Vítkovice – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Plzeň 7:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 0:4 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 0:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
HC Litvínov
Středa 14.12.2022, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    59:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora necelou minutu před koncem třetí třetiny dává branku! Přesilovku využil RADIM HRADIL, který nadvakrát dorazil puk za přesunujícího se Kliku. 4:3. Asistence: Marek Matašovský a Tomáš Galvas.
     
    49:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve třetí části aktivnějším týmem a nyní po zásluze vyrovnávají! MAREK SLAVÍK nejprve střílel z mezikruží, ale jeho střela byla sražená. Poté se však dostal k dorážce a procedil hrací předmět za Frgála. 3:3. Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    37:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté už snížili na rozdíl jediného gólu! Do úniku se dostal JAKUB BEDNAŘÍK, který rozhýbal Frgála a poté procedil puk mezi betony. 3:2. Asistence: Lukáš Hocelík a Dominik Čech.
     
    32:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pár sekund po skončení litvínovské přesilovky se hosté přece jen prosazují! Trefuje se LUKÁŠ HOCELÍK, který našel místo u zadní tyče. 3:1. Asistence: Jakub Bednařík a Radek Vyhlídal.
     
    26:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti to teď sehráli po vhazování rychle a přesně, vedou už o tři branky! MICHAL TOMEČEK se po asistenci Hradila podruhé v zápase zapisuje do listiny střelců. 3:0. Asistence: Radim Hradil.
     
    24:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se rychle dočkala druhého gólu. Krásnou akci předvedl MICHAL TOMEČEK, který projel do útočného pásma a z mezikruží vymetl horní růžek litvínovské klece. 2:0. Asistence: Patrik Sedláček.
     
    22:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se díky svému důrazu u brankoviště dostávají do vedení! MARTIN IZÁK se proháčkoval před bránu a poté z otočky zametl touš po ledě k tyči. Klika nestačil reagovat. 1:0. Asistence: Adam Havel a Jakub Belan.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 23. Izák (Havel, Belan), 25. Tomeček (Sedláček), 27. Tomeček (Hradil), 60. Hradil (Matašovský, Galvas) – 33. Hocelík (Bednařík, Vyhlídal), 38. Bednařík (Hocelík, Čech), 50. Slavík (Svoboda)


    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Sedláček, Panáček, Dvořák, Kočí, Galvas, Compel, Drábek – Belan, Izák, Pigl, Tomeček (A), Havel, Janech, Matašovský, Kučera (C), Fasner (A), Hradil, Ruda
    Trenér: Karel Beran

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Hocelík, Bystřický, Janda, Werner, Hynek, Vyhlídal – Špaček, Dej, Slavík (A), Čech, Vopat (C), Bednařík, Postl, Svoboda
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Rapák, Koziol – Peluha, Veselý

    Diváci: 32
    bahis siteleri