Carolina – Columbus 8:1 (kon.) | Montreal – Toronto 1:5 (kon.) | New Jersey – Boston 1:0 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Seattle 4:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 7:2 (kon.) | Eisbären – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
7:2 (1:0, 3:2, 3:0)
Vancouver Canucks
Úterý 04.10.2022, 03:10 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Warren FOEGELE - 7:2
     
    58:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tohle už je ale pro Vancouver debakl. Domácí se zase usadili v útočném pásmu, kde předvedli dokonalou rozborku hostujícího týmu, na konci kombinace byl WARREN FOEGELE a zcela volný mohl zakončit pod horní tyčku Deliovy branky – 7:2. Asistence: Devin Shore.
    58:05 Warren FOEGELE - 6:2
     
    58:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden úder od domácích. Ti vybojovali na vlastní polovině puk, předvedli kontr, který se změnil v přečíslení dva na jednoho, Virtanen předložil přihrávku na WARRENA FOEGELEHO a ten střelou z první nedal Deliovi šanci na zákrok. Ten sice dělal, co jen mohl, ale na tohle dosáhnout nešlo – 6:2. Asistence: Jake Virtanen, Devin Shore.
    57:19 Dylan HOLLOWAY - 5:2
     
    57:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala, puku se za brankou chopil DYLAN HOLLOWAY, bleskově vyjel do střelecké pozice a ranou na bližší tyčku zkompletoval hattrick! Čeká nás teď krátká pauza, je potřeba posbírat čepice, které na led naházeli nadšení fanoušci – 5:2. Bez asistence.
     
    53:17
    Hosté jdou do tří. Danny DeKeyser podrazil Yamamota a ten nebezpečně narazil do mantinelu. Naštěstí je domácí útočník v pořádku.
     
    51:44
    Navíc je tu na straně hostů vyloučení, dvě minuty za podrážení dostal John Stevens.
    49:48 Garlanda vychytal skvělý Campbell
     
    49:48
    Snížení měl na holi hostující Garland, když byl na konci přečíslení dva na jednoho, jenže Campbell se na brankovišti bleskově přemístil a předvedl povedený zákrok lapačkou!
    38:48 Tyson BARRIE - 4:2
     
    38:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí teď ukázali, jak má vypadat rychlý brejk. Po zisku puku ve vlastním pásmu předvedli bleskový přechod do útoku, Hyman na levé straně dobře počkal, až si středem najede TYSON BARRIE, poslal mu přihrávku a ten střelou z první zamířil na vzdálenější tyčku – 4:2. Asistence: Zach Hyman, Dylan Holloway.
    33:08 Conor GARLAND - 3:2
     
    33:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přichází ale blesková odpověď hostujícího celku. Vancouver se usadil v útočném pásmu, Wolanin nahodil na branku, před kterou tečoval CONOR GARLAND a když dráhu puku lehce změnil i domácí Ceci, nedokázal brankář Campbell reagovat 3:2. Asistence: Christian Wolanin.
    32:16 Dylan HOLLOWAY - 3:1
     
    32:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další gól Edmontonu! Po vyhraném buly ve vlastním pásmu rozjeli domácí rychlý protiútok, levou stranou se do střelecké pozice dostal DYLAN HOLLOWAY, poslal puk do horní části branky a připsal si svůj dnes už druhý gól – 3:1. Asistence: Tyson Barrie, Devin Shore.
    31:50 Zach HYMAN - 2:1
     
    31:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá přesilovku a vrací se do vedení! Nugent-Hopkins ještě nenašel prostor na střelu a akci tak rozvinul dále, ale pak se puk dostal do levého kruhu, odkud vyslal McDavid na brankoviště ostrý puk a číhající ZACH HYMAN dokonale sklepával za Deliu – 2:1. Asistence: Connor McDavid, Evan Bouchard.
     
    30:11
    Po delší době si přesilovku zase zahrají domácí, dvě minuty za sekání dostal Brady Keeper.
    24:24 Nils HÖGLANDER - 1:1
     
    24:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se vrátili do útočného pásma a svou kombinaci proměnili ve vyrovnávací trefu. Wolanin našel přížnou přihrávkou na pravé straně NILSE HÖGLANDERA a ten střelou zblízka překonal přemisťujícího se Campbella. Pátá přesilovka tak už byla pro Vancouver úspěšná a je to 1:1. Asistence: Christian Wolanin, Conor Garland.
     
    23:45
    Aby těch vyloučení na straně Edmontonu nebylo málo, tak další dvouminutový trest obdržel za hákování Evander Kane...
     
    21:09
    Edmonton bude zase hrát v oslabení, tentokrát dostal dvě minuty Leon Draisaitl a to za hrubost.
     
    18:11
    Je tu třetí vyloučení na straně Edmontonu, dvě minuty za vysokou hůl dostal Zach Hyman.
    10:39 Dylan HOLLOWAY - 1:0
     
    10:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už byl ale Edmonton úspěšný a jde do vedení. V pásmu hostů vznikl tlak, Delia si nejprve poradil se střelou z mezikruží, pak ale zleva vystřelil Nurse a dobře postavený DYLAN HOLLOWAY jemně tečoval puk pod horní tyčku – 0:1. Asistence: Darnell Nurse, Zach Hyman.
     
    06:53
    Domácí si ale hry v pěti moc dlouho neužili, je tu další faul. Za zákrok u mantinelu dostal dvě minuty za vysokou hůl Evander Kane.
     
    04:49
    Kličkou se snažil uvolnit Keeper, toho však fauloval Jake Virtanen a ten dostal dvě minuty za podrážení. Přesilovka i pro Vancouver.
     
    01:36
    Bylo to ale celé s faulem a Edmonton si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostal Brady Keeper.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Holloway (Nurse, Hyman), 32. Hyman (McDavid, Bouchard), 33. Holloway (Barrie, Shore), 39. Barrie (Hyman, Holloway), 58. Holloway, 59. Foegele (Virtanen, Shore), 59. Foegele (Shore) – 25. Höglander (Wolanin, Garland), 34. Garland (Wolanin)


    Edmonton Oilers: Campbell (Skinner) – Ceci, Nurse (A), Bouchard, Kulak, Barrie, Samorukov – Yamamoto, McDavid (C), Kane – Hyman, Draisaitl, Holloway – Foegele, Nugent-Hopkins (A), McLeod – Virtanen, Shore, Benson.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Vancouver Canucks: Delia (Silovs) – Burroughs, Wolanin, Juulsen, DeKeyser, Keeper, Brisebois – Garland (A), Dries, Podkolzin – Höglander, Åman, Nielsen – Lockwood, Lazar (A), Dickinson (A) – Klimovich, Stevens, Bains.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Schlenker, Beach – Murchison, Mills

    Diváci: 15 716
    bahis siteleri