opačné tyči právě na mladého útočníka, který bez obtíží zakončil – 0:2! Asistence: Michal Řepík.
    02:30 Michal ŘEPÍK - 0:1
     
    02:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drugge trestnou lavici opouští předčasně, Sparta využívá přesilovku a v polovině třetí minuty hry se ujímá vedení! Kaše našel v mezikruží nikým nehlídaného MICHALA ŘEPÍKA, který následně hravě umístil puk za bezmocného domácího brankáře! Tenhle gól jde za obranou – 0:1! Asistence: David Kaše, Vladimír Sobotka.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 30. Gooch (Bjorkstrand), 45. Jakobsen – 3. Řepík (Kaše, Sobotka), 6. Konečný (Řepík), 17. Řepík (Horák, Sobotka), 25. Forman, 41. Sobotka (Horák, Moravčík), 59. Horák (Sobotka, Horák)


    Aalborg Pirates: Lillie (Sørensen) – Koch, Drugge, Carstensen, Knudsen, Nielsen, Carroll, Frederiksen – Korsgaard, Jakobsen, Kabanov – Spelling, Bjorkstrand, Gooch – Ladehoff, Rollin Carlsson, Højbjerg – Nielsson, Marcussen, Anker – Boesen.
    Trenér: Garth Murray.

    HC Sparta Praha: Kořenář (Kovář) – Moravčík, Krejčík, Polášek, Graňák, Němeček, Jandus, Jurčina – Sobotka, Horák, Řepík – Safin, Thorell, Kaše – Buchtele, Přibyl, Forman – Konečný, Vitouch, Hauser.
    Trenér: Pavel Patera.

    Rozhodčí: Druseiks, Lundsgaard – Knøsen, Dalsgaard.
    bahis siteleri