Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 0:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 1:6 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:6 (0:3, 1:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.12.2022, 15:00 • PSG aréna - Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 3. kolo
Partner:
    52:12 Robin ŠVANČARA - 1:6
     
    52:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Výstavní teč! Hosté dostali v přesilovce 5 na 3 možnost v klidu kombinovat, Šimon Pohludka měl prostor na pravém kruhu, otevřel se mu prostor a narýsoval parádní pas na ROBINA ŠVANČARU, jenž puk umně lízl přesně mezi betony Samuela Kowalczyka – 1:6. Asistence: Šimon Pohludka.
    36:35 Šimon POHLUDKA - 1:5
     
    36:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    ŠIMON POHLUDKA má střeleckou! Hostující lídr tentokrát zahájil kombinaci svého týmu, předal Rybnikárovi a ten vypálil! Kotouč se odrazil za branku, zde se jej znovu ujal Šimon Pohludka, vytočil se na druhé tyči a okamžitě zakončoval, kus černé gumy Kowalczykovi propadl a končí v síti – 1:5. Asistence: Michal Rybnikár a David Lukas Holub.
    31:52 Šimon POHLUDKA - 1:4
     
    31:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je škoda! Jáchym Mořkovský ve vlastním pásmu trestuhodně chyboval, namazal přímo na ŠIMONA POHLUDKU, ten šel z ničeho nic sám, zamířil a precizně trefuje. Oceláři znovu výrazněji odskakují – 1:4. Bez asistence.
    20:29 Jakub HEŠ - 1:3
     
    20:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je start! Berani, ač ve vlastním oslabení okamžitě vyrazili dopředu, Vaculík přesně našel nikým nehlídaného JAKUBA HEŠE, ten měl v mezikruží hromadu času i prostoru a neomylně se trefuje! Ševci se skvělým startem dost možná nakopli ke stíhací jízdě – 1:3! Asistence: Martin Vaculík.
     
    15:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOBIAS SAJNOK. Asistence: Vít Hladoník a Radim Mrtka.
     
    12:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PETR SIKORA.
    05:25 Jan HRČEK - 0:1
     
    05:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou 1:0! Vojtěch Granečný výborně zapracoval u mantinelu, z rohu předal před bránu a zde si JAN HRČEK potáhl puk a po zemi kolem betonu překonal už bezmocného Samuela Kowalczyka. Asistence: Vojtěch Granečný

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 21. Heš (Vaculík) – 6. Hrček (Granečný), 13. Sikora, 16. Sajnok (Hladoník, Mrtka), 32. Pohludka, 37. Pohludka (Rybnikár, Holub), 53. Švančara (Pohludka, Sikora)


    Berani Zlín: Kowlaczyk (Uherek) – Kotala, Mořkovský, Sedláček, Uřičář, Lukaštík, Ruml – Paták, M. Vaculík, Nesrsta, Holba, Valášek, Matula, Pešák, J. Heš, Klimek
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Oceláři Třinec: Milota (Skácel) – Holub, Byrtus, Mrtka, Solowski, Čmiel, Marek – Sajnok, Pohludka, Sikora, Blaha, Rybnikár, Urbánek, Granečný, Švančara, Kopačka, Hladoník, Hrček
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Poláček – Maloušek, Hendrych
    bahis siteleri