Edmonton – Montreal 5:3 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 6:2 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (po pr.)
Detroit – Vegas 1:4 (kon.) | NY Rangers – Chicago 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Seattle – Florida 1:5 (kon.) | Calgary – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 2:4 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 5:6 (2:3 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
Anaheim Ducks
Neděle 04.12.2022, 21:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Nate SCHMIDT - 5:2
     
    59:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě více přiblížili k vítězství, už vedou 5:2, poté co proměnili přesilovou hru. Po vyhraném vhazování se dostal puk k obránci NATEU SCHMIDTOVI, který od modré čáry rychlou střelou překonal Stolarze, který měl zakrytý výhled. Asistence: Josh Morrissey, Kyle Connor.
    55:12 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    55:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Od posledního gólu neuběhla ani minuta a už je tu další gól a Winnipeg už vede 4:2! Puk dostal do jízdy na levé křídle MARK SCHEIFELE a svou milimetrově přesnou střelou se trefil do horního růžku Stolarzovy branky. Asistence: Blake Wheeler, Cole Perfetti.
    54:23 Morgan BARRON - 3:2
     
    54:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonávají otočku ve skóre a poprvé v zápase jdou do vedení! Vše zařídila třetí formace Winnipegu, která dnes hraje výborný zápas. Na konci rychlé akce byl z pravé strany zakončující MORGAN BARRON, který nedal Stolarzovi šanci. Asistence: Adam Lowry, Saku Mäenalanen.
    33:28 Dylan SAMBERG - 2:2
     
    33:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno na 2:2! DYLAN SAMBERG sice svou chybou zavinil druhý gól Anaheimu, nyní se však vykoupil vyrovnáním na 2:2! Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry a kotouč si našel cestu za záda brankáře Stolarze. Asistence: Kyle Connor, Pierre-Luc Dubois.
    30:31 Saku MÄENALANEN - 1:2
     
    30:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita se domácímu týmu velmi rychle vyplatila, dočkali se snížení na 1:2. Schmidt našel dobrou přihrávkou před brankou SAKU MÄENALANEN, a ten se před brankovištěm zorientoval skvěle a zblízka překonal Stolarze. Asistence: Nate Schmidt, Adam Lowry.
    25:09 Brett LEASON - 0:2
     
    25:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 2:0! Vhazovalo se sice před Stolarzem, ale obránce Jets Samberg přišel na modré čáře o kotouč a BRETT LEASON vyrazil do samostatného úniku, který proměnil skvělou střelou nad vyrážečku Hellebuycka. Bez asistence.
    15:16 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    15:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ani druhou přesilovku sice hosté nevyužili, ale krátce po jejím skončení se přeci jen prosazují. Puk poslal před branku Shattenkirk a Vatrano sice ještě neuspěl, ale k volnému puku se dostal JAKOB SILFVERBERG a bez větších problémů ho dorazil za Hellebuycka. Asistence: Frank Vatrano, Kevin Shattenkirk.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 31. Mäenalanen (Schmidt, Lowry), 34. Samberg (Connor, Dubois), 55. Barron (Lowry, Mäenalanen), 56. Scheifele (Wheeler, Perfetti), 60. Schmidt (Morrissey, Connor) – 16. Silfverberg (Vatrano, Shattenkirk), 26. Leason


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Wheeler, Scheifele (A), Perfetti – Gagner, Dubois, Connor – Barron, Lowry (A), Mäenalanen – Eyssimont, D. Gustafsson, Harkins.
    Trenér: Rick Bownees

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Kulikov, Fowler (A), Shattenkirk, Beaulieu, Benoit, Vaakanainen – Terry, Zegras, Henrique (A) – Vatrano, R. Strome, Regenda – Leason, McTavish, Max Jones – Silfverberg (A), Carrick, Grant.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Charron, Markovic – Marquis, Cherrey

    Diváci: 13 444
    bahis siteleri