Mountfield HK – Zug cz 2:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:2 (0:1, 0:0, 2:1)
EV Zug
Středa 07.12.2022, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Před vhazováním se nejprve osekli Oliver Okuliar (MHK) a Gregory Hofmann (EVZ). To pokračovalo i během hry, proto Okuliar dostal dvojku za krosček a Hofmann dvojku za držení.
     
    46:24
    Možnost rozbalit své přesilovkové umění bude mít i Zug. Oliver Okuliar (MHK) je totiž vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    33:49
    Hosté nejsou poslední minuty v herní pohodě a darovali Hradci druhou přesilovku. Justin Abdelkader (EVZ) v útočném pásmu stáhl k ledu Zdeňka Doležala a za držení dostává dvě minuty. Po komerční přestávce se rozehraje druhá přesilovka duelu.
     
    01:30
    Z vhazování po icingu to ale domácí nakopli a vybojovali si první vyloučení. Kevin Klíma nahrával v rychlém kontru svému dvojčeti a Sven Senteler (MHK) jej podseknul před zakončením. Proto dvě minuty.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 56. Cingel (Lev, Jank), 57. Zachar (Okuliar, R. Pavlík) – 11. Martschini (Cehlárik, Geisser), 59. Djoos (Leuenberger)


    Mountfield HK: Kiviaho (Růžička) – McCormack, Jank, Blain, Kalina, Filip Pavlík (C), Rosandič, Piegl – Lev (A), Lalancette, Cingel – Okuliar, Zachar, Radovan Pavlík – Jergl, Kevin Klíma, Kelly Klíma – Doležal, Štohanzl, Pilař
    Trenér: Tomáš Martinec

    EV Zug: Genoni (Zaetta) – Djoos, Stadler, Geisser, Nussbaumer, Schlumpf, Kreis, Allenspach, Vogel – Simion, Kovář (C), Hofmann (A) – Zehnder, Senteler, Herzog – Martschini (A), O´Neill, Cehlárik – Abdelkader, Leuenberger, Suri
    Trenér: Dan Tangnes

    Rozhodčí: Hunnius (GER), Nikolić (AUT) – Ondráček, Svoboda

    Diváci: 3 012
    Úterý 13.12.2022
    Zug - Mountfield HK 2:1

    Branky a nahrávky: 24. Abdelkader (Suri), 64. O'Neill – 28. Jergl (Perret)

    bahis siteleri