Litoměřice – Sokolov 3:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 4:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 2:3 (po pr.)
Slavia – Prostějov 2:4 (kon.) | Kolín – Šumperk 3:5 (kon.) | Pardubice B – Zlín 2:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:5 (1:1, 1:0, 1:4)
HC Baník Sokolov
Středa 12.10.2022, 17:30Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Petr GAJDA - 3:5
     
    57:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku a snižuje na rozdíl dvou gólů. S první střelou si brankář dorazil, puk se odrazil do míst, kde byl PETR GAJDA. Ten z hranice brankoviště zakončoval poměrně snadno. Asistence: Michal Vitouch a Štěpán Němec.
    57:18 Ondřej JURČÍK - 2:5
     
    57:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí Válek přišel v útočném pásmu o kotouč, a tak se hra rychle dostala do středního pásma, ze kterého trefil prázdnou branku ONDŘEJ JURČÍK. Gól v oslabení.
    47:14 Jaromír KVERKA - 2:4
     
    47:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku nyní vyšla rychlá kombinace. Po přenesení hry se do útočného pásma dostal Hauser, který mohl zakončovat, ale viděl najetého na druhé straně JAROMÍRA KVERKU, jehož zakončení bylo přesné. Sokolov vede o dvě branky. Asistence: Petr Hauser.
    44:20 Ondřej JURČÍK - 2:3
     
    44:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a jde do vedení, po pěkné situaci měl před sebou odkrytou část branky ONDŘEJ JURČÍK. Jeho zakončení bylo hodně snadné. Asistence: Jaromír Kverka a Petr Hauser.
    43:11 Jan POHL - 2:2
     
    43:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů a je vyrovnáno. Vracovský už mohl zakončovat, ale rozhodl se pro přihrávku na volného spoluhráče, kterým byl zakončující JAN POHL. Asistence: Tomáš Vracovský a Jaromír Kverka.
    25:23 Filip KUŤÁK - 2:1
     
    25:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí si berou vedení zpět. Do situace dva na jednoho se dostal FILIP KUŤÁK a Svoboda. Prvně jmenovaný se dostal do dobré pozice a místo přihrávky volil střelu do horní části branky. Asistence: Jan Výtisk a Jan Holý.
    18:51 Petr HAUSER - 1:1
     
    18:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, před brankou domácích zůstal zcela volný PETR HAUSER. Dostal přihrávku od spoluhráče a dokázal se poměrně snadno prosadit rychlou střelou. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Vracovský.
    04:44 Patrik MARCEL - 1:0
     
    04:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se dostávají krátce po začátku zápasu do vedení, tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje PATRIK MARCEL. Jeho projektil propadl až za brankovou čáru. Z tribuny to vypadalo na tyč, ale sudí Micka byl v dobrém postavení a situaci viděl. Branka platí, domácí slaví a vedou. Asistence: Jaroslav Kracík.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Marcel (Kracík), 26. Kuťák (Výtisk, Holý), 58. Gajda (M. Vitouch, Š. Němec) – 19. Hauser (Kverka, Vracovský), 44. Pohl (Vracovský, Kverka), 45. Jurčík (Kverka, Hauser), 48. Kverka (Hauser), 58. Jurčík


    HC Stadion Litoměřice: T. Král (Sklíba) – Mikyska, Veber, Výtisk, Holý, Marcel, Hampl, Š. Němec – Válek, Jícha, Guman – Procházka, Kracík, Slavíček – Zabloudil, Kuťák, P. Svoboda – Gajda, M. Vitouch, Chlubna.
    Trenér: Miroslav Přerost

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Michajlov) – Jan Novák, Klejna, Baláž, Pohl, Weinhold, Krejčí, Tomek, Rulík – Vracovský, Kverka, Hauser – Ton, Zadražil, Osmík – Švec, Jurčík, Tomi – Vrhel, L. Stehlík.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Kostourek, Micka – Beneš, Kotlík

    Diváci: 910
    bahis siteleri