HC UP Olomouc – Black Dogs Budweis 2:6 (kon.) | BO Ostrava – Riders Univerzita Pardubice 6:7 (po pr.) | UK Kings Prague – Akademici Plzeň 0:2 (kon.)
North wings Ústí – HC MUNI 4:3 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC MUNI
Pondělí 12.12.2022, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se tímto odsud ze zimního stadionu v Ústí nad Labem s vámi pro dnešní den loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:36:30)
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! Vyrovnané klání nakonec dopadlo lépe pro domácí North Wings, kteří zejména díky vydařené druhé třetině, v niž strhli vedení na svou stranu, berou tříbodový zisk. Pro hosty z Masarykovy univerzity to tak nebude šťastná cesta domů,. neboť v závěru utkání úpěnlivě sahali po vyrovnání. To ale nakonec nepřišlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Díky tomu jsou Brněnští opět před brankou North Wings a i v posledních vteřinách se snaží vykřesat naději.
     
    59:19
    Matěj Harkabus už mířil puk do volné branky Brna. Po vystřelení ale vložil do kotouče svou hokejku Mirek Bazala, čímž zamezil inkasování dalšího gólu.
     
    58:30
    Na dvakrát se dostal k zakončení Róbert Mokrohajský od mantinelu. To první mu ovšem zablokoval Matěj Harkabus, s druhým si dokázal poradit Gerstner.
     
    57:55
    Po buly vybojovali kotouč hráči domácího týmu. Ven ze třetiny se ale nedostali. Naopak záhy si puk vybojovalo Brno, které pokračuje v přesilovkovém tlaku na branku North Wings.
     
    57:12
    Tomáš Stuchlý nahodil kotouč podél mantinelu do útočného pásma. Tam se jej ale zmocnili Brněnští, kteří se po chvilkovém zaváhání dostali dopředu, i k zakončení na Dominika Gerstnera. Gólman North Wings ale zvládl včas zasáhnout.
     
    57:07
    Filip Král po timeoutu zůstal na střídačce! Masarykova univerzita to zkusí v šesti hráči v poli.
     
    57:07
    Oddechový čas pro tým HC MUNI.
     
    56:21
    Oba týmy v plném počtu.
     
    56:05
    Puk stále drží Brněnští. Po levé straně se k samostatnému výpadu do útočného pásma dostal Adam Staněk.
     
    55:17
    Jakub Voříšek si chytře obhodil bránícího hráče North Wings a zakončil z mezikruží. Dominik Gerstner ovšem zavčasu zvedl ruku a díky tomu puk vyrazil mimo ohrožení.
     
    55:08
    Hra čtyři na čtyři zatím vychází lépe Brněnským, kteří se v ní drží poblíž Gerstnerovy klece.
     
    54:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Radovan Miškovič – 2 min., krosček.

    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Mirek Bazala – 2 min., krosček.
     
    53:49
    Dlouhé nahození kotouče do pásma ze strany North Wings znamenalo jeho převzetí brněnskými protihráči a jejich výpadem proti brance Gerstnera.
     
    52:46
    Dlouhotrvající souboj o kotouč za brankou MUNI. Jeho vítězem se nakonec stal Jan Jindra, který záhy puk nasměroval na Krále.
     
    51:27
    O výjezd dopředu se postaral Matěj Harkabus, který následně poslal přihrávku Pavlu Gottfriedovi doleva k mantinelu. Na něj si ale vyčíhal jeden z bránících hráčů MUNI a důrazným hitem ho poslal na led a obral o kotouč.
     
    50:17
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecká univerzita si opět bere vedení na svou stranu! Po samostatném výpadu Martina Kuchaře a jeho následné střele sice Král dokázal kotouč vyrazit, v rychlém pohybu se ale puk dostal na hokejku JANA JINDRY, který hned poté poslal puk do prostoru pod betony brněnského gólmana. Asistence: Martin Kuchař a Dan Bartoš.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. Janoušek (Svoboda), 26. Bartoš (Janoušek), 26. Bartoš (Jindra), 51. Jindra (Kuchař, Bartoš) – 1. Mokrohajský (Voříšek, Hasoň), 37. Mokrohajský (Hasoň, Voříšek), 46. Bláha (Gonos)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Šebesta, Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Sajdl, Gottfried, Jindra, Kuchář (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC MUNI: Král (Holub) – Bláha, Gonos, Uhříček, Bazala (A), Prokopec, Surán – Voříšek, Mokrohajský (C), Gergel, Bartkovský, Škvrně, Staněk, Háněl, Machala, Drlík, Malenovský, Hasoň.
    Trenér: Jiří Čtvrtníček

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček M., Janíček J.
    thejrc.org