Plzeň – Hostivař 3:5 (kon.) | Hr. Králové – Kladno 1:3 (kon.) | Kert Park Praha – Letohrad 7:1 (kon.)
Karviná – Svítkov 4:3 (kon.) | Prachatice – Dobřany 2:7 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
po prodl.
HBC Pardubice
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 26.11.2022, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 14. kolo
     
    46:35
    Komplikace Pardubic nekončí. Za vlastní bránou Ondřej Březina zvedl hokejku do obličeje soupeře, a protože se v obličeji faulovaného hráče objevil krvavý šrám, jedná se o čtyřminutový trest. Přesilovka 4 na 3 tak bude ještě delší.
     
    45:49
    Ústí nad Labem dokonce bude hrát přesilovou hru! Protihráče nedovoleně dohrál u mantinelu Pavel Kubeš, ani on se s rozhodnutím rozhodčího vůbec neztotožňuje a hlasitě protestuje.
     
    45:17
    Rozzlobený Jan Bílý vzteky odkopl vlastní hokejku. Myslel si, že pro svůj tým vybojoval přesilovou hru, jenže poté, co jej Pavel Krajíček zahákoval, tak si soupeřovu hokejku u těla přidržel. Dvouminutový trest tak vyfasoval oba hokejbalisté.
     
    42:34
    Z důvodu vzájemné potyčka dochází k vyloučení na obou stranách. Za hrubost míří na trestnou lavici Martin Janeček a Jiří Tomáš.
     
    39:52
    Dnes podruhé usedá na trestnou lavici Martin Janeček. Tentokráte je na vině nedovolené bránění. Ústí nad Labem má velkou šanci ke vstřelení čtvrtého gólu.
     
    26:28
    Přesilovka Ústí nad Labem je u předčasně u konce. Ve snaze zabránit soupeři ve vyhození totiž Jan Sedláček sekl konkurenta přes hokejku.
     
    25:55
    Ústecká početní převaha bude mít své pokračování. Za vteřinu se vrátí Martin Janeček, k němu přisedl z důvodu podražení Ondřej Březina.
     
    23:56
    První přesilovku Ústí nad Labem využilo, jak si povede ve druhém případě? Za podrážení je vyloučen Martin Janeček.
     
    15:52
    Domácí mají možnost vrátit stav do vyrovnané podoby v početní převaze. Menší dvouminutový trest za nedovolené bránění vyfasoval Jan Bečvář.
     
    10:46
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Na trestnou lavici již usedl pardubický zadák Michal Šimek, jenž se provinil držením.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Langr, 16. Bílý (Licek, Kubeš), 19. Strouhal (Kubeš) – 12. Grus (Stupka), 14. Soukup (Grus, Krajíček), 36. Škurla (Jelen, Belica), 48. Sedláček (Červinka, Stupka)


    HBC Pardubice: Foršt (Třináctý) – Geisler, Hálek, Martan, Šimek, Školoudík, Vlasák – Bílý, Bolek, Březina, Česák (A), Dostál, Janeček, Kubeš, Langr (A), Licek, Mikula, Moravec, Snížek, Strouhal (C).
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorík (Řehoř) – Bečvář, Grus, Michajličenko, Sedláček (A), Smolík, Švanda – Belica, Červinka, Haas, Jelen, Krajíček, Nedoma, Škurla, Soukup (C), Stupka (A), Tomáš.

    Rozhodčí: Havelka, Liška

    Diváci: 120
    bahis siteleri