Plzeň – Hostivař 3:5 (kon.) | Hr. Králové – Kladno 1:3 (kon.) | Kert Park Praha – Letohrad 7:1 (kon.)
Karviná – Svítkov 4:3 (kon.) | Prachatice – Dobřany 2:7 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
po prodl.
HBC Pardubice
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 26.11.2022, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 14. kolo
    47:52 Jan SEDLÁČEK - 3:4
     
    47:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod berou hosté! Stupka přihrál do levého kruhu Červinkovi, který s hlavou nahoře našel před bránou JANA SEDLÁČKA, po střele z bezprostřední blízkosti Foršt neudržel míček před brankovou čárou. Asistence: Vojtěch Červinka a Martin Stupka.
    35:04 Jan ŠKURLA - 3:3
     
    35:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Stav zápasu opět ukazuje nerozhodný stav! JAN ŠKURLA si zpoza soupeřovy z brány naběhl do pravého kruhu, kde se otočil kolem své osy a forhendovou střelou z otočky prostřelil brankáře mezi betony. Asistence: Milan Jelen a Lukáš Belica.
    18:41 Jan STROUHAL - 3:2
     
    18:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubický kapitán JAN STROUHAL strhává vedení na stranu Východočechů! Na modrou dostal pobídku od Kubeše, forhendový projektil nasměroval nechytatelným způsobem do pravého víka. Asistence: Pavel Kubeš.
    15:59 Jan BÍLÝ - 2:2
     
    15:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita i na druhé straně, je srovnáno! Z velké vzdálenosti napřáhl k tvrdé střele JAN BÍLÝ. Domácí hráč propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Rechtoríka. Asistence: Matyáš Licek a Pavel Kubeš.
    13:07 Lukáš SOUKUP - 1:2
     
    13:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán, hokejbalisté Ústí nad Labem jsou o krok napřed! Krajíček nabil Grusovi, jehož rána se od zadního mantinelu odrazila příhodně na hokejku LUKÁŠE SOUKUPA a ten bezpečně trefil odkrytou část brány. Asistence: Jiří Grus a Pavel Krajíček.
    11:01 Jiří GRUS - 1:1
     
    11:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Z poloviny hřiště vypálil JIŘÍ GRUS a o chvilku později se mohl radovat z gólu, protože brankář Foršt spatřil míček v poslední chvíli a na střelu směřující k levé tyči zareagoval příliš pozdě. Asistence: Martin Stupka.
    08:26 Nicolas LANGR - 1:0
     
    08:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Důležitý první gól střílí domácí, kteří tak jsou odměněni za neutichající tlak. NICOLAS LANGR proběhl mezi rozestoupenými obránci a tváří v tvář brankáři zakončil nechytatelně do pravého horního růžku. Bez asistence.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Langr, 16. Bílý (Licek, Kubeš), 19. Strouhal (Kubeš) – 12. Grus (Stupka), 14. Soukup (Grus, Krajíček), 36. Škurla (Jelen, Belica), 48. Sedláček (Červinka, Stupka)


    HBC Pardubice: Foršt (Třináctý) – Geisler, Hálek, Martan, Šimek, Školoudík, Vlasák – Bílý, Bolek, Březina, Česák (A), Dostál, Janeček, Kubeš, Langr (A), Licek, Mikula, Moravec, Snížek, Strouhal (C).
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorík (Řehoř) – Bečvář, Grus, Michajličenko, Sedláček (A), Smolík, Švanda – Belica, Červinka, Haas, Jelen, Krajíček, Nedoma, Škurla, Soukup (C), Stupka (A), Tomáš.

    Rozhodčí: Havelka, Liška

    Diváci: 120
    bahis siteleri