NY Rangers – Anaheim 6:4 (kon.) | Boston – Florida 5:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Washington – Vancouver 6:4 (kon.) | Detroit – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Toronto – Arizona 2:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 3:6 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:1 (kon.) | Seattle – Carolina 1:5 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 18.10.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:09 Kirby DACH - 3:2
     
    63:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí dokonávají v prodloužení obrat, když dokázali využít početní výhodu. Sean Monahan si vybruslil s pukem na levý kruh. Místo rány pak poslal střílený pas na vzdálenější tyčku, do kterého vložil hůl KIRBY DACH, jenž usměrnil kotouč za záda bezmocného DeSmithe – 3:2. Asistence: Sean Monahan a Nick Suzuki.
    57:40 Cole CAUFIELD - 2:2
     
    57:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla rychlá power-play! Po vyhraném buly puk putoval na modrou čáru, kde byl Kaiden Guhle. Ten rozehrál doprava na Jonathana Drouina, jenž vymyslel krásný diagonální pas na vzdálenější tyčku a COLE CAUFIELD střílel do odkryté branky – 2:2. Asistence: Jonathan Drouin a Kaiden Guhle.
    41:10 Nick SUZUKI - 1:2
     
    41:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs početní výhodu nevyužili, skórovali však krátce po jejím skončení! Guhle nahrál na levé křídlo NICKOVI SUZUKIMU. Ten dobruslil na kruh pro vhazování, odkud vystřelil. Kotouč projel mezi betony DeSmithe a zastavil se před brankovou čárou. Suzuki ho však celou dobu důsledně sledoval, obkroužil branku a zasunul hrací předmět na místo určení – 2:1. Asistence: Kaiden Guhle a Mike Hoffman.
    27:56 Jevgenij MALKIN - 0:2
     
    27:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují vedení hned po reklamní přestávce a opět se prosadil JEVGENIJ MALKIN! Právě on vyhrál buly v útočné třetině. K puku se pak dostal Bryan Rust, jenž ho z levé strany bekhendem nahodil na branku. Montembeault ho vyrazil jen k Malkinovi a ten zblízka rozvlnil síťku za zády montrealského gólmana – 0:2. Asistence: Bryan Rust a Pierre-Olivier Joseph.
    23:52 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    23:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Gól dávají poměrně z ničeho nic hosté! Marcus Pettersson nabil na pravou stranu útočného pásma JEVGENIJOVI MALKINOVI, který se opřel do puku z první a trefil se ke vzdálenější tyčce. Asistence: Marcus Pettersson a Bryan Rust.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 42. Suzuki (Guhle, Hoffman), 58. Caufield (Drouin, Guhle), 64. Dach (Monahan, Suzuki) – 24. Malkin (M. Pettersson, Rust), 28. Malkin (Rust, P. Joseph)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Savard (A), Guhle, Wideman, Xhekaj, Kovacevic, Harris – Caufield, Suzuki (C), Monahan – Jos. Anderson, Dach, Drouin – Gallagher (A), Dvorak, Dadonov – Hoffman, Evans, Slafkovský.
    Trenér: Martin St. Louis

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Petry, M. Pettersson, Rutta, P. Joseph – Rakell, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – Kapanen, Carter, Heinen – Archibald, Poehling, McGinn.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Chmielewski, Charron – Fournier, Knorr

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri