Carolina – Calgary 3:2 (kon.) | Florida – St. Louis 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Toronto 1:4 (kon.)
New Jersey – Washington 5:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 5:2 (kon.) | Colorado – Dallas 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:3 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 27.11.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:57 Zach PARISE - 5:2
     
    51:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují v samotném závěru početní výhody a dělají další krok směrem k výhře nad Flyers! Podobně jako před pár minutami Nelson se teď na křídle uvolnil ZACH PARISE, který si jednoduchou střelou do horní části Sandströmovy svatyně zadělal na hattrick – 5:2! Asistence: Josh Bailey, Ryan Pulock.
    43:19 Anthony BEAUVILLIER - 4:2
     
    43:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je pro hosty pasáž jako z hororu, rázem totiž v UBS Areně prohrávají o dva zásahy! Islanders trestají naprosto laxní přístup obrany Flyers. Pulock bez nějaké velké snahy vybojoval puk u mantinelu a naservíroval ho přímo před brankoviště, kam najel ANTHONY BEAUVILLIER a překonal bezmocného Sandströma – 4:2! Asistence: Ryan Pulock.
    42:57 Brock NELSON - 3:2
     
    42:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se na začátku poslední periody základní hrací doby vrací do vedení! Pulock vybojoval puk ve středním pásmu, pronikl do útočného pásma a poslal puk ke vzdálenějšímu mantinelu, kde byl volný BROCK NELSON a ten se pak blýskl krásnou střelou do vzdálenějšího horního rohu – 3:2! Asistence: Ryan Pulock.
    36:38 Zach PARISE - 2:2
     
    36:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Newyorští se čtyři vteřiny před koncem Provorovova trestu prosazují, začínáme zase od začátku! Z pravého křídla se před brankoviště protáhl ZACH PARISE, jenž vymíchal Sandströma a následně se štěstím prostrčil kotouč za položeného strážce hostující svatyně – 2:2! Asistence: Ryan Pulock.
    29:28 Joel FARABEE - 1:2
     
    29:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ospalou atmosféru na Long Islandu prořízl nečekaný gól Flyers, kteří se poprvé v utkání ujímají vedení! Hayes vypálil z pravé strany a Varlamov jeho zakončení akorát vyrazil před sebe. K puku se následně jako první dostal JOEL FARABEE a oheň byl na střeše – 1:2! Asistence: Kevin Hayes, Lukáš Sedlák.
    15:27 Lukáš SEDLÁK - 1:1
     
    15:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zničehonic máme v UBS Areně vyrovnáno a byl u toho právě LUKÁŠ SEDLÁK! Rodák z Českých Budějovic se šikovně uvolnil v mezikruží a vyčkal na Hayesovu přihrávku od mantinelu, kterou tečoval do horní části Varlamovovy svatyně – 1:1! Asistence: Kevin Hayes, Ivan Provorov.
    04:33 Adam PELECH - 1:0
     
    04:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Aktivita rychle nese ovoce, Islanders na ledě dominují a v polovině čtvrté minuty se dostávají do vedení! Obrana Philly zkolabovala a po chaotické situaci před brankovištěm si nepohlídala ADAMA PELECHA, který zachytil Beauvillierovu přihrávku zpoza branky a z mezikruží obratem zakončil – 1:0! Asistence: Anthony Beauvillier.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Pelech (Beauvillier), 37. Parise (Pulock), 43. Nelson (Pulock), 44. Beauvillier (Pulock), 52. Parise (Bailey, Pulock) – 16. Sedlák (Hayes, Provorov), 30. Farabee (Hayes, Sedlák)


    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pelech, Pulock, Aho, Dobson, Romanov, Mayfield – Holmström, Barzal, Wahlstrom – Lee, Nelson, Beauvillier – Parise, Pageau, Bailey – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Trenér: Lane Lambert.

    Philadelphia Flyers: Sandström (Hart) – Provorov, DeAngelo, Sanheim, Braun, Seeler, Ristolainen – Cates N., Hayes, Tippett – Bellows, Frost, MacEwen – Deslauriers, Laczynski, Farabee – Sedlák, P. Brown, Willman.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara – Alphonso, Fournier.

    Diváci: 17 255
    thejrc.org