Toronto – Anaheim 7:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:0 (kon.) | New Jersey – Dallas 1:4 (kon.)
Buffalo – Los Angeles 6:0 (kon.) | Boston – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Tampa – Seattle 6:2 (kon.)
Detroit – Carolina 0:1 (kon.) | Nashville – Edmonton 3:6 (kon.) | Winnipeg – Vegas 5:6 (kon.)
Chicago – Washington 3:7 (kon.) | Colorado – Philadelphia 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
Anaheim Ducks
Středa 14.12.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:20 Joey ANDERSON - 7:0
     
    58:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Sedm! Takový je počet vstřelených branek ze strany Toronta. Tentokrát se Rasmus Sandin dostal ke střele, která byla sražená a následně se do odraženého kotouče opřel JOEY ANDERSON, jenž byl úspěšný. Asistence: Rasmus Sandin a Zach Aston-Reese.
    45:42 Pierre ENGVALL - 6:0
     
    45:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nářez připisuje další kapitolu a je to už 6:0! PIERRE ENGVALL dostal přihrávku na pravé křídlo a následně o tyč překonal gólmana Dostála. Toronto z posledních šesti střel dokázalo třikrát skórovat. Asistence: Rasmus Sandin a Pontus Holmberg.
    42:37 Alexander KERFOOT - 5:0
     
    42:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také do třetí třetiny Maple Leafs vstupují skvěle a navyšují svůj velký náskok. Mark Giordano z levé strany našel na středu ALEXANDERA KERFOOTA, jenž z první vypálil přesně k tyči. Asistence: Mark Giordano a Pontus Holmberg.
    36:33 Michael BUNTING - 4:0
     
    36:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dominance pokračuje a Maple Leafs jdou do čtyřbrankového náskoku. Tvrdou ránu Mitchella Marnera od modré sice brankář Dostál vyrazil, ale pouze před sebe, kde se nacházel MICHAEL BUNTING, který bekhend zasunul puk do brány. Asistence: Mitchell Marner a Justin Holl.
    32:16 TJ BRODIE - 3:0
     
    32:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky! TJ BRODIE dostal přihrávku Timminse na levou stranu a tvrdou ránou k tyči překonal českého brankáře Lukáše Dostála. Asistence: Conor Timmins a Auston Matthews.
    08:41 John TAVARES - 2:0
     
    08:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je to už o dvě branky! Ducks sice získali kotouč po vyhraném vhazování, ale následně se k němu dostal Mitchell Marner, jenž si skvěle poradil s obráncem a předložil přihrávku JOHNU TAVARESOVI před zcela prázdnou svatyní Anaheimu. Asistence: Mitchell Marner a Conor Timmins.
    01:58 Alexander KERFOOT - 1:0
     
    01:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Už ve druhé minutě utkání se domácí celek dostává do vedení! Pierre Engvall našel na pravé straně volného ALEXANDRA KERFOOTA, jenž z první prostřelil gólmana Johna Gibsona. Asistence: Pierre Engvall a Conor Timmins.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 2. Kerfoot (Engvall, Timmins), 9. Tavares (Marner, Timmins), 33. Brodie (Timmins, Matthews), 37. Bunting (Marner, Holl), 43. Kerfoot (Giordano, Holmberg), 46. Engvall (Sandin, Holmberg), 59. Joe. Anderson (Sandin, Aston-Reese)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Murray) – Holl, Giordano, Liljegren, Sandin, Timmins, Brodie – Nylander, Matthews (A), Bunting – Marner (A), Tavares (C), Malgin – Engvall, Kämpf, Kerfoot – Joe. Anderson, Holmberg, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Anaheim Ducks: Gibson (31. Dostál) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Beaulieu – Henrique (A), Zegras, Terry – Vatrano, R. Strome, Comtois – Leason, McTavish, Max Jones – Silfverberg (A), Carrick, Megna.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Sutherland, Kea – Daisy, Pancich

    Diváci: 18 477
    bahis siteleri