Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:6 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Washington – Seattle 4:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 5:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Arizona – Boston 4:3 (kon.) | Vegas – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:6 (kon.) | Nashville – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 4:1 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:4 (0:0, 2:1, 1:2 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 10.12.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Jeff CARTER - 3:4
     
    61:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Je hotovo! Pittsburgh v prodloužení využil přesilovou hru a získává bonusový bod! Po rychlé akci v útočném pásmu domácí brankář zneškodnil první ránu Rakella, ale důrazný JEFF CARTER puk dorazil do sítě! Asistence: Rickard Rakell, Jevgenij Malkin.
    58:30 Kyle OKPOSO - 3:3
     
    58:30
    Buffalo právě vstřelilo branku! Buffalo vyrovnává! Domácí celek při přesilovce zariskoval a zkusil hru bez brankáře, což přineslo ovoce! Na přihrávku si mezi kruhy sjel nikým nehlídaný KYLE OKPOSO, který pohotově poslal puk mimo Jarryho dosah! Asistence: Casey Mittelstadt, Jack Quinn.
    56:30 Brock MCGINN - 2:3
     
    56:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Pittsburgh se v závěru utkání dostává do vedení! Hosté převedli rychlý přechod do útočného pásma, na jehož konci obdržel přihrávku na pravou stranu BROCK MCGINN a z ostrého úhlu rozjásal hostující příznivce! Asistence: Kasperi Kapanen, Jan Rutta.
    42:53 Rickard RAKELL - 2:2
     
    42:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Pittsburgh dotahuje krok hned v úvodu třetí třetiny. Hráčům Buffala se nepodařilo vyhodit puk a Crosby obětavostí udržel pro Penguins útočné pásmo. Před brankou se poté zjevil RICKARD RAKELL, který nikým neatakován vyrovnal! Asistence: Danton Heinen.
    39:15 Jeff SKINNER - 2:1
     
    39:15
    Buffalo právě vstřelilo branku! Fantastický obrat Buffala v závěru druhé třetiny! Domácí celek dostává Pittsburgh na kolena. Po nádherné kombinaci už mohl zakončovat Tage Thompson, ale raději ještě přihrál před branku, kde si puk převzal JEFF SKINNER, otočil se kolem brankáře a poslal puk do sítě! Asistence: Tage Thompson, Casey Mittelstadt.
    38:08 Victor OLOFSSON - 1:1
     
    38:08
    Buffalo právě vstřelilo branku! Pittsburghu vedení dlouho nevydrželo! Domácí celek vyrovnává ještě před druhou sirénou. Po rychlé akci poslal Jost přihrávku mezi kruhy, kam si sjel VICTOR OLOFSSON, přehodil si puk na forhend a nedal Jarrymu nárok! Asistence: Tyson Jost, Casey Mittelstadt.
    35:36 Jake GUENTZEL - 0:1
     
    35:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Pittsburgh uzamkl soupeře před jeho brankou. Přihrávku z levé strany dostal od Malkina JAKE GUENTZEL a pohotově napálil puk pod břevno! Asistence: Jevgenij Malkin, Jeff Petry.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 39. V. Olofsson (Jost, Mittelstadt), 40. J. Skinner (T. Thompson, Mittelstadt), 59. Okposo (Mittelstadt, Quinn) – 36. Guentzel (Malkin, Petry), 43. Rakell (Heinen), 57. McGinn (Kapanen, Rutta), 62. Carter (Rakell, Malkin)


    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Petry, Dumoulin, Rutta, M. Pettersson, Ruhwedel, P. Joseph – Rakell, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – Kapanen, Carter, McGinn – Archibald, Blueger, Heinen.

    Rozhodčí: Luxmore, Markovic – Cherrey, Apperson

    Diváci: 17 205
    bahis siteleri