HC Slovan – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 1:2 (po pr.) | Nitra – Trenčín 2:1 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 1:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 4:5 (1:2 po s.n.) | Prešov – Zvolen 3:2 (po pr.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 16.10.2022, 15:00Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Útočníci Slovana sú na neudržanie, Liptákom sa ich akcie veľmi ťažko bránia. Dve krížne prihrávky, potom pas medzi kruhy, odkiaľ sa presadil MATTHEW MACKENZIE.
    Asistencie: Marcel Haščák, Brant Harris
     
    26:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Trestuhodná chyba Liptákov v strednom pásme, dvaja hráči išli sami na bránu, Haščák prihral na os Zigovi, ten ešte vrátil puk MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý doťukol puk do prázdnej bránky. Lepšie to už domáci hráči urobiť nemohli.
    Asistencia: Tomáš Zigo
     
    25:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    To čo nevyšlo pred pár sekundami, vyšlo teraz, ale v opačnom garde. Nastrelený puk sa dostal k Harrisovi, ktorý prihral na druhú stranu bránkoviska, kde bol voľný LIAM PECARARO, ten zblízka napálil puk pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Brant Harris
     
    19:36
    Slovan Bratislava dal gól!
    MacKenzie prihral bekhendom presne na hokejku pred bránu DANIILOVI FOMINYKHOVI, ten si puk ešte potiahol na bekhend a poza chrbát Valenta ho chladnokrvne zasunul do brány.
    Asistencie: Matthew MacKenzie, Marcel Haščák

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 20. Fominykh (MacKenzie, Haščák), 26. Pecararo (Harris), 27. Haščák (Zigo), 38. MacKenzie (Haščák, Harris)


    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (Hlavaj) – Valach, Maier, MacKenzie, Golian, Sersen, Gachulinec, Demo – Fominykh, Zigo, Haščák – Pecararo, Harris, Takáč – Lukošík, Minárik, Matoušek – Šotek, Bezák, Török
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Kozel) – Mezovský, Ventelä, Mesikämmen, Diakov, Hudec, Novajovský, Kapičák – Kuru, Vähätalo, Karsums – Kriška, Uhrík, Handlovský – Michalík, Walega, Kalousek – Drábek, Šmída, Haluška

    Rozhodčí: Krajčík, Moller – Haringa, Jurčiak
    thejrc.org