Hostivař – Plzeň 1:3 (kon.) | Kladno – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Dobřany – Prachatice 2:3 (0:1 po s.s.)
Ústí n/L – Pardubice 3:0 (kon.) | Letohrad – Kert Park Praha 7:4 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
7:4 (1:2, 4:1, 2:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 17.09.2022, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (14:47:10)
     
    Hokejbalisté Letohradu se postarali o velké překvapení, když na domácí půdě porazili mistrovský Kert Park Praha 7:4.

    Vítězství domácího mužstva je bezesporu zasloužené. Hráči bojovali od prvních vteřin, třikrát úspěšně stáhli manko jednoho gólu, aby posléze sami odskočili do vedení o dva góly. Hosté v úvodu třetí části snížili zásluhou Radomíra Vaňka, avšak domácím zase vrátil větší klid na hokejky gólem v přesilovce David Halbrštát a při powerplay soupeře zkompletoval hattrick Milan Machálek.

    Letohrad zůstává po třech zápasech stoprocentní a ukazuje, že letos se s ním rozhodně musí počítat. Kert Park ve třetím střetnutí poprvé poznal hořkost porážky.
     
    Konec zápasu.
    44:16 Michal MACHÁČEK - 7:4
     
    44:16
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Letohrad zvítězí! Miroslav Adamec posunul míček na obrannou modrou čáru k MICHALU MACHÁČKOVI, který bezchybně zacílil do odkryté hostující svatyně a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Miroslav Adamec.
     
    43:47
    Jan Bečka nerozmýšlel a po levém mantinelu vyhodil na zakázané uvolnění. Tohle Letohradu v současné chvíli bohatě stačí.
     
    43:23
    Michal Novák se skvěle přesunul k pravé tyčce, aby zabránil ve vstřelené gólu Jakubu Laurincovi. Míček udržel pod levým betonem.
     
    42:44
    Hosté sáhli po oddechovém času dle očekávání k powerplay. Buly dopadlo v jejich prospěch, takže hned spouští kolotoč v útočné třetině.
     
    42:28
    Dlouhý nástřel se Jakubu Laurincovi nepovedl, Dalimil Zvonek s ním navíc vůbec nepočítal. Výsledkem je zakázané uvolnění.
     
    41:57
    Vypadá to, že Letohrad má zápas pod kontrolou. Málem odskočili do tříbrankového vedení, Ondřej Hubálek mířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    41:20
    Domácí hokejbalisté si vysloužili hlasitý potlesk, protože jejich hra ve třech je minulostí! Ubránili se i pár vteřin ve čtyřech, pokračuje se tedy v plném počtu na obou stranách.
     
    40:42
    Do střely obětavě padl jeden z obránců, který posunul míček k protihráči Dalimilu Zvonkovi, ten forhendem vypálil vysoko nad břevno.
     
    40:11
    Hostům se zatím přesilovka pěti proti třem vůbec nedaří. Domácí se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali osvobodit.
     
    39:18
    Domácí jdou dokonce do tří! V předbrankovém prostoru fauloval Filip Lux, ten zvedl hokejku do obličeje protihráče. Letohrad čekají vteřiny pravdy, pokud ubrání hru ve třech, vítězství bude velmi blízko.
     
    39:06
    Ivo Morrison sáhl do vyhození Adamce, ale míček příliš neztlumil. Hostující zadák rozehrává zpoza vlastní brány.
     
    38:58
    Letohrad míří do čtyř. Na lavici hanby se posadil Ondřej Hubálek, který si až příliš viditelně pomohl proti soupeři držením.
     
    38:46
    Jak bývá zvykem, tak v polovině třetí třetiny se vyměnily strany. Po buly ve středovém kruhu vyrazil do útoku Dalimil Zvonek, leč mířil nepřesně.
     
    38:09
    Po levém mantinelu se kolem osobního strážce procpal Ondřej Hubálek. Vyzkoušel zakončení bekhendem, jenže stáhl se k němu jiný obránce Laurinc a míček zblokoval do ochranné sítě.
     
    37:47
    Hosté jsou ve třetí třetině aktivnějším týmem, ale tato skutečnost jim zatím k ničemu není, pořád totiž ztrácí dva góly.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Macháček (Halbrštát, Lux), 17. Bogdány (Macháček), 22. Lux (Halbrštát, Hubálek), 24. Macháček (Halbrštát, Bečka), 30. Hubálek (Halbrštát, Macháček), 34. Halbrštát (Macháček, Bečka), 45. Macháček (Adamec) – 3. Zvonek (Vaněk), 15. Kruček (Zvonek, Vaněk), 18. Jágr (T. Lhota, Danko), 31. Laurinc (Vaněk)


    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák) – Adamec (A), Anýž (A), Bečka, Dostál, Krejsa, Lux, Vacek – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (C), Hubálek, Levý, Macenauer, Macháček, Protzner, Tobiáš.
    HC Kert Park Praha: Varga (Návara) – Hrdlička, Laurinc, Morrison, Peschout, Řípa, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kovárník, Kruček, T. Lhota, Rozenberg, Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Černý, Záhora

    Diváci: 74
    bahis siteleri