Liberec – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 0:1 (kon.)
Plzeň – Hvězda Praha 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Tábor 6:1 (kon.) | Třinec – Poruba 2:3 (kon.)
Zlín – HK MD Šumperk 2:3 (kon.) | Sparta – Kladno 9:5 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 6:3 (kon.) | Jihlava – Pardubice 2:3 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 9:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
9:5 (2:3, 6:2, 1:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Sportovní hala Fortuna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Filip Topol – 2 min., nesportovní chování.
     
    58:48
    Sparta právě vstřelila branku! DANIEL NOVOTNÝ si po zisku kotouče najel před Ševčíka z pravé strany a nechytatelnou střelou k levé tyčce brankáře Kladna dokázal překonat. Bez asistence.
     
    54:02
    Šílenou minelu nyní předvedl brankář Kogler, když při rozehrávce nalezl jednoho z Kladenských hráčů, který tak měl před sebou již odkrytou branku. Toho však evidentně tato náhlá příležitost překvapila ještě o něco více a trefil pouze tyčku!
     
    52:46
    Výstavní zákrok lapačkou nyní proti jednomu ze soupeřových hráčů předvedl brankář Ševčík.
     
    51:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Dominik Pytlík – 2 min., podrážení.
     
    48:28
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Alex Marek – 2 min., krosček.
     
    42:47
    V dobré příležitosti se nyní ocitl před Ševčíkem domácí Nestrašil, kvůli nedostatku času na lepší zakončení ovšem na brankáře Kladna vyzrát nedozákal.
     
    37:24
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Martin Jordán, přichází Matěj Ševčík.
     
    37:24
    Sparta právě vstřelila branku! Noční můra Kladenských pokračuje, v hlavní roli fantom PETR POLÁČEK, který čtvrtým gólem v zápase navyšuje vedení na již tříbrankové! Bez asistence.
     
    36:57
    Sparta právě vstřelila branku! Sledujeme totální kolaps Kladna v přímém přenosu, domácí dávají třetí gól v rámci pouhé minuty a půl! Tentokrát se prosadil RICHARD ŽEMLIČKA. Asistence: Arkadiy Byakov, Daniel Jakab.
     
    36:27
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané ve vedení! Nedůslednosti kladenské obrany nyní využil ALEX MAREK, který tak pohotovou dorážkou dokončil dílo započaté Tomášem Malínkem. Asistence: Tomáš Malínek.
     
    35:31
    Sparta právě vstřelila branku! Kotouče se nyní zmocnil zcela sám sparťanský kapitán PETR POLÁČEK a předvedl parádní kličkou, třetím gólem v zápase tak ještě v rámci vlastního oslabení vyrovnal! Bez asistence.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Tomáš Malínek – 2 min., držení.
     
    33:19
    Kladno právě vstřelilo branku! Reakce hostů na sebe nenechala dlouho čekat! Po přihrávce Vlastimila Blažka se nyní nemýlil a Koglera překonal DOMINIK PYTLÍK. Asistence: Vlastimil Blažek.
     
    32:32
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Matěj Ševčík, přichází Martin Jordán.
     
    32:32
    Sparta právě vstřelila branku! Dnešní divoká přestřelka pokračuje, z rychlé akce Pražanů se prosazuje a druhý gól v zápase střílí PETR POLÁČEK! Bez asistence.
     
    29:55
    Kladno právě vstřelilo branku! Krásnou kombinaci nám nyní předvedli Kladenští, na konci které Marek Daníček nalezl před brankou zcela volného ALEXANDRA PŘIBYLA, který tak měl již snadnou práci! Asistence: Marek Daníček, Dominik Petřík.
     
    27:50
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Martin Jordán, přichází Matěj Ševčík.
     
    27:50
    Sparta právě vstřelila branku! Veškeré úsilí nyní vynaložila kladenská obrana v čele s brankářem Jordánem k tomu, aby soupeř neskóroval, po dorážce se to ale i tak povedlo PETRU POLÁČKOVI! Asistence: František Netušil, David Hrubý.
     
    27:02
    Daníček jen těsně nedokázal překonat Koglera, když z levého kruhu mířil do levého horního rohu branky!
     
    25:12
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Petr Poláček – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:58
    Kladno právě vstřelilo branku! Netrvalo to dlouho a Rytíři jsou poprvé v zápase ve vedení! Mizernou rozehrávku Pražanů vystihl Denis Beran, který kotouč posunul na najíždějícího VLASTIMILA BLAŽKA a ten následně efektivní kličkou překonal bezmocného Koglera. Asistence: Denis Beran.
     
    16:42
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno opět ukázalo mistrovství své přesilové hry, když po rychlé kombinaci vypálili od modré čáry Ondřej Šátek a jeho střelu neomylně tečoval JOSEF TROJNA! Asistence: Ondřej Šátek, Tomáš Sén.
     
    16:06
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Petr Poláček – 2 min., vysoká hůl.
     
    13:43
    Sparta právě vstřelila branku! Jako pravý kanonýr se nyní projevil VÁCLAV NESTRAŠIL, který z levého kruhu i s přispěním tyčky propasíroval kotouč za bezmocného Jordána! Asistence: Daniel Jakab, Radoslav Cichoň.
     
    08:30
    Po krásné svižné kombinaci Pražanů se nyní Hlinka dostal úplně sám před Jordána, brankář Rytířů následně dokázal jeho střelu pohotovým zákrokem ramenem vytěsnit!
     
    06:04
    Kladno právě vstřelilo branku! Máme vyrovnáno! Šátkovu střelu od modré čáry ještě dokázal Jordán zpacifikovat, po následné rychlé kombinaci Rytířů okolo brankoviště domácích byl však již úspěšným střelcem JIŘÍ KUPČO. Asistence: Petr Šíma, Josef Trojna.
     
    05:38
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    František Netušil – 2 min., nedovolené bránění.
     
    03:45
    Sparta právě vstřelila branku! Aktivní úvod se Spartě vyplatil, po zisku kotouče díky napadání nyní nalezl David Hrubý na pravém kruhu zcela volného TOMÁŠE MALÍNKA, který se sám proti Jordánovi nemýlil a vymetl pravý horní rok jeho branky! Asistence: David Hrubý.
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 4. Malínek (Hrubý), 14. Nestrašil (Jakab, Cichoň), 28. Poláček (Netušil, Hrubý), 33. Poláček, 36. Poláček, 37. Marek (Malínek), 37. Žemlička (Byakov, Jakab), 38. Poláček, 59. Novotný – 7. Kupčo (Šíma, Trojna), 17. Trojna (Šátek, Sén), 18. Blažek (Beran), 30. Přibyl (Daníček, Petřík), 34. Pytlík (Blažek)


    HC Sparta Praha: Kogler (Tvrzník) – Cichoň, Marton (A), Janský, Byakov, Hašek, Dufek, Malínek – Jakab, Poláček (C), Žemlička (A), Novotný, Nestrašil, Netušil, Marek, Hlinka, Topol, Hrubý
    Trenér: František Ptáček

    Rytíři Kladno: Jordán (28., 33., 38. Ševčík) – Trojna (A), Šátek, Háž, Krása, Pražák (C), Svoboda – Kupčo, Pytlík, Hlaváček, Burger, Blažek, Beran, Přibyl, Petřík, Sém, Daníček, Šíma (A)
    Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Glanc – Horažďovský, Kučera
    bahis siteleri