NY Islanders – Calgary 4:3 (po pr.) | Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Washington – Edmonton 5:4 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 1:0)
Calgary Flames
Úterý 08.11.2022, 01:00 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:42 Noah DOBSON - 4:3
     
    63:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí berou ze zápasu dva body navzdory tomu, že nevedli ani vteřinu. Tvrdou ránou se z kruhu prosazuje po šikovné Barazalově přihrávce NOAH DOBSON. Asistence: Mathew Barzal a Jean-Gabriel Pageau.
     
    63:15
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Rasmus Andersson – 2 min., nedovolené bránění.
    51:07 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    51:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, máme vyrovnáno a UBS Arena se třese v základech. Špatné rozehrávky hostů využil KYLE PALMIERI. Vybruslil si na kruh, odkud skóroval.
    50:08 Anders LEE - 2:3
     
    50:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky. Akci vedl Mathew Barzal, který našle mezi kruhy Nelsona. Jeho střelu branář vyrazil před sebe, a pak už z hrance brankoviště mohl dorážet ANDERS LEE. Asistence: Brock Nelson a Mathew Barzal.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Kevin Rooney – 2 min., držení.
    34:10 Mikael BACKLUND - 1:3
     
    34:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Svou druhou branku v zápase dává nyní MIKAEL BACKLUND. Jeho rána z mezikruží tak rychle vylétla z branky, že gól na první dobrou sudí na ledě nepostřehli. Následně však bylo spravedlnosti učiněno za dost. Aisistence: Nikita Zadorov.
    16:21 Elias LINDHOLM - 1:2
     
    16:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, puk dostal na modrou čáru Hanifon, jehož projektil šikovně před brankou tečoval ELIAS LINDHOLM. Asistence: Noah Hanifin a Tyler Toffoli.
    12:26 Sebastian AHO - 1:1
     
    12:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Necelou minutu platilo vedení hostujícího celku, po pěkné domácí kombinaci se prosazuje ránou do horní části branky zcela neobsazený SEBASTIAN AHO. Asistence: Mathew Barzal a Josh Bailey.
    11:16 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    11:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se usadil v útočném pásmu, první střely byly zblokované, pak ale akce pokračovala dál. Huberdeau našel před brankou volného MIKAELA BACKLUNDA. Ten zpracoval přihrávku a rychlou střelou překonal přesunujícího se brankáře. Asistence: Jonathan Huberdeau a Connor Mackey.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Aho (Barzal, Bailey), 51. Lee (Nelson, Barzal), 52. Palmieri, 64. Dobson (Barzal, Pageau) – 12. Backlund (Huberdeau, Mackey), 17. E. Lindholm (Hanifin, Toffoli), 35. Backlund (Zadorov)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Romanov, Dobson, Pelech, Pulock, Aho, Mayfield – Bailey (A), Barzal, Wahlstrom – Lee (C), Nelson, Beauvillier – Parise, Pageau, Palmieri – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Trenér: Lane Lambert

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, Andersson, Zadorov, Weegar, Mackey, DeSimone – Huberdeau, E. Lindholm (A), Toffoli – Dubé, Kadri, Mangiapane – Coleman (A), Backlund, Lewis – Lucic, Rooney, B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: MacDougall, L'Ecuyer – Cherrey, MacPherson

    Diváci: 15 722
    bahis siteleri