Hostivař – Plzeň 1:3 (kon.) | Kladno – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Dobřany – Prachatice 2:3 (0:1 po s.s.)
Ústí n/L – Pardubice 3:0 (kon.) | Letohrad – Kert Park Praha 7:4 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
7:4 (1:2, 4:1, 2:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 17.09.2022, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
    44:16 Michal MACHÁČEK - 7:4
     
    44:16
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Letohrad zvítězí! Miroslav Adamec posunul míček na obrannou modrou čáru k MICHALU MACHÁČKOVI, který bezchybně zacílil do odkryté hostující svatyně a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Miroslav Adamec.
    33:55 David HALBRŠTÁT - 6:4
     
    33:55
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je znovu dvoubrankový! DAVID HALBRŠTÁT dostal nahrávku do středu. Domácí kapitán se přiblížil bráně a zavěsil nechytatelně k levé tyči, Varga lapačkou na míček nedosáhl. Asistence: Michal Macháček a Jan Bečka.
    30:41 Jakub LAURINC - 5:4
     
    30:41
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté udělali přesně to, co potřebovali, tedy vstřelili brzký gól! JAKUB LAURINC nastřelil z poloviny hřiště na gólmana a pokračoval v pohybu před bránu, kam mu posléze adresoval nahrávku Vaněk a obránce s přehledem poslal míček do odkryté levé poloviny soupeřovy svatyně. Asistence: Radomír Vaněk.
    29:54 Ondřej HUBÁLEK - 5:3
     
    29:54
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Gól do šatny skutečně přichází, v Letohradu je zaděláno na velké překvapení! Kapitán Davidl Halbrštát přenesl hru doleva na ONDŘEJE HUBÁLKA, prudká rána z první zapadla k bližší tyče mimo dosah Vargy. Rozhodčí se ještě radili, zda jeden z domácích hráčů nestál v brankovišti, po krátké poradě se rozhodli ponechat gól v platnosti. Asistence: David Halbrštát a Michal Macháček.
    23:45 Michal MACHÁČEK - 4:3
     
    23:45
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, ve vedení jsou poprvé domácí! V ponechané výhodě dostal kousek za pravý kruh nabito MICHAL MACHÁČEK, dělovce do protější šibenice lze jen těžko něco vytknout. Asistence: David Halbrštát a Jan Bečka.
    21:09 Filip LUX - 3:3
     
    21:09
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hráči bojují jako lvi, srovnávají i potřetí! David Halbrštát ještě neuspěl, ale volný míček si našel FILIP LUX a zakončením přes obránce k levé tyči dokonale zaskočil Vargu. Asistence: David Halbrštát a Ondřej Hubálek.
    18:00 Vojtěch JÁGR - 2:3
     
    18:00
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit do třetice překlápí vedení na svou stranu. Danko vyhrál buly na Tomáše Lhotu, který chvilku vyčkal, aby nakonec nabil mezi kruhy VOJTĚCHU JÁGROVI. Ani střelec se neunáhlil, gól vstřelil střelou pod břevno v momentě, kdy už gólman klečel na zemi. Asistence: Tomáš Lhota a Petr Danko.
    16:49 Vojtěch BOGDÁNY - 2:2
     
    16:49
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Stav hlásí podruhé vyrovnáno! Michal Macháček u pravého mantinelu předčil obránce a nezištně nabil mezi kruhy VOJTĚCHU BOGDÁNYMU, na ostrý projektil letící k pravé tyči byl Varga krátký. Asistence: Michal Macháček.
    14:45 Jiří KRUČEK - 1:2
     
    14:45
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park střílí gól do šatny! Dalimil Zvonek si počkal na správný čas k nahrávce z pravého kruhu do mezikruží na JIŘÍHO KRUČKA, jehož rána z první k pravé tyči letěla mimo dosah brankáře. Asistence: Dalimil Zvonek a Radomír Vaněk.
    12:27 Michal MACHÁČEK - 1:1
     
    12:27
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Třetí početní převahu Letohrad využívá, je srovnáno! MICHAL MACHÁČEK překvapil gólmana Vargu, když zpoza brány vyběhl u levé tyče a našel volný prostor mezi tyčkou a brankářovým betonem. Asistence: David Halbrštát a Filip Lux.
    02:46 Dalimil ZVONEK - 0:1
     
    02:46
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit se ujímá vedení, když využil svou první větší příležitost! Radomír Vaněk v přečíslení vyslal přesnou nahrávku na DALIMILA ZVONKA, jenž prostřelil k pravé tyči marně se přesunujícího Nováka. Asistence: Radomír Vaněk.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Macháček (Halbrštát, Lux), 17. Bogdány (Macháček), 22. Lux (Halbrštát, Hubálek), 24. Macháček (Halbrštát, Bečka), 30. Hubálek (Halbrštát, Macháček), 34. Halbrštát (Macháček, Bečka), 45. Macháček (Adamec) – 3. Zvonek (Vaněk), 15. Kruček (Zvonek, Vaněk), 18. Jágr (T. Lhota, Danko), 31. Laurinc (Vaněk)


    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák) – Adamec (A), Anýž (A), Bečka, Dostál, Krejsa, Lux, Vacek – Bogdány, Cvejn, Faltejsek, Halbrštát (C), Hubálek, Levý, Macenauer, Macháček, Protzner, Tobiáš.
    HC Kert Park Praha: Varga (Návara) – Hrdlička, Laurinc, Morrison, Peschout, Řípa, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kovárník, Kruček, T. Lhota, Rozenberg, Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Černý, Záhora

    Diváci: 74
    bahis siteleri