Hostivař – Plzeň 1:3 (kon.) | Kladno – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Dobřany – Prachatice 2:3 (0:1 po s.s.)
Ústí n/L – Pardubice 3:0 (kon.) | Letohrad – Kert Park Praha 7:4 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
7:4 (1:2, 4:1, 2:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 17.09.2022, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokejbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 3. kola Extraligy, u zápasu mezi týmy SK Hokejbal Letohrad a HC Kert Park Praha.
     
    SK Hokejbal Letohrad

    Letohradští hokejbalisté se v loňské základní části prezentovali velmi solidními výkony. Dohromady nasbírali 33 bodů, což znamenalo šestou příčku a postup do play-off z šestého místa. Ve čtvrtfinále nechybělo moc, aby Letohrad zaskočil Pardubice, když vyhrál první dvě utkání, jenže poslední vítězství přidat nezvládl, zbylá tři střetnutí ovládli hokejbalisté Pardubic.

    Rovněž Letohrad v novém ročníku odehrál dvě utkání a marně čeká na prvního přemožitele. Nejprve výsledkem 4:1 porazil Prachatice, minulý víkend v dramatickém zápase zdolal 4:3 Hradec Králové.
     
    HC Kert Park Praha

    Pražský Kert Park se pokusí o úspěšnou obhajobu titulu. Vysoké ambice naznačil už v základní části, kterou opanoval se ziskem 55 bodů, na druhé Kladno měl k dobru devět bodů. Ve čtvrtfinále v play-off vyřadil ve třech zápasech Ústí nad Labem, porážku nezaznamenal ani v semifinále proti Mostu. V finále došlo k očekávanému měření sil s Kladnem a Kert Park Slavil titul výsledkem 3:1 na zápasy, rozhodující duel ovládl 6:3.

    Po dvou kolech nové sezóny je Kert Park stoprocentní a potvrzuje tak znovu ty nejvyšší ambice. V prvním utkání zvítězil vysoko 9:2 v Hostivaři, načež doma porazil 3:1 Ústí nad Labem.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák) – Adamec (A), Anýž (A), Bečka, Dostál, Krejsa, Lux, Vacek – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (C), Hubálek, Levý, Macenauer, Macháček, Protzner, Tobiáš.

    HC Kert Park Praha: Varga (Návara) – Hrdlička, Laurinc, Morrison, Peschout, Řípa, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kovárník, Kruček, Lhota, Rozenberg, Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Černý, Záhora.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi Letohradem a Kert Park Praha odstartoval! Roli favorita plní hosté, kteří jsou zároveň obhájci mistrovského titulu.
     
    00:41
    Ve výskoku chtěl balónek uzmout pro sebe Radomír Vaněk. Jenže na hrací předmět nedoskočil, takže z klidné pozice rozehrává domácí obránce.
     
    01:23
    Lukáš Varga měl první práci. Poradil si se zakončením od pravého mantinelu, které vyrazil do bezpečí pravým betonem.
     
    01:45
    Letohrad vstoupil do zápasu nebojácně. Z velké dálky vypálil ostrou ránu Mihal Macháček, i s tímto pokusem si Varga věděl rady.
     
    02:16
    Průnik po pravém mantinelu vyzkoušel Ivo Morrison. Jenže míček si dal příliš daleko před sebe, byl u něj jako první protihráč.
     
    02:46
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit se ujímá vedení, když využil svou první větší příležitost! Radomír Vaněk v přečíslení vyslal přesnou nahrávku na DALIMILA ZVONKA, jenž prostřelil k pravé tyči marně se přesunujícího Nováka. Asistence: Radomír Vaněk.
    02:46 Dalimil ZVONEK - 0:1
     
    03:30
    Domácí chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Z levé strany střílel David Levý, balónek proletěl o kus vedle levé tyče.
     
    04:13
    Míček se odrazil od zadního mantinelu příhodně k Dalimilu Zvonkovi, ten bekhendem rozvlnil pouze boční síť.
     
    04:59
    První přesilovou hru si vyzkouší domácí. Na trestnou lavici usedá domácí útočník Jakub Kovárník, v útočném pásmu se provinil hrou vysokou holí.
     
    05:20
    Ostrou ránou se prezentoval Jakub Laurinc. Michal Novák mohl zůstat klidným, balónek proletěl vysoko nad horní tyčkou.
     
    05:42
    Síly na hřišti se vyrovnávají. Menší dvouminutový trest za sekání inkasoval Jan Bečka, i on fauloval v útočné třetině.
     
    06:17
    Více prostoru zatím svědčí spíše domácím. Samuel Vacek nabil do levého kruhu Jakubu Cvejnovi, ten těsně minul prostor u levé tyče.
     
    06:53
    Od levého mantinelu si Matěj Štefka naběhl až před bránu. Vyzkoušel bekhendové zakončení k pravé tyči, tu těsně minul.
     
    07:12
    Kert Park hraje zkrácenou přesilovou hru. Vojtěch Bogdány vyzval k souboji jeden na jednoho Iva Morrisona, přičemž uspěl obránce.
     
    07:24
    Přesilovka hostů neměla dlouhého trvání. Na lavici hanby totiž usedl jejich kapitán David Šperl z důvodu podražení.
     
    08:06
    Po tvrdé dělovce Lukáš Varga zasahovat nemusel. Práci za něj odvedl obětavě blokující Pavel Hrdlička.
     
    08:40
    Při vlastním oslabení si zahrál i domácí gólman Michal Novák. Zkontroloval postavení spoluhráčů a vybral si posunutí míčku na Lukáše Anýže.
     
    09:11
    Individuálně se pokusil až před bránu proháčkovat Lukáš Faltejsek, čistým způsobem ho zpacifikoval Radomír Vaněk.
     
    09:44
    Jan Bečka se prosmýkl po levém mantinelu kolem osobního strážce. Následovala nahrávka před bránu, kterou zpracoval protihráč Šperl. Hosté jsou kompletní.
     
    09:50
    Hra v plném počtu dlouho nevydržela. Proti pravidlům hrál obránce týmu Kert Park Praha Jakub Laurinc, pomohl si proti soupeři sekáním.
     
    10:32
    Domácí kombinují v útočném pásmu, ale žádnou větší příležitosti si zatím nevytvořili. Defenziva protihráče velmi dobře dostupuje.
     
    10:52
    Nakonec z téměř poloviny hřiště pálil Jiří Krejsa. Ještě před Vargou balón ztečoval vedle pravé tyče pozorný Radomír Vaněk.
     
    11:27
    Jako dalšího je třeba pochválit Dalimila Zvonka, který vytrvale obtěžoval Cvejna, až jej přiměl k chybě a vyhodil míček až za domácí svatyni.
     
    11:55
    Hosté jsou kompletní. V oslabení se ubránili bez problémů a nadále disponují těsným náskokem, který se teď zase mohou pokoušet navýšit.
     
    12:12
    Ze zápěstí vyprodukoval svižný projektil Petr Danko. Michal Novák si našel prostor, odkud na hrací předmět viděl a včas nastavil lapačku.
     
    12:19
    Hráči celku Kert park Praha jsou v úvodním dějství hodně nedisciplinovaní. Na jejich konto míří třetí trest, Radomír Vaněk dostal dvě minuty za napadení.
     
    12:27
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Třetí početní převahu Letohrad využívá, je srovnáno! MICHAL MACHÁČEK překvapil gólmana Vargu, když zpoza brány vyběhl u levé tyče a našel volný prostor mezi tyčkou a brankářovým betonem. Asistence: David Halbrštát a Filip Lux.
    12:27 Michal MACHÁČEK - 1:1
     
    13:30
    Situaci dvou proti dvěma řešil Petr Danko individuálně. Zprava střílel na přední tyč, míček prosvištěl vedle levé části brankové konstrukce.
     
    14:05
    Závěrečnou minutu první třetiny odstartoval svým faulem Jakub Cvejn, když jednoho z protihráčů zahákoval a už odchází na trestnou lavici.
     
    14:45
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park střílí gól do šatny! Dalimil Zvonek si počkal na správný čas k nahrávce z pravého kruhu do mezikruží na JIŘÍHO KRUČKA, jehož rána z první k pravé tyči letěla mimo dosah brankáře. Asistence: Dalimil Zvonek a Radomír Vaněk.
    14:45 Jiří KRUČEK - 1:2
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Kert Park Praha zatím potvrzuje roli favorita, když po první třetině vede v Letohradu 2:1. Skóre střetnutí otevřel ve 3. minutě Dalimil Zvonek, na jehož trefu dokázal v přesilové hře odpovědět Michal Macháček, avšak v závěru úvodního dějství využili početní převahu i hosté, současnou podobu dal výsledku Jiří Kruček.
     
    Další třetina začne přibližně ve 13:36.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Kert Park bude hájit těsné jednobrankové vedení, ale je pravděpodobné, že se jej pokusí ještě navýšit.
     
    15:32
    Domácí zahráli dvě zakázaná uvolnění v krátkém časovém sledu. Nejprve vyhodil přes všechny čáry Miroslav Adamec, spoluhráče pak doplnil Lukáš Anýž.
     
    16:02
    Vojtěch Jágr sběhl zpoza brány do pravého kruhu, odkud vyzkoušel střelu zápěstím na přední tyč. Michal Novák změnu skóre nepřipustil.
     
    16:30
    S vysokým obloučkem si poradil Pavel Hrdlička. Hostující obránce na dlouhou hokejku odpálil míček do středního pásma.
     
    16:49
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Stav hlásí podruhé vyrovnáno! Michal Macháček u pravého mantinelu předčil obránce a nezištně nabil mezi kruhy VOJTĚCHU BOGDÁNYMU, na ostrý projektil letící k pravé tyči byl Varga krátký. Asistence: Michal Macháček.
    16:49 Vojtěch BOGDÁNY - 2:2
     
    17:23
    Vedení mohl domácím přiřknout David Hubálek. Do příležitosti postupoval z pravého křídla, dobře mířenou střelu na přední tyč Varga vyrazil levým ramenem.
     
    18:00
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit do třetice překlápí vedení na svou stranu. Danko vyhrál buly na Tomáše Lhotu, který chvilku vyčkal, aby nakonec nabil mezi kruhy VOJTĚCHU JÁGROVI. Ani střelec se neunáhlil, gól vstřelil střelou pod břevno v momentě, kdy už gólman klečel na zemi. Asistence: Tomáš Lhota a Petr Danko.
    18:00 Vojtěch JÁGR - 2:3
     
    19:22
    Domácí mají možnost odpovědět v přesilové hře. Proti pravidlům hrál Richard Peschout, v obranném pásmu zastavil soka jen za cenu sekání.
     
    19:59
    Hokejbalisté v bílých dresech kombinují v útočném pásmu. Zatím ovšem nepřichází žádná střela, Varga se pouze přemisťuje od tyče k tyči.
     
    20:25
    Z levého kruhu pokusil štěstí David Halbrštát. Domácí kapitán neuspěl, neboť neprostřelil obranný val dvou obránců.
     
    20:54
    Kert Park brání velmi svědomitě. Jakub Kovárník donutil k chybné rozehrávce Cvejna, načež po pravém mantinelu vyhodil do bezpečí.
     
    21:09
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hráči bojují jako lvi, srovnávají i potřetí! David Halbrštát ještě neuspěl, ale volný míček si našel FILIP LUX a zakončením přes obránce k levé tyči dokonale zaskočil Vargu. Asistence: David Halbrštát a Ondřej Hubálek.
    21:09 Filip LUX - 3:3
     
    22:22
    Hráči v modrých dresech se pokusili rychle vrátit náskok na svou stranu, jenomže Radomír Vaněk mířil forhendem příliš vysoko.
     
    22:57
    Vojtěch Jágr se z levé strany natlačil až před bránu. Souboj s protihráčem ustál a míček posléze získal Matěj Štefka, který s přispěním teče obránce vypálil do ochranné sítě.
     
    23:16
    Po pravém křídle nabral velkou rychlost Tomáš Lhota. Ve sprintu nahrával naslepo po sebe, oslovil jenom protihráče Bogdányho.
     
    23:45
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, ve vedení jsou poprvé domácí! V ponechané výhodě dostal kousek za pravý kruh nabito MICHAL MACHÁČEK, dělovce do protější šibenice lze jen těžko něco vytknout. Asistence: David Halbrštát a Jan Bečka.
    23:45 Michal MACHÁČEK - 4:3
     
    24:31
    Nechybělo moc, aby bal náskok Letohradu dvoubrankový. Na malém prostoru nadvakrát zakončoval Jan Bečka. Poprvé do protihráče, podruhé vedle levé tyče.
     
    25:24
    Domácí utekli do situace dvou proti dvěma. David Halbrštát zkoušel nahrávku na Filipa Luxe, tu zastavil pozorný Ivo Morrison.
     
    25:57
    Hráči v bílých dresech jsou při chuti, je jich plné hřiště. Vojtěch Bogdány na sebe navázal dva soky, načež přenesl hru na Lukáše Faltejska, jenž mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    26:22
    Radomír Vaněk chtěl jít do protiútoku, jenže se mu nedostalo potřebné podpory. Proto jen nahodil a odběhl vystřídat.
     
    26:55
    Další útok mužstva z hlavního města Česka vypadal o poznání slibněji. Vojtěch Jágr zpracoval žabičku Laurince, jenže forhendem vypálil příliš vysoko.
     
    27:12
    Přes obránce střílel Dalimil Zvonek. Na druhý úspěch v utkání si ještě bude muset počkat, trefil pravou nohu bránícího Tobiáše.
     
    27:59
    Dobrou práci odvedl David Šperl. Vybojoval míček, a ještě po levé straně rozvinul brejk, avšak Petr Danko neuspěl kličkou proti Adamcovi.
     
    28:20
    Fanoušci ženou Letohrad dopředu. Forčekink vysoko vysunul Ondřej Hubálek, Tomáš Řípa pod jeho tlakem jenom vyhazoval do střední třetiny.
     
    28:48
    Letohrad má velkou příležitost vstřelit gól do šatny. Na trestnou lavici totiž usedl hostující zadák Pavel Hrdlička, důvodem je zdržování hry.
     
    29:23
    David Halbrštát zakvedlal za pravým kruhem, načež balónek posunul na střed na hokejku Jana Bečky, jeho dělovka proletěla o kus vedle levé tyče.
     
    29:54
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Gól do šatny skutečně přichází, v Letohradu je zaděláno na velké překvapení! Kapitán Davidl Halbrštát přenesl hru doleva na ONDŘEJE HUBÁLKA, prudká rána z první zapadla k bližší tyče mimo dosah Vargy. Rozhodčí se ještě radili, zda jeden z domácích hráčů nestál v brankovišti, po krátké poradě se rozhodli ponechat gól v platnosti. Asistence: David Halbrštát a Michal Macháček.
    29:54 Ondřej HUBÁLEK - 5:3
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V Letohradu je zaděláno na překvapení, protože domácí ve druhé třetině vstřelili úřadujícímu mistrovi čtyři góly, do třetí patnáctiminutovky tak půjdou s dvoubrankovým vedením v zádech. Po vyrovnání Bogdányho hosty do třetice poslal do vedení Jágr, ale od té doby stříleli do černého už pouze domácí. Postupně se prosadili Lux, druhou trefu v utkání přidal Macháček a gól zapsal i Hubálek. Hosté mají o přestávce nad čím přemýšlet, neboť jsou blízko premiérové porážky v sezóně.
     
    Další třetina začne přibližně ve 14:11.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:10
    Třetí třetina á za sebou první vteřiny. Kert Park Praha nemá nač čekat, musí se vrhnout do ofenzivy, zatímco od domácích lze očekávat zodpovědnější hru zezadu.
     
    30:41
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté udělali přesně to, co potřebovali, tedy vstřelili brzký gól! JAKUB LAURINC nastřelil z poloviny hřiště na gólmana a pokračoval v pohybu před bránu, kam mu posléze adresoval nahrávku Vaněk a obránce s přehledem poslal míček do odkryté levé poloviny soupeřovy svatyně. Asistence: Radomír Vaněk.
    30:41 Jakub LAURINC - 5:4
     
    31:30
    Hokejbalisté v modrých dresech pokračují v aktivní hře. Z velkého úhlu střílel Dalimil Zvonek, Michal Novák zasáhl levým betonem.
     
    32:03
    Za vlastní bránou zklidnil hru Miroslav Adamec. Počkal na vystřídání spoluhráčů, načež hru přenesl k levému mantinelu na Samuela Vacka.
     
    32:10
    Podruhé v zápase usedl na trestnou lavici Jakub Kovárník. Útočník na obranné modré čáře podrazil pronikajícího konkurenta.
     
    33:55
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je znovu dvoubrankový! DAVID HALBRŠTÁT dostal nahrávku do středu. Domácí kapitán se přiblížil bráně a zavěsil nechytatelně k levé tyči, Varga lapačkou na míček nedosáhl. Asistence: Michal Macháček a Jan Bečka.
    33:55 David HALBRŠTÁT - 6:4
     
    34:24
    Z bezprostřední blízkosti pálil Dalimil Zvonek. Michal Novák ukázal bleskové reflexy a pravým betonem zabránil inkasovanému gólu.
     
    34:55
    Do brejku spěchal Ondřej Hubálek, jenže mu nevyšlo zpracování, balónek zadarmo věnoval Ivu Morrisonovi.
     
    35:19
    Hosté mají možnost vrátit se na kontakt v početní převaze. Menší dvouminutový trest za hru vysokou holí inkasoval Jan Bečka.
     
    35:45
    Krt Park Praha vyvíjí na soupeře velký tlak, jenže chybí zakončení. Dalimil Zvonek zkoušel přenést hru na Vaňka, ale trefil jenom nohy protihráče.
     
    36:06
    Odražený míček napálil z velké dálky Jakub Laurinc. Michal Novák si mohl oddechnout, hrací předmět proletěl jen těsně vedle levé tyče.
     
    36:50
    Potlesk fanoušků si za svou bojovnost vysloužil Miroslav Adamec. V rohu hřiště vybojoval balónek, a ještě jej po mantinelu zvládl vyhodit do bezpečí.
     
    37:29
    Z levého kruhu vystřelil forhendem Vojtěch Jágr. Michal Novák na toto zakončení velmi dobře viděl a snadno jej lapil do lapačky.
     
    37:47
    Hosté jsou ve třetí třetině aktivnějším týmem, ale tato skutečnost jim zatím k ničemu není, pořád totiž ztrácí dva góly.
     
    38:09
    Po levém mantinelu se kolem osobního strážce procpal Ondřej Hubálek. Vyzkoušel zakončení bekhendem, jenže stáhl se k němu jiný obránce Laurinc a míček zblokoval do ochranné sítě.
     
    38:46
    Jak bývá zvykem, tak v polovině třetí třetiny se vyměnily strany. Po buly ve středovém kruhu vyrazil do útoku Dalimil Zvonek, leč mířil nepřesně.
     
    38:58
    Letohrad míří do čtyř. Na lavici hanby se posadil Ondřej Hubálek, který si až příliš viditelně pomohl proti soupeři držením.
     
    39:06
    Ivo Morrison sáhl do vyhození Adamce, ale míček příliš neztlumil. Hostující zadák rozehrává zpoza vlastní brány.
     
    39:18
    Domácí jdou dokonce do tří! V předbrankovém prostoru fauloval Filip Lux, ten zvedl hokejku do obličeje protihráče. Letohrad čekají vteřiny pravdy, pokud ubrání hru ve třech, vítězství bude velmi blízko.
     
    40:11
    Hostům se zatím přesilovka pěti proti třem vůbec nedaří. Domácí se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali osvobodit.
     
    40:42
    Do střely obětavě padl jeden z obránců, který posunul míček k protihráči Dalimilu Zvonkovi, ten forhendem vypálil vysoko nad břevno.
     
    41:20
    Domácí hokejbalisté si vysloužili hlasitý potlesk, protože jejich hra ve třech je minulostí! Ubránili se i pár vteřin ve čtyřech, pokračuje se tedy v plném počtu na obou stranách.
     
    41:57
    Vypadá to, že Letohrad má zápas pod kontrolou. Málem odskočili do tříbrankového vedení, Ondřej Hubálek mířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    42:28
    Dlouhý nástřel se Jakubu Laurincovi nepovedl, Dalimil Zvonek s ním navíc vůbec nepočítal. Výsledkem je zakázané uvolnění.
     
    42:44
    Hosté sáhli po oddechovém času dle očekávání k powerplay. Buly dopadlo v jejich prospěch, takže hned spouští kolotoč v útočné třetině.
     
    43:23
    Michal Novák se skvěle přesunul k pravé tyčce, aby zabránil ve vstřelené gólu Jakubu Laurincovi. Míček udržel pod levým betonem.
     
    43:47
    Jan Bečka nerozmýšlel a po levém mantinelu vyhodil na zakázané uvolnění. Tohle Letohradu v současné chvíli bohatě stačí.
     
    44:16
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Letohrad zvítězí! Miroslav Adamec posunul míček na obrannou modrou čáru k MICHALU MACHÁČKOVI, který bezchybně zacílil do odkryté hostující svatyně a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Miroslav Adamec.
    44:16 Michal MACHÁČEK - 7:4
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejbalisté Letohradu se postarali o velké překvapení, když na domácí půdě porazili mistrovský Kert Park Praha 7:4.

    Vítězství domácího mužstva je bezesporu zasloužené. Hráči bojovali od prvních vteřin, třikrát úspěšně stáhli manko jednoho gólu, aby posléze sami odskočili do vedení o dva góly. Hosté v úvodu třetí části snížili zásluhou Radomíra Vaňka, avšak domácím zase vrátil větší klid na hokejky gólem v přesilovce David Halbrštát a při powerplay soupeře zkompletoval hattrick Milan Machálek.

    Letohrad zůstává po třech zápasech stoprocentní a ukazuje, že letos se s ním rozhodně musí počítat. Kert Park ve třetím střetnutí poprvé poznal hořkost porážky.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (14:47:10)

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Macháček (Halbrštát, Lux), 17. Bogdány (Macháček), 22. Lux (Halbrštát, Hubálek), 24. Macháček (Halbrštát, Bečka), 30. Hubálek (Halbrštát, Macháček), 34. Halbrštát (Macháček, Bečka), 45. Macháček (Adamec) – 3. Zvonek (Vaněk), 15. Kruček (Zvonek, Vaněk), 18. Jágr (T. Lhota, Danko), 31. Laurinc (Vaněk)


    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák) – Adamec (A), Anýž (A), Bečka, Dostál, Krejsa, Lux, Vacek – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (C), Hubálek, Levý, Macenauer, Macháček, Protzner, Tobiáš.
    HC Kert Park Praha: Varga (Návara) – Hrdlička, Laurinc, Morrison, Peschout, Řípa, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kovárník, Kruček, T. Lhota, Rozenberg, Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Černý, Záhora

    Diváci: 74
    bahis siteleri