Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 3:4 (1:2 po s.n.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 4:6 (kon.) | Flamingos Ostrava – SHK Mustangové 0:9 (kon.)
Havířov – Č.Budějovice 15:0 (kon.)
konec
Parahokej Havířov z.s.
15:0 (8:0, 5:0, 2:0)
Motor sledge České Budějovice
Sobota 10.09.2022, 17:15 • GASCONTROL Aréna Havířov • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:09
    Zajan byl sám nalevo od brankáře, ale minul. Poté Forgo měl velkou šanci na druhé straně, ale Lacko dobře zasáhl betonem.
     
    41:52
    Mlčák se provinil téčkem a půjde si na dvě minuty odpočinout.
     
    40:38
    Forgo minul v mezikruží v jasné šanci branku.
     
    38:11
    Lacko byl v problémech, puk se odrazil od jeho betonu a zůstal volný v brankovišti. Jenže nikdo z domácích se k němu nedostal.
     
    37:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je FORGO. JIŘÍ FORGO projel sám půlkou hřiště a zadovkou ala Forsberg rozvlnil síťku za Lackem.
     
    35:45
    Forgo byl v mezikruží sám, ale jeho pokus minul branku Motoru.
     
    30:16
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to byla akce jako přes kopírak, Mlčák zatáhl puk do třetiny, a JIŘÍ FORGO dostal puk nad lapačkou gólmana.
     
    26:44
    Klíma jel opět sám na branku, ale v zakončení nechal vyniknout jen domácího gólmana Losku.
     
    24:32
    Havířov právě vstřelil branku! TOMÁŠ MLČÁK ujel ve dvojici s Fojtíkem a první jmenovaný trefil víko branky Motoru. Asistence: Fojtík.
     
    22:24
    Havířov právě vstřelil branku! Už je to o 11 branek. JIŘÍ FORGO teď zvedl puk nad betonem bezmocného Lacka. Asistence: Staněk
     
    22:07
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to je krasojízda domácích, kteří teď rozebrali obranu hostů do šroubku. TOMÁŠ MLČÁK prostřelil gólmana nad jeho betonem.
     
    21:28
    Havířov právě vstřelil branku! Forgo trefil při nájezdu zkeva tyčku, puk byl volný v brankovišti a ROSTISLAV STANĚK jej doklepl do branky. Asistence: Staněk
     
    18:02
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to byla opět pěkná souhra Havířova, kterou zakončil LUKÁŠ PROSTŘEDNÍK. Asistence: Fojtík, Forgo.
     
    14:26
    Havířov právě vstřelil branku! Tak tady máme třetí branku v oslabení. JIŘÍ FORGO, dotlačil puk za ležícího Lacka. Asistence: Staněk.
     
    13:25
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to byla pěkný souhra celé čtveřice hráčů na jejímž konci byl PETR KUDRNA. Asistence: Staněk
     
    13:02
    Havířov právě vstřelil branku! ERIK FOJTÍK ujel ve vlatním oslabení a v úniku mu stačilo jenom zvednout puk
     
    12:34
    Vyloučení v týmu Parahokej Havířov z.s.:
    Rauš – 2 min, Téčko.
     
    9:13
    Havířov právě vstřelil branku! JIŘÍ FORGO se nejlépe zorientoval v mezikruží a dokázal zvednout puk nad beton Lacka.
     
    7:43
    Havířov právě vstřelil branku! JIŘÍ FORGO opět po přihrávce Kudrny překonal bezmocného Lacka. Tentokrát mířil na vyrážečku. Asistence: Kudrna.
     
    7:03
    Havířov právě vstřelil branku! JIŘÍ FORGO si navedl chvíli po buly touš na osu hřiště a trefil jím parádně levý horní roh branky hostů.
     
    6:41
    Havířov právě vstřelil branku! TOMÁŠ MLČÁK protlačil puk ve skrumáži hráčů až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    0:17
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to byla parádní souhra hned po úvodním buly. Kudrna oslovil JIŘÍ FORGO, jenž zblízka prostřelil gólmana. Asistence: Kudrna.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 1. Forgo (Kudrna), 7. Mlčák, 8. Forgo, 8. Forgo (Kudrna), 10. Forgo, 14. Fojtík, 14. Kudrna (Staněk), 15. Forgo (Staněk), 19. Prostředník (Fojtík, Forgo), 22. Staněk (Forgo), 23. Mlčák (Fojtík), 23. Forgo (Staněk), 25. Mlčák (Fojtík), 31. Forgo (Mlčák), 38. Forgo


    Parahokej Havířov z.s.: Loska (Lepáček) – Rauš, Kudrna, Fojtík, Staněk – Stiborský, Forgo, Keller, Krajčak, Prostředník, Mlčák.
    Trenér: Petr Kudrna

    Motor sledge České Budějovice: Lacko – Reast, Rumplík, Laibacher, Záluský, Zikmund – Zajan, Běhounek, Klima, Kocanda, Špaček.
    Trenér: Zdeněk Klíma

    Rozhodčí: Michal Novák – Daniel Majetný
    bahis siteleri