Buffalo – Colorado 4:6 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Vegas 4:3 (kon.) | Minnesota – Edmonton 5:3 (kon.) | St. Louis – Carolina 4:6 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:0 (kon.) | Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | Vancouver – Florida 1:5 (kon.)
Seattle – Washington 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 5:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:6 (1:0, 2:3, 1:3)
Carolina Hurricanes
Pátek 02.12.2022, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jordan MARTINOOK - 4:6
     
    59:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Prodloužení neuvidíme! Burns vyhodil puk přes všechny čáry, který dojel JORDAN MARTINOOK a ten už jen jednoduše zasunul puk do zcela odkryté branky. JORDAN MARTINOOK navíc završil hattrick! Asistence: Brent Burns.
    59:19 Ryan O'REILLY - 4:5
     
    59:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak ještě zápletka! Po vyhraném vhazování si udělal prostor Kyrou a našel krásnou přihrávkou zpoza branku RYANA O'REILLYHO, jenž z první nedal šanci Kočetkovi zasáhnout. Asistence: Jordan Kyrou.
    58:02 Jordan STAAL - 3:5
     
    58:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! JORDAN STAAL zblokoval ve vlastním pásmu střelu soupeře, čímž se dostal z vlastního pásma a poté měl možnost trefit již odkrytou branku soupeře. Bez asistence.
    55:25 Jordan MARTINOOK - 3:4
     
    55:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Před koncem zápasu možné rozuzlení? JORDAN MARTINOOK získal puk ve středním pásmu, nabral rychlost a bleskovou střelou mezi betony překvapil Binningtona. Asistence: Jacob Slavin.
    35:55 Torey KRUG - 3:3
     
    35:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se daří využít druhou přesilovou hru dnešního zápasu. Z rohu kluziště našel Bučněvič mezi kruhy TOREYHO KRUGA, který přízemní střelou překonává Raantu. Velmi laciný gól z pohledu brankáře. Asistence: Pavel Bučněvič a Vladimir Tarasenko.
    26:28 Seth JARVIS - 2:3
     
    26:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, během minuty se Canes daří otočit zápas ve svůj prospěch! Nádherně celou akci založil Nečas, který projel celé kluziště a poté přichystal střeleckou pozici. SETH JARVIS se trefil nádherně z levého kruhu do horního rohu. Asistence: Martin Nečas.
    25:45 Jordan MARTINOOK - 2:2
     
    25:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    A během dalšího střídání je srovnáno! Odražený puk v útočném pásmu si vzal na hokejku JORDAN MARTINOOK a nádhernou střelou pod horní tyč nedal Binnigtonovi zasáhnout. Bez asistence.
    25:24 Brent BURNS - 2:1
     
    25:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo vyhodit puk a to především díky dobré reakci BRENTA BURNSE, který rukavicí zastavil puk na modré, udělal pár kroků směrem k brance a nádherně trefil pod horní tyč. Dobrou práci odvedl Svečnikov, který clonil brankáři. Bez asistence.
    22:31 Noel ACCIARI - 2:0
     
    22:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce končí druhou brankou v hostující síti. Leddy při rozehrávce podržel kotouč a vyvezl ho až k modré čáře, odkud našel parádním pase v jízdě NOELA ACCIARIHO. Domácí útočník využil rychlosti, dostal se do střelecké pozice a poměrně jednoduše překonal Raantu. Asistence: Nick Leddy, Colton Parayko.
    12:00 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    12:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra velmi rychle využitá. Nádherně to udělal Thomas, který si od pravého mantinelu nabruslil více na střed a pak prudkou a přesnou přihrávkou naservíroval puk ke vzdálenější tyči. PAVEL BUČNĚVIČ pak jen celou akci dokonal přesným zakončením. Asistence: Robert Thomas a Vladimir Tarasenko.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 12. Bučněvič (Thomas, Tarasenko), 23. Acciari (Leddy, Parayko), 36. Krug (Bučněvič, Tarasenko), 60. O'Reilly (Kyrou) – 26. Burns, 26. Martinook, 27. Jarvis (Nečas), 56. Martinook (Slavin), 59. J. Staal, 60. Martinook (Burns)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Leddy, Parayko, Krug, Faulk, Rosén, Mikkola, Bortuzzo – Bučněvič, Thomas, Tarasenko – Saad, O'Reilly, Leivo – Barbašev, B. Schenn, Kyrou – Neighbours, Acciari.
    Trenér: Craig Berube

    Carolina Hurricanes: Raanta (41. Kočetkov) – Slavin, Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – Jarvis, Aho, Nečas – A. Svečnikov, Kotkaniemi, Noesen – Martinook, J. Staal, Fast – Drury, Stastny, Stepan.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: St. Pierre, Sandlak – Pancich, Shewchyk
    thejrc.org