Mountfield HK – Zug cz 2:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:2 (0:1, 0:0, 2:1)
EV Zug
Středa 07.12.2022, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 DJOOS - 2:2
     
    58:41
    Zug právě vstřelil branku!
    Odpověď švýcarského mistra je ale víc než blesková! Okamžitě po inkasovaném gólu rozjel velký kolotoč v útočném pásmu, a zatímco domácí obrana byla už zatavená, Zug posílal do pásma nové a nové hráče. Celý tlak nakonec vyřešil CHRISTIAN DJOOS. K němu už po přihrávce nejel obránce tak rychle, načež jeho tvrdá střela prolétla až za Kiviaha – 2:2! Asistence: Sven Leuenberger.
    56:55 ZACHAR - 2:1
     
    56:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zugu se to celé rozpadlo a tři minuty před koncem ztrácí vedení! Všechno začalo přímočarým nahozením Radovana Pavlíka dopředu, které sebral Okuliar a otevřela se mu situace 2 na 1. A ten to vyřešil parádně. V ideální čas pustil na MARKA ZACHARA vedle sebe, který v pádu protlačil puk za beton Genoniho – 2:1! Asistence: Oliver Okuliar, Radovan Pavlík.
    55:08 CINGEL - 1:1
     
    55:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pokud to má být tak, že trápení v koncovce je potřeba zlomit ošklivým gólem, tak teď se to ukázalo! Na modré dostal chvíli prostoru Lev a hned cpal puk na branku. Nejprve to sice vypadalo, že se povede tohle nahození odklidit jednomu z obránců, ten ale v pádu selhal. Ke kotouči se tak dostal LUKÁŠ CINGEL, který okolo tyče překonal Genoniho – 1:1! Asistence: Jakub Lev, Bohumil Jank.
    10:39 MARTSCHINI - 0:1
     
    10:39
    Zug právě vstřelil branku!
    Švýcarský úřadující mistr udeřil náhle, po vyhraném vhazování! Peter Cehlárik jej vyhrál čistě pod sebe na LINA MARTSCHINIHO, který si jenom nabruslil do o něco lepší střelecké pozice a ostrou střelou zápěstím poslal kotouč nad masku Kiviaha, který přes clonu neviděl vůbec nic – 0:1! Asistence: Peter Cehlárik, Tobias Geisser.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 56. Cingel (Lev, Jank), 57. Zachar (Okuliar, R. Pavlík) – 11. Martschini (Cehlárik, Geisser), 59. Djoos (Leuenberger)


    Mountfield HK: Kiviaho (Růžička) – McCormack, Jank, Blain, Kalina, Filip Pavlík (C), Rosandič, Piegl – Lev (A), Lalancette, Cingel – Okuliar, Zachar, Radovan Pavlík – Jergl, Kevin Klíma, Kelly Klíma – Doležal, Štohanzl, Pilař
    Trenér: Tomáš Martinec

    EV Zug: Genoni (Zaetta) – Djoos, Stadler, Geisser, Nussbaumer, Schlumpf, Kreis, Allenspach, Vogel – Simion, Kovář (C), Hofmann (A) – Zehnder, Senteler, Herzog – Martschini (A), O´Neill, Cehlárik – Abdelkader, Leuenberger, Suri
    Trenér: Dan Tangnes

    Rozhodčí: Hunnius (GER), Nikolić (AUT) – Ondráček, Svoboda

    Diváci: 3 012
    Úterý 13.12.2022
    Zug - Mountfield HK 2:1

    Branky a nahrávky: 24. Abdelkader (Suri), 64. O'Neill – 28. Jergl (Perret)

    thejrc.org