Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | New Jersey – Arizona 4:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Toronto – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 2:1 (kon.) | Colorado – Carolina 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.)
Vegas – St. Louis 2:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:2 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:3 (kon.)
Philadelphia – Dallas 1:5 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 13.11.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:39 Zach PARISE - 4:3
     
    60:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rozhodčí signalizoval vyloučení na straně Columbusu, k tomu ale nakonec už nedojde. Přečíslení Islanders zakončil právě faulovaný ZACH PARISE, který si najel do levého kruhu, dostal přihrávku do jízdy a překonal přesouvajícího se Korpisala! Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Adam Pelech.
    52:51 Scott MAYFIELD - 3:3
     
    52:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se však povedlo vyrovnat! Mezi kruhy se za pukem prodral SCOTT MAYFIELD, který bekhendem kolem obránce zvedl kotouč do horní poloviny branky a především protipohybu Korpisala, který nedokázal na toto zakončení zareagovat. Takže je to 3:3! Asistence: Mathew Barzal, Oliver Wahlstrom.
    49:38 Marcus BJORK - 2:3
     
    49:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přestože Islanders oslabení ubránili, nakonec stejně inkasují! Při svém debutu v NHL se prosadil MARCUS BJORK, který se dostal k odraženému puku na hranici pravého kruhu a prudkou ránou prostřelil Sorokina. Asistence: Emil Bemström, Gustav Nyquist.
    39:15 Brock NELSON - 2:2
     
    39:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácím daří vyrovnat! Korpisalo zasáhl proti střele Aha z levého kruhu, puk ale odrazil jen do pravého kruhu, kam si sjel BROCK NELSON, který kotouč doráží do odkryté klece. Asistence: Anders Lee, Sebastian Aho.
    30:15 Emil BEMSTRÖM - 1:2
     
    30:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zaváhání obrany Islanders dokonale využil EMIL BEMSTROM! Přihrávku Beana z vlastního pásma poblíž útočné modré sklepnul na Bemstroma Nyquist a švédský útočník se mezi dvěma obránci vřítil před branku Sorokina, kterého překonal po kličce do bekhendu. Asistence: Gustav Nyquist, Jake Bean.
    27:27 Brock NELSON - 1:1
     
    27:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vše ale může změnit jeden útok! Výborná přihrávka od modré čáry našla na levé straně brankoviště BROCKA NELSONA, který puk protečoval za záda bezmocného Korpisala, jemuž nepomohl ani obětavý skok brankovištěm. Asistence: Scott Mayfield, Sebastian Aho.
    23:09 Cole SILLINGER - 0:1
     
    23:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu zpoza kruhů dokázal nadvakrát dorazit za brankáře Sorokina COLE SILLINGER, který vsítil svou první branku v této sezoně! Asistence: Jegor Činachov, Jake Bean.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 28. Nelson (Mayfield, Aho), 40. Nelson (Lee, Aho), 53. Mayfield (Barzal, Wahlstrom), 61. Parise (Pageau, Pelech) – 24. Sillinger (Činachov, Bean), 31. Bemström (Nyquist, Bean), 50. Bjork (Bemström, Nyquist)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Romanov, Dobson, Aho, Mayfield – Bailey (A), Wahlstrom, Barzal – Lee (C), Beauvillier, Nelson – Palmieri, Parise, Pageau – Cizikas, Clutterbuck (A), M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Peeke, Gavrikov, Bayreuther, Bean, Bjork, Christiansen – J. Gaudreau, Jenner (C), Laine – Nyquist (A), Bemström, Roslovic – Činachov, E. Robinson, Sillinger – Foudy, Gaunce, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Chmielewski, O'Donnell – Deschamps, Baker

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri