Slavia – Vsetín 2:1 (kon.) | Písek – Technika Brno 2:5 (kon.) | Chomutov – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Poruba 2011 2:1 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 02.10.2022, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    56:18
    To jsou nepříjemnosti pro hosty. Minařík zasáhl vysokou holí jednoho z chomutovských a Mladí Draci jsou necelé čtyři minuty do konce posláni do oslabení.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Haas – 2 min., napadení.
     
    38:47
    Za šumperskou bránou vznikla mírná potyčka, následně hlavní rozhodčí zvedá ruku a je vyloučen hostující Křivohlávek. To jsou problémy pro hosty ke konci druhé části.
     
    29:51
    Další možnost pro hosty, na trestnou lavici míří Dej.
     
    26:52
    Pohledný hokej z první třetiny teď není tolik k vidění, hráči chodí do soubojů a čekají, co hlavní sudí uzná jako faul, a co zase ne. Tentokrát se na trestnou lavici musel odporoučet domácí Hynek za nedovolené bránění.
     
    23:05
    Síly na ledě se vyrovnají na trestnou lavici míří hostující Lichner, sudím se nelíbilo buly před Tučkovou brankou, šumperský forvard obdržel menší trest za zdržování hry. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    22:56
    Žižka je hlavním sudím Domským poslán na trestnou lavici za napadení. Šumperk si zahraje přesilovou hru.
     
    11:42
    I hosté dostanou šanci v podobě přesilové hry. Na trestnou lavici míří Filip
     
    07:41
    K vidění bude první přesilová hra, a to v podání domácích. Szabó zasáhl svou holí jednoho z domácích, který se bolestí poroučel ve střední pásmu k zemi.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 12. Príhoda (Mišovic, Šugár), 39. Príhoda (Mišovic, Šugár), 46. Mišovic (Príhoda, Šugár) – 29. Minařík (Lichner), 34. Lichner (Izák), 43. Slováček (Haas), 65. Haas (Compel)


    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Hynek, Sýkora, Svoboda, Hynek, Žižka, Filip – Klobouček, Bár, Mišovic, Rindoš, Vondrášek, Šugár, Vostrňák (C), Starý, Dej, Príhoda (A), Sčislák.
    Trenér: Petr Jíra

    HK Mladí Draci Šumperk: Stránský (Ryšavý) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel, Křivohlávek (A) – Slováček, Lichner, Kučera, Ševčík, Tomeš, Szabó, Křemen, Slabý, Haas, Najman, Izák.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Marek Domský — Pavel Beneš, František Pěkný
    thejrc.org