Tábor – Příbram 8:2 (kon.) | Havířov – Nový Jičín 5:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:7 (kon.)
Klatovy – Cheb 2:5 (kon.) | Brumov – Vyškov 0:12 (kon.)
konec
HC Tábor
8:2 (2:1, 4:0, 2:1)
HC Baník Příbram
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy
Partner:
     
    55:29
    Střídání v týmu HC Baník Příbram:
    ze hřiště odchází Dominik Šorf, přichází Petr Jiroušek.
     
    55:28
    Tábor právě vstřelil branku! K vidění byla další překrásná akce ze strany Tábora. JIŘÍ SEVERA dostal do úniku Milfaita, ten se vydal na branku ale bekhendem puk vrátil přijíždějícímu spoluhráči, který pokusem do teploměru propálil Dominika Šorfa. Asistence: Jan Milfait, Jakub Suchánek.
     
    54:57
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Patrik Zayml – 2 min., hákování.
     
    52:00
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Duda – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    49:54
    Tábor právě vstřelil branku! David Vala dostal do přečíslení JANA DUDU s Pavlem Chocholouškem. Prvně jmenovaný chtěl nahrát, trefil ale brusle jednoho z bránících hostů, od nichž se puk odrazil do branky Baníku. Pro mladého forvarda je to navíc první gól za HC Tábor! Asistence: David Vala, Filip Vlček.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Petr Eret – 2 min., hákování.
     
    44:20
    Příbram právě vstřelila branku! Josef Hasman nádherně prošel kolem beka a z hranice levého kruhu střelou tahem na vyrážečku překonává Štěpána Váchu. Asistence: Jakub Káník.
     
    40:01
    Střídání v týmu Hockey Club Tábor:
    ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Štěpán Vácha.
     
    39:27
    Tábor právě vstřelil branku! I v posledních vteřinách Tábor nepřestával svého soka tlačit ani v závěrečných vteřinách a dočkal se dalšího zářezu, jenž zařídil navrátilec do sestavy ONDŘEJ ŠULEK. Asistence: Jakub Matušík.
     
    34:46
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Duda – 2 min., naražení zezadu.
     
    33:10
    Pavel Chocholoušek dnes hraje fantasticky! Za brankou soka obral hostující obranu a namazal puk na modrou svým spoluhráčům, proti nimž zasahuje Šorf lapačkou.
     
    31:44
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    David Vala – 2 min., nedovolené bránění.
     
    28:19
    Tábor právě vstřelil branku! Publikum v Táboře se nakonec přesilovkového gólu dočkalo, když pokus Jiřího Severy do branky uklidil MILAN DANČIŠIN. Asistence: Jiří Severa, Tomáš Hajič
     
    27:11
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Radek Jelínek – 2 min., vysoká hůl.
     
    23:16
    Tábor právě vstřelil branku! Přenádherná akce domácích. Až před branku se hravě dostal Petr Zíb, místo střely ale kamarádsky namazal na druhou vlnu kotouč na PAVLA CHOCHOLOUŠKA, který zakončil krásnou akci domácích.
     
    20:30
    Tábor právě vstřelil branku! Husité zatím zažívají povedený vstup do druhé třetiny. Jakub Matušík vyhrál buly na JAKUBA SUCHÁNKA, jehož rána z nápřahu se zastavila až v hostující brance. Asistence: Jakub Matušík.
     
    17:05
    Příbram právě vstřelila branku! Hosté úspěšně snižují. Cestu do mezikruží podnikla příbramská posila z Klatov PETR ERET a ideálně trefenou ranou na lapačku překonává Tadeáše Dvořáka. Asistence: Ladislav Gengel.
     
    14:05
    Tábor právě vstřelil branku! Domácím přesilovka nevyšla, přesto soupeři odskakují na rozdíl dvou branek. Po vyhození Baníku se kotouče chopil Jiří Severa a ukázkovým pasem vyslal do samostatného úniku PATRIKA ZAYMLA, jenž mazácky zakončil kličkou do forhendu. Asistence: Jiří Severa.
     
    11:48
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Josef Saňa – 2 min., hákování.
     
    10:16
    Příbram nebyla daleko od vyrovnání! Po střele Petra Ereta kotouč dorážel do prázdné části branky Zedek, trefuje ale brusle jednoho z obránců Tábora.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Ondřej Šulek – 2 min., hákování.
     
    04:10
    Tábor právě vstřelil branku! Tábor je za úvodní tlak odměněn brankou. Milfaitův tvrdý pokus hned po buly dokázal Dominik Šorf vykopnout, pouze ale na hůl JIŘÍOH SEVERY, který kotouč zametl pod ležícího brankáře hostí. Asistence: Jan Milfait.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 5. Severa (Milfait), 15. Zayml (Severa), 21. Suchánek (Matušík), 24. Chocholoušek (Zíb, Suchánek), 29. Dančišin (Severa, Hajič), 40. Šulek (Matušík), 50. Duda (Vala, Vlček), 56. Severa (Milfait, Suchánek) – 18. Eret (Gengel), 45. Hasman (Káník)


    HC Tábor: T. Dvořák (od 40. Vácha) – Suchánek, Plášil, Hajič, Vala, Hubata, A. Dvořák – Vlček, Matušík, Seidl, Bárta, Dančišin, Endál, Zayml, Milfait, Severa, Chocholoušek, Zíb, Šulek, Duda
    Trenér: Radek Bělohlav

    HC Baník Příbram:
    bahis siteleri