Banská Bystrica – Spišská N. Ves 6:5 (kon.) | Michalovce – Košice 3:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 2:4 (kon.)
Nitra – Nové Zámky 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:5 (1:1, 3:3, 2:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 16.09.2022, 17:30 • Tipsport aréna, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:15
    Banská Bystrica dala gól! Neuveriteľné, čo sa deje pod Urpínom. DOMINIK SOJKA po nádhernej prihrácke od Dominika Jendeka dokázal gólovo potrestať Spišiakov a Barani sú už znova vo vedení. Asistencia: Jendek.
     
    51:13
    Banská Bystrica dala gól! Máme znova vyrovnané. BRANDEN TROOCK si prehodil puk na silnejšiu forhendovú stranu hokejky a nechytateľnou strelou prekonal brankára Spišiakov.
     
    45:12
    Spišská Nová Ves dala gól! Hostia sú znova vo vedení, keď sa výbornou gólovou dorážkou do prázdnej brány blysol KYLE KERBASHIAN.
     
    35:30
    Banská Bystrica dala gól! Máme vyrovnané, domáci vyrovnávajú v presilovej hre, keď sa presadil do odkrytej Melicherčíkovej svätyne RASTISLAV GAŠPAR.
     
    32:23
    Spišská Nová Ves dala gól! Hostia sú znova vo vedení a Barani pykajú za obrovské chyby vo svojej defenzíve. Po nádhernej indiviudálnej akcii posielala Spišiakov späť do vedenia MICHAEL VANDAS.
     
    29:43
    Banská Bystrica dala gól! Pod Urpínom máme zas a znova vyrovnané po nádhernej akcii domácich, na ktorej konci bol ALEX TAMÁŠI. Asistencia: Bača.
     
    23:19
    Banská Bystrica dala gól! Na banskobystrickom štadióne sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Domáci znížuju na rozdiel jediného gólu zásluhou navrátilca do zostavy, RASTISLAVA GAŠPARA.
     
    22:40
    Spišská Nová Ves dala gól! Čo sa nám to deje pod Urpínom? Hostia už vedú o dva góly, keď sa v predbránkovom priestore najlepšie zorientoval IVAN NOVÁK a prekonal bezmocného Rahma.
     
    22:27
    Spišská Nová Ves dala gól! Spišiaci sú znova vo vedení, keď zvládli na výbornú prečíslenie 3 na 2 a strelcom gólu sa stal ADAM ŽIAK. Asistencie: Giľák, Majdan.
     
    14:42
    Banská Bystrica dala gól! Dnes je to zatiaľ o góloch v oslabení. Spišiaci prepadli úplne zbytočne vpredu, čo využil Alex Tamáši, ktorý v prečíslení 2 na 1 našiel úplne voľného DOMINIKA JENDEKA, ktorý nekompromisne vyrovnáva na 1:1. Asistencia: Tamáši.
     
    06:37
    Spišská Nová Ves dala gól! Sčista jasna sa dopredu počas oslabenia dostali hostia a tí hneď aj otvárajú skóre zápasu po strele JURAJA MAJDANA. Asistencie: Salituro, Ulander.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky: 15. Jendek (Tamáši), 24. Gašpar, 30. Tamáši (Bača), 36. Gašpar, 52. Troock, 53. Sojka (Jendek) – 7. Majdan (Salituro, Ulander), 23. Žiak (Giľak, Majdan), 23. Novák, 33. Vandas, 46. Kerbashian


    HC´ 05 Banská Bystrica: Rahm (Belányi) – Bačik, Bača, Holenda, Pavlin, Ďatelinka, Luža, Frídel – Bíreš, Kontos, Troock – Kabáč, Sukeľ, Urbánek – Šoltés, Tamáši, Gašpar – Jendek, Sojka, Výhonský
    Trenér: Antti Karhula

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Žiak, Ulander, Ališauskas, Romaňák, Ordzovenský, Podlipnik, Šuty – Verbeek, Kerbashian, Vandas – Štrauch, Nellis, Ščurko – Majdan, Salituro, Giľák – Novák, Vartovník, Hamráček
    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Štefik, Korba – Durmis, Bogdaň – Jonák
    bahis siteleri