Pittsburgh – Carolina 2:3 (po pr.) | Montreal – San Jose 0:4 (kon.) | Boston – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 3:1 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 5:0 (kon.)
Calgary – Florida 6:2 (kon.) | Vancouver – Washington 1:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 8:9 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Colorado Avalanche
Středa 30.11.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Blidh dostal přihrávku na útočnou modrou a jel sám na Hellebuycka, na kterého si však se svou kličkou do bekhendu nepřišel.
     
    56:41
    A tak jsem se mýlil, protože dvouminutové tresty za hrubost nakonec dostávají J.T. Compher (COL) a David Gustafsson (WPG). Bude se tedy hrát vy čtyřech proti čtyřem.
    56:09 Blake WHEELER - 5:0
     
    56:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER kompletuje svůj hattrick a čepice létají na led! Po chybné rozehrávce Colorada se k puku dostal Scheifele, jenž ho přihrál pod sebe Perfettimu, který stejně, jak ve druhé třetině, volil místo střely přihrávku mezi kruhy na BLAKA WHEELERA, jehož střela sice skončila na betonech Georgijeva, ale kotouč si poté do vlastní sítě nešťastně srazil Makar. Asistence: Cole Perfetti, Mark Scheifele.
     
    45:59
    Cale Makar (COL) navíc následně podrazil právě Morrisseyho, takže putuje na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty.
     
    41:59
    Colorado si zahraje svou třetí přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za sekání dostává Pierre-Luc Dubois (WPG).
    41:30 Mark SCHEIFELE - 4:0
     
    41:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se vzápětí dostali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, ve kterém se Connorovi podařilo poslat puk mezi Georgijevem a ležícím hráče Colorada na zcela volného MARKA SCHEIFELEHO, jenž ho už jen uklidil do zcela prázdné klece. Asistence: Kyle Connor, Blake Wheeler.
     
    33:29
    Josh Morrissey (WPG) oslabuje svůj tým, protože krosčekem trefil debutanta Foudyho a za své počínání dostává dvě minuty.
    33:07 Blake WHEELER - 3:0
     
    33:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A tak se z třetí branky radují domácí hokejisté, protože se první útočná formace Jets postarala o nádhernou akci do prázdné klece. Scheifele dostal puk do útočného pásma, kde křižně nahrál Perfettimu, jenž si najel až k Georgijevovi, ale místo střely zvolil přihrávku mezi kruhy na BLAKEA WHEELERA, jenž už jen trefil odkrytou klec Colorada.
     
    26:33
    Colorado si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za držení si odsedí Neal Pionk (WPG).
    23:46 Josh MORRISSEY - 2:0
     
    23:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní už se však domácí hokejisté přeci jen svého druhého gólu dočkávají. Perfetti poslal kotouč na modrou čáru k DeMelovi, jenž ihned přihrál svému kolegovi JOSHU MORRISSEYMU, který napřáhl a jeho dělovka se zastavila až v síti za zády Georgijeva. Asistence:. Dylan DeMelo, Cole Perfetti.
     
    23:22
    Scheifele dostal přihrávku před bránu Colorada, kde svou svou okamžitou střelou orazítkoval tyč hostující klece!
     
    22:05
    Coloradu nakonec tedy trenérská výzva vyšla, protože druhá branka Winnipegu není uznána.
     
    22:05
    Colorado si však bere svou trenérskou výzvu, protože dle hostujícího trenéra Jareda Bednare zde došlo ke kontaktu Wheelera s Georgijevem, díky čemuž poté brankář Avs nemohl zasáhnout.
    22:05 Mark Scheifele (WPG)
     
    22:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté odskakují na rozdíl dvou branek, Perfetti poslal puk na modrou čáru Sambergovi, jehož nahození orazítkovalo břevno hostující klece a kotouč poté zůstal ležet před bránou Avs, kde bojovali Johnson s Whelerem, čehož využil MARK SCHEIFELE, který jen do ležícího puku píchl a poslal do odkryté brány. Asistence: Blake Wheeler, Samberg.
     
    19:08
    Na začátku poslední minuty první třetiny se domácí mohli utrhnout do dvoubrankového vedení, protože střelu Perfettiho z levého kruhu vyrazil Georgijev přímo mezi kruhy, kam si najel Morrissey, jenže jeho následná střela letěla příliš nad bránu Colorada.
    09:18 Blake WHEELER - 1:0
     
    09:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! BLAKE WHEELER si vyměnil puk s Morrisseym a zkušený domácí útočník se následně rozhodl vystřelit rychlou střelu z pravého kruhu, která zaletěla přesně k vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Josh Morrissey, Pierre-Luc Dubois.
     
    08:58
    Winnipegu si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za podrážení si jde odsedět nováček v sestavě Colorada Jean-Luc Foudy (COL).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Wheeler (Morrissey, Dubois), 24. Morrissey (DeMelo, Perfetti), 34. Wheeler (Perfetti, Scheifele), 42. Scheifele (Connor, Wheeler), 57. Wheeler (Perfetti, Scheifele)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey, Dillon, Pionk, Schmidt, Samberg – Wheeler, Scheifele, Perfetti – Barron, Dubois, Connor – Mäenalanen, Lowry, Jonsson Fjällby – Eyssimont, D. Gustafsson, Harkins.
    Trenér: Rick Bowness

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – D. Toews, Makar, Girard, Manson, MacDonald, E. Johnson – Lehkonen, MacKinnon, Rantanen – Cogliano, Compher, L. O'Connor – Newhook, Blidh, Megna – Hunt, Foudy, Galchenyuk.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Schlenker, Hebert – Suchánek, Tobias
    bahis siteleri