Třinec – Kladno 8:0 (kon.) | Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 3:4 (po pr.) | Olomouc – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 06.11.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:22 Tomáš FILIPPI - 3:4
     
    60:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na power play tentokrát nedošlo, Bílí Tygři se totiž prosazují už po 22 sekundách prodloužení! TOMÁŠ FILIPPI se šikovně protáhl po pravé straně, přebruslil Schleisse a zblízka zavěsil pod horní tyčku. Bonusový bod tak bere Liberec, který po šesti prohrách nabírá formu a před reprezentační přestávkou dvakrát v řadě zvítězil. Asistence: Michal Birner a Uvis Janis Balinskis.
    47:25 Adrián HOLEŠINSKÝ - 3:3
     
    47:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale stačila chvilka nepozornosti v hostující defenzivě a je srovnáno! Nejnovější posila ADRIÁN HOLEŠINSKÝ se prosazuje i potřetí po svém příchodu! A byla to parádní individuální akce. Slovenský útočník se protáhl po pravé straně kolem Štibingra, položil si brankáře Kváču a dlouhou kličkou do forhendu zasunul puk do sítě. Asistence: Jan Schleiss a Petr Kodýtek.
    36:52 Jan ORDOŠ - 2:3
     
    36:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Půlminutu po konci přesilovky ale Severočeši přidávají další gól! Přečíslení dvou na jednoho vyřešili parádně, Flynn protlačil přihrávku pod padajícím Baránek a osamocený JAN ORDOŠ vytáhl fantastický bekhendový blafák pod horní tyčku. Jeho druhý gól v zápase. Asistence: Oscar Flynn.
    34:44 Uvis Janis Balinskis - 2:2
     
    34:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu rychle využívají a srovnávají na 2:2! UVIS JANIS BALINSKIS nic nevymýšlel a z pravého kruhu z první vypálil k bližší tyči. Svoboda nestačil na dělovku lotyšského beka lapačkou reagovat. Asistence: Jaroslav Vlach.
    16:31 Ludwig BLOMSTRAND - 2:1
     
    16:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši otáčejí skóre! Zámorského nahození nazdařbůh se od obránce Jakuba Dvořáka odrazilo přesně k rozjetému LUDWIGU BLOMSTRANDOVI. Ten využil své rychlosti, prosmýkl se mezi hostujícími beky a střelou zápěstím zavěsil neomylně do pravého horního rohu Kváčovy branky. Liberecký gólman byl bez šance. Bez asistence.
    06:29 Aleksi REKONEN - 1:1
     
    06:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda přesilovku využívá a brzy srovnává! Domácím chvíli trvalo, než si vytvořili klasický zámek, pak to ale na Kváču létalo ze všech stran. Dvakrát pálil Zámorský neúspěšně, poté se puk dostal na pravý kruh k ALEKSI REKONENOVI. Finský přesilovkový střelec napoprvé libereckého gólmana nepřekonal, ale dostal se k dorážce a trefil se mezi betony. Asistence: Petr Kodýtek a Kryštof Hrabík.
    04:36 Jan ORDOŠ - 0:1
     
    04:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Plzni nejprve nevyšel pokus o brejk, Schleiss to měl ke kotouči příliš daleko a z protiakce udeřili Severočeši. Baránek prohrál souboj za brankou, Najman vyslal pas před Svobodu, kam si najel osamocený JAN ORDOŠ. Ten už zvládl ranou zápěstím nad vyrážečku propálit Svobodu. Asistence: Adam Najman a Michael Frolík.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 7. Rekonen (Kodýtek, Hrabík), 17. Blomstrand, 48. Holešinský (Schleiss, Kodýtek) – 5. Ordoš (A. Najman, Frolík), 35. Balinskis (Vlach), 37. Ordoš, 61. Filippi (Birner, Balinskis)


    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Kvasnička, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek (A), Rekonen – Blomstrand, Mertl (A), Holešinský – Suchý, Malát, Hrabík – A. Dvořák, Bitten, Adamec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Štibingr, Kolmann, Melancon, Derner, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Vlach, A. Najman, Frolík – Ordoš, Jelínek (C), Flynn – Dlouhý, Šír, Rychlovský.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Horák, Kika – Lhotský, Malý.

    Diváci: 3897
    thejrc.org