Spišská N. Ves – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HK Nitra
sk Neděle 13.11.2022, 16:00 • Spiš Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:13
    Spišská Nová Ves dala gól!
    VARTOVNÍK rozjasal domáce tribúny po tvrdej strele, z pomedzi kruhov, po strele z voleja je možné, že v tomto čase zlomil zápas na svoju stranu. Ale ešte nie je koniec.
    Asistencia: Bortňák, Ordzovenský.
     
    44:43
    Nitra dala gól! Na Spiši je vyrovnané! GUMANOVI po strede Majdan nestíhal a spomínaný hráč nekompromisne prekonal Melicherčíka druhý krát v krátkom slede.
    Asistencia: Baláž, Tvrdoň
     
    41:56
    Nitra dala gól!
    Melicherčik inkasuje, po tom, čo dobrú robotu odviedol Bodák, ktorý je dnes veľmi aktívny a v rýchlosti našiel MYKLUKHU, ktorý nekompromisne z bekhendu zakončil.
    Asistencia: Duke, Švarný.
     
    22:53
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Po domácej strele z uhla si puk našiel TKÁČ a pretlačil ho do brány.
    Asistencia: Kerbashian
     
    7:06
    Spišská Nová Ves dala gól! Domáci otvárajú skóre i s veľkým prispením šťastia, po tom, čo sa puk odrazil od BORTŇÁKA až za Honzíkov chrbát.
    Asistencia: Giľák.

    Dana Kontuľová

    Branky a nahrávky: 8. Honzík (Giľák), 23. Tkáč (Kerbashian), 55. Vartovník (Bortňák, Ordzovenský) – 42. Myklukha (Duka, Švarný), 45. Mezei (Baláž, Tvrdoň)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík, (Varša) – Malina, Ališauskas, Romaňák, Ouellet- Beaudry, Ordzovenský, Ćesánek, Šuty, – Salituro, Kerbashian, Vandas, – Majdan, Rapáč, Nellis, – Štrauch, Bortňák, Giľák, – Hamráček, Vartovník, Tkáč
    Trenér: Vlastimil Wojnár

    HK Nitra: Honzík (Šebo) – Mezei, Donaghey, Erkamps, Gajdoš, Švarný, Bodák, Pupák, – Morrison, Duke, Solenský, – Tvrdoň, Baláž, Guman, – Knies, Buncis, Lacka, Myklukha
    Trenér: Sejejs Normunds

    Rozhodčí: Novák, Goga, – Hercog, Gegáň, – Ország

    Diváci: 4007
    bahis siteleri