Chomutov – Cheb 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Letňany 4:9 (kon.) | Ústí n/L – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Hronov – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 7:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Znojmo – Vyškov 7:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 1:3 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Příbram – Kobra 5:0 (kon.)
Řisuty – Děčín 2:3 (po pr.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
4:5 (0:1, 1:3, 3:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 12.10.2022, 18:00 • Zimní stadion Bouchalky • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:19 J. GRAUER - 4:5
     
    49:19
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bouchalky bouří! Dva slepené góly dostaly domácí na dostřel! Po přihrávce Petra Štěpánka se od modré čáry prosadil JAKUB GRAUER. Fanoušci domácích se probudili, teď tu vládne perfektní atmosféra. Asistence: Petr Štěpánek.
    48:44 CHLUBNA - 3:5
     
    48:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vyložené šance domácí neproměnili, tak museli dostat puk do brány s kusem štěstí. TOMÁŠ CHLUBNA vystřelil přes obránce z mezikruží ze zdánlivě beznadějné pozice, puk ale doputoval až do sítě! Asistence: Jan Wasserbauer.
    43:05 VOŘÍŠEK - 2:5
     
    43:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací zpátky do tříbrankového trháku! Milan Valášek vedl přečíslení dvou na jednoho po pravé straně, odkud přes hokejku bránícího hráče přihrál LUBOŠI VOŘÍŠKOVI. Ten už dokázal přesně trefit poloodkrytou část domácí klece. Asistence: Milan Valášek.
    40:33 WASSERBAUER - 2:4
     
    40:33
    Žďár právě vstřelil branku!
    Přesně tohle domácí potřebovali! JAN WASSERBAUER dostal přihrávku na levý kruh, odkud vypálil prudkou ránu přesně do horního rohu havlíčkobrodské brány! Tohle vypadá ještě na zajímavý zbytek zápasu. Asistence: Jakub Peslar.
    37:49 ČERMÁK - 1:4
     
    37:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají už druhou přesilovou hru! Michal Kliment skvěle stínil před brankářem, zatímco ROMAN ČERMÁK dostal přihrávku na modrou čáru. Tam se do ní opřel z první a puk prošel čistě do sítě. Asistence: Luboš Voříšek, David Košťál.
    25:19 DUŠEK - 1:3
     
    25:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovou hru rychle využívají. Jiří Vašíček přihrál do levého kruhu Jaroslavu Moučkovi, který křížnou přihrávkou přes osu hřiště našel DOMINIKA DUŠKA. Ten sice nevystřelil z první, po naznačení ale stejně procedil puk pod brankářovy betony. Asistence: Jaroslav Moučka, Jiří Vašíček.
    22:36 BUREŠ - 1:2
     
    22:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Odpověď domácích trvala jen něco málo přes minutu. Martin Gregar z rohu útočného pásma přihrál mezi kruhy na úplně volného LUKÁŠE BUREŠE, který se střelou bez přípravy trefil mezi betony hostujícího brankáře! Asistence: Martin Gregar, Dominik Adam.
    21:30 MOUČKA - 0:2
     
    21:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Dominik Dušek z levého křídla přihrál volnému JAROSLAVU MOUČKOVI. Ten už sice byl v ostrém úhlu a brankář si na kotouč sáhl, puk přesto končí v síti! Asistence: Dominik Dušek, Jiří Vašíček.
    08:22 PETRŽILKA - 0:1
     
    08:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mám opakovat otřepané hokejové klišé? JAKUB PETRŽILKA při střídání hostů najel do otevřené obrany Žďáru nad Sázavou a přesnou střelou otevírá skóre! Asistence: Richard Cachnín, Adam Dvořák.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Bureš (Gregar, Adam), 41. Wasserbauer (Peslar), 49. Chlubna (Wasserbauer), 50. J. Grauer (Štěpánek) – 9. Petržilka (Cachnín, Dvořák), 22. Moučka (Dušek, Vašíček), 26. Dušek (Moučka, Vašíček), 38. Čermák (Voříšek, D. Košťál), 44. Voříšek (Valášek, Dvořák)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – J. Grauer, Svoboda, Macek, Pleva (C), Peslar, Lojek – Bureš (A), Štola, Adam, Gregar, Wasserbauer, Prokš (A), Jícha, Chlubna, Štěpánek, Rohlík, Pilný
    Trenér: Martin Sobotka

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Benák, Čermák, Vašíček (A), Krejčí, Kliment, Dvořák, Kerber – D. Košťál, Voříšek (A), Valášek – Dušek, Moučka, Tecl – Petržilka, Cachnín, Kuchta (C) – P. Grauer, Vacík
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Čuňočka – Čelechovský, Kalina

    Diváci: 608
    bahis siteleri