Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.) | Los Angeles – Toronto 4:2 (kon.)
St. Louis – Montreal 4:7 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (po pr.) | Buffalo – Chicago 4:3 (po pr.)
Detroit – Minnesota 2:1 (kon.) | NY Islanders – Colorado 5:4 (kon.) | Nashville – Washington 0:3 (kon.)
Seattle – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 7:1 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 30.10.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:36 Victor OLOFSSON - 4:3
     
    60:36
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres využívají přesilovou hru a otáčejí zápas na svou stranu! VICTOR OLOFSSON dostal v pravém kruhu ještě jednu šanci, když mu zde Dahlin poslal další pas a dělovka domácího útočníka už nyní mířila mezi tři tyče, kde se Söderblom marně snažil touš vyrazit. Asistence: Rasmus Dahlin, Tage Thompson.
    56:47 Tage THOMPSON - 3:3
     
    56:47
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres srovnávají stav tohoto utkání! Kotouč se dostal za bránu Chicaga, kde ho Okposo přenechal Skinnerovi, který se pokusil překvapit Söderbloma zakončením zpoza jeho klece a puk se odrazil od výstroje hostujícího brankáře ke druhé tyči, kde byl TAGE THOMPSON, jenž letící puk sklepl do brány. Asistence: Jeff Skinner, Kyle Okposo.
    51:55 Tage THOMPSON - 2:3
     
    51:55
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres snižují na rozdíl jediné branky a drama máme na světě! Domácí hokejisté se inspirovali u Chicaga, protože Skinner poslal puk na střed útočného pásma Okposovi, jehož okamžitou střelu ještě Söderblom vyrazil, ale pouze před sebe, kde operoval TAGE THOMPSON, jenž poté poslal kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence. Kyle Okopose, Jeff Skinner.
    26:20 Taylor RADDYSH - 1:3
     
    26:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks se opět prosazují z předbrankového prostoru! Kurashev na modré čáře nevymýšlel nic složitého a jen nahodil kotouč na bránu Buffala, kde hlídkoval TAYLOR RADDYSH, jenž nejprve sice zastavil nahození svého spoluhráče, ale následně ho dostal za nataženého brankáře Buffala. Asistence: Philipp Kurashev, Jonathan Toews.
    24:49 Sam LAFFERTY - 1:2
     
    24:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na levou stranu k McCabovi, jehož střelu Anderson neudržel a před bránou Buffala opět vznikla změť těl, ve které se nejlépe zorientoval SAM LAFFERTY, jenž poslal touš ještě sice do ležícího Andersona, ale od něj se už odrazil do brány Buffala. Asistence: Jake McCabe, Seth Jones.
    10:20 Jason DICKINSON - 1:1
     
    10:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní už se však Chicago dočkává! Anderson neudržel střelu od modré z hole Setha Jonese a hosté vzápětí ihned natlačili touš zpět do brankoviště, a to konkrétně Entwistle, ale touš poté mířil mimo bránu, a tak zasáhl JASON DICKINSON, jenž ho rychle poslal zpět a následně si ho do vlastní sítě srazili domácí hokejisté. Asistence: MacKenzie Entwislte, Caleb Jones.
    06:19 Victor OLOFSSON - 1:0
     
    06:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres přeci jen využívají svou druhou přesilovou hru! Nyní už tuto branku domácím nikdo nevezme, protože zde nebylo ani co řešit. Mittelstadt vyhrál vhazování přímo na VICTORA OLOFSSONA, jenž se do puku pořádně opřel a prostřelil Söderblöma. Asistence: Casey Mittelstadt.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Olofsson (Mittelstadt), 52. Ta. Thompson (Okposo, J. Skinner), 57. Ta. Thompson (J. Skinner, Okposo), 61. Olofsson (Dahlin, Ta. Thompson) – 11. Dickinson (Entwistle, Cal. Jones), 25. Lafferty (McCabe, Set. Jones), 27. Raddysh (Kurashev, J. Toews)


    Buffalo Sabres: Cra. Anderson (Comrie) – Bryson, Dahlin (A), Clague, Power, Pilut, Fitzgerald – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, Hinostroza – Quinn, Mittelstadt, Olofsson – Krebs, Girgensons (A), Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Chicago Blackhawks: A. Söderblom (Stalock) – McCabe, Set. Jones, Tinordi, Murphy (A), Cal. Jones, J. Johnson – Athanasiou, Domi, P. Kane (A) – Kurashev, J. Toews (C), Raddysh – Blackwell, Dickinson, Lafferty – Katchouk, Entwistle, R. Johnson.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Lambert, Rank – Shewchyk, Aplhonso

    Diváci: 14 547
    thejrc.org