Montreal – Ottawa 3:4 (kon.) | Florida – Tampa 3:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:2 (kon.)
Columbus – St. Louis 7:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:6 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 07.10.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:16 STEEL - 4:1
     
    46:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    První střela na Stalocka nebyla úspěšná, ale hostující obrana se po ní nestihla srovnat. Alex Goligoski proto vymyslel skvělou střílenou nabídku pro SAMA STEELA, jenž vlevo před brankou jen nastavil čepel, aby nasměroval kotouč za záda chicagského gólmana. Asistence: Alex Goligoski.
    37:01 ZUCCARELLO - 3:1
     
    37:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nádherný přechod středního pásma šel přes Marca Rossiho a Kirilla Kaprizova až k MATSI ZUCCARELLOVI. Ten jel sám na branku, kde zabijácky zavěsil do pravého horního růžku. Asistence: Kirill Kaprizov a Marco Rossi.
    34:19 Johnson J. - 2:1
     
    34:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks byli po celou druhou třetinu lepším týmem, konečně se dokázali prosadit. Od modré čáry vyslal JACK JOHNSON tvrdou přízemní střelu, která zapadla přesně k tyčce. Asistence: Seth Jones a Jonathan Toews.
    10:52 GAUDREAU - 2:0
     
    10:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A rovnou je to 2:0! Sam Steel ujel sám na branku, jeho zakončení sice Stalock vyrazil, jenže jako další se přihnal FREDERICK GAUDREAU, na jehož dorážku už byl krátký. Asistence: Sam Steel a Matt Boldy.
    10:39 MARCO ROSSI - 1:0
     
    10:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Buddy Robinson chtěl s pukem objet vlastní branku, puk mu ale sjel z hole. Díky tomu ho sebral Mats Zuccarello, jenž nabil mezi kruhy dojíždějícímu MARCU ROSSIMU, který prostřelil zmateného Stalocka. Asistence: Mats Zuccarello.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 11. Rossi (Zuccarello), 11. Gaudreau (Steel, Boldy), 38. Zuccarello (Kaprizov, Rossi), 47. Steel (Goligoski) – 35. J. (Jones, Toews)


    Minnesota Wild: Gustavsson (Fleury) – Addison, Boldy, Brodin, Dewar, Duhaime, Dumba (A), Fogarty, Gaudreau, Goligoski, Jost, Kaprizov, Petan, Rossi, Shaw, Spurgeon (C), Steel, Šustr, Zuccarello (A)
    Trenér: Dean Evason

    Chicago Blackhawks: Stalock (Weekes) – Athanasiou, Blackwell, Dach, Domi, Entwistle, Johnson (A) J., Johnson R., Johnson T., Jones (A), Kurashev, Lafferty, Raddysh, Regula, Robinson, Roos, Stillman, Toews (C), Vlasic
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: McCauley, Brenk – Hughes, Cherrey
    thejrc.org