USA United – Velká Británie 5:1 (kon.) | Řecko – Rakousko 7:3 (kon.) | Old Boys SVK – USA 5:3 (kon.)
Středočeský kraj – Česko 2:3 (po pr.) | Česko – Kanada 1:2 (po pr.) | Slovensko – Kanada Sask. 2:0 (kon.)
konec
Řecko
7:3 (3:1, 2:1, 2:1)
Rakousko
Sobota 10.09.2022, 12:10Mistrovství světa Masters mužů • O 9. - 10. místo
     
    Utkání o deváté místo je za námi! Tuto příčku po jednoznačném výkonu obsadí řecký celek, který dominoval ve všech třetinách! Pod výhru se výrazně podepsal Michael Freestone, který dokázal zkompletovat hattrick. (13:26:37)
     
    Konec zápasu.
     
    35:34
    Vyloučení v týmu Řecko:
    Karigiannis – 2 min., držení.
     
    35:10
    Bozinakos dostal míček na hokejku a měl dostatek prostoru, aby si naběhl blíže k brance. Jeho střelu ale Schmarl viděl a pak ji vyráží do rohu hrací plochy.
     
    34:23
    Patrick Lapointe dostal zajímavou přihrávku přesně na jeho hůl. Jeho následný pokus ale srazil obránce vysoko nad horní tyčku.
     
    33:10
    Zápas se pomalými kroky blíží ke svému konci. Nyní vidíme další řecké útočné snažení, Schmarl musel zasahovat prozatím pouze jednou proti lehkému nahození.
     
    32:20
    Hochkönig nabral rychlost ve středním pásmu a zkusil z dálky ohrozit řeckého brankáře. Ten ale může být v klidu, míček totiž letí výrazně mimo.
     
    31:23
    Řecko právě vstřelilo branku! Rakouské naděje jsou opět utlumeny! Po vhazování se dostal do úniku MICHAEL FREESTONE, který se trefil přesně nad brankářovu výstroj a připisuje si tak z dnešního utkání hattrick! Asistence: Carl Gingras.
     
    31:18
    Rakousko právě vstřelilo branku! Hokejbalisté v červených dresech snižují soupeřův náskok v přesilovce! WALTER GAPPITZ dostal šikovnou přihrávku a zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Stefan Schumnig.
     
    30:10
    Stefan Schumnig vyslal střelu od modré čáry, která se ovšem neujala. Odrazila se od bránícího hráče do rohu hrací plochy.
     
    29:49
    Vyloučení v týmu Řecko:
    Koutsogiannopooulos – 2 min., hrubost.
     
    29:15
    Vyloučení v týmu Řecko:
    Lapointe – 2 min., podražení.
     
    29:10
    O chvíli později jsou hokejbalisté v modrobílých dresech znovu nastěhováni před Schmarlem, který vytasil přesný zákrok lapačkou. Bude se tedy vhazovat po jeho levé ruce.
     
    28:12
    Řecko právě vstřelilo branku! A máme tu šestou branku, která s největší pravděpoboností kompletně rozhoduje o tom, kdo získá deváté místo na turnaji. ANTONIO ANGELIS měl míček na hokejce za svou brankou, načež jej poslal přesně k tyči! Smarchl totiž nestačil zareagovat. Asistence: John Kontitsis, George Vouloumanos.
     
    27:34
    Další úspěšný zákrok rakouského gólaman přesune vhazování po jeho pravé ruce.
     
    26:34
    Řekové byli stále nastěhováni před rakouskou svatyní. Rakušané pak ale vyhazuí přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    25:32
    Christos Papadatos se u mantinelu natočil směrem k brance a zkusil střelu na vzdálenější tyč. Schmarl se ale povytáhl a vyrážečkou dostal míček mimo brankovou konstrukci.
     
    24:54
    Anastasios Bozinakos se dostal s míčkem za útočnou modrou čáru, ale ke střeleckému pokusu už nedojde. Rozhodčí totiž vrací hru do středního pásma.
     
    24:01
    Začala třetí třetina.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Vouloumanos (Doulis), 6. Freestone (Argiris, Koutsogiannopoulos), 9. Gingras (Tolis, Papadatos), 19. Freestone, 24. Doulis, 29. Angelis (Kontitsis, Vouloumanos), 32. Freestone (Gingras) – 1. Schumnig (Gappitz), 16. Mokre (Podlesnik, Hochkönig), 32. Gappitz (Schumnig)


    Řecko: Sanoudakis (Touvadakis) – Papadatos, Angelis, Douilis, Koutsogiannopoulos, Barbas, Fiore, Del Guadio – Tsatsaronis, Argiris, Pantelis, Bolanakis, Bozinakos, Pololos, Freestone, Lapointe, Toils, KOntitsis, Karigiannis, Baltzis, Vouloumanos, Gingras
    Rakousko: Schmarl (Mette) – Illgoutz, Winzieri, Reichard, Krall, Podlesnik, Tautscher – Gaugg, Sulzbacher, Hochkönig, Mokre, Germ, Reiter, Schumnig, Gappitz

    Rozhodčí: Cooper, Šimbera
    bahis siteleri