Minnesota – San Jose 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:1 (kon.)
Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
New York Islanders
Pondělí 14.11.2022, 23:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Brock NELSON - 2:4
     
    58:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek tento zápas vyhraje, kotouč do prázdné branky od modré čáry poslal BROCK NELSON. Asistence: Casey Cizikas a Cal Clutterbuck.
    53:08 Claude GIROUX - 2:3
     
    53:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích a je sníženo na rozdíl jediné branky, Tkachuk našel elegantní přihrávkou před brankou najetého CLAUDE GIROUXE, který snadno zakončoval. Asistence: Brady Tkachuk a Tim Stützle.
    48:21 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:3
     
    48:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka, a pak navyšuje hostující celek své vedení. Po tlaku v útočném pásmu byl před brankou volný JEAN-GABRIEL PAGEAU. Dostal přihrávku a dokázal si poradit s brankářem. Asistence: Noah Dobson a Mathew Barzal.
    33:15 Noah DOBSON - 1:2
     
    33:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Špatná rozehrávka domácích vedla k tomu, že kotouč získal v útočném pásmu NOAH DOBSON. Rychle vypálil a dokázal překonat prakticky do modré čáry brankáře soupeře. Pátá branka pro hráče Islanders.
    28:48 Drake BATHERSON - 1:1
     
    28:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku pět na tři, po rychlé akci dostal kotouč do horní části branky DRAKE BATHERSON. Nechytatelná střela. Asistence: Tim Stützle a Claude Giroux.
    11:53 Oliver WAHLSTROM - 0:1
     
    11:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení, po rychlé akci a přechodu do útočného pásma se střelou ke vzdálenější tyči prosazuje z kruhu zakončující OLIVER WAHLSTROM. Asistence: Anders Lee a Mathew Barzal.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 29. Batherson (Stützle, Giroux), 54. Giroux (B. Tkachuk, Stützle) – 12. Wahlstrom (Lee, Barzal), 34. Dobson, 49. Pageau (Dobson, Barzal), 59. Nelson (Cizikas, Clutterbuck)


    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Sanderson, Hamonic (A), Bernard-Docker, Brännström, Holden, Zajcev – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Pinto, Batherson – Motte, Brassard, M. Joseph – Kelly, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith

    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Romanov, Dobson, Pelech, Pulock, Aho, Mayfield – Parise, Barzal, Wahlstrom – Lee (C), Nelson, Beauvillier – R. Johnston, Pageau, Palmieri – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Rooney, Skilliter – O'Quinn, Kovachik

    Diváci: 13 408
    bahis siteleri