Toronto – Anaheim 7:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:0 (kon.) | New Jersey – Dallas 1:4 (kon.)
Buffalo – Los Angeles 6:0 (kon.) | Boston – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Tampa – Seattle 6:2 (kon.)
Detroit – Carolina 0:1 (kon.) | Nashville – Edmonton 3:6 (kon.) | Winnipeg – Vegas 5:6 (kon.)
Chicago – Washington 3:7 (kon.) | Colorado – Philadelphia 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:6 (1:3, 2:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Středa 14.12.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Zach HYMAN - 3:6
     
    57:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Trefou do prázdné branky ZACH HYMAN na hattrick přece jenom dosáhl. Po vyhození o mantinel bylo klíčové, že byl schopen přebruslit Romana Josiho. Asistence: Leon Draisaitl, Cody Ceci.
    38:55 Connor MCDAVID - 3:5
     
    38:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Také ve druhé početní převaze stačila Olejářům jedna střela na branku. Po prohraném buly Draisaitla a ztrátě útočného pásma nabral rychlost CONNOR MCDAVID. Prohnal se kolem Ekholma a střelou přes couvajícího Fabbra vrátil hostům dvougólový náskok. Asistence: Leon Draisaitl, Tyson Barrie.
    29:53 Dante FABBRO - 3:4
     
    29:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Treninovo výbušné zrychlení ve středním pásmu zařídilo Nashvillu přečíslení čtyři na dva. Ruský útočník předal puk na osu a z té se DANTE FABBRO pěkně trefil do pravého horního růžku Campbellovy brány. Je to pro něj první gól v ročníku. Asistence: Jakov Trenin, Roman Josi.
    24:19 Leon DRAISAITL - 2:4
     
    24:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté rychle vrací úder! Hyman zpracoval McDavidovu přihrávku LEONU DRAISAITLOVI, jenž projel středem hřiště k levému kruhu a střelou zápěstím objevil mezeru u Lankinenovy lapačky. Asistence: Zach Hyman, Connor McDavid.
    23:22 Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    23:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první třetině dosáhl Nashville na gól hned z první střely na bránu! Jankowski od mantinelu předal puk Forsbergovi. Švéd šikovně přebil z pravého kruhu do levého a Campbell se nestihl přesunout za pohotovou ranou z produkce RYANA JOHANSENA. Asistence: Filip Forsberg, Mark Jankowski.
    19:55 Leon DRAISAITL - 1:3
     
    19:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nejlepší přesilovka v lize opět udeřila! Ryan Nugent-Hopkins přijal puk od Barrieho a sám se vyznamenal křížnou přihrávkou na LEONA DRAISAITLA. Německý útočník z jedničky uklidil puk do odkryté části branky a dosáhl na 20. gól v sezoně. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Tyson Barrie.
    14:50 Zach HYMAN - 1:2
     
    14:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers otáčí na 2:1! Leon Draisaitl udělal rychlý manévr do mezikruží. Lankinen vypálený puk vyrazil. Hokejka padajícího Fabbra zastavila i dorážku ZACHA HYMANA, jenže ten pokračoval ve své snaze a z ležícího obránce Predators kotouč přeci jen vypadl za brankovou čáru. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
    08:19 Zach HYMAN - 1:1
     
    08:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dvojí icing se domácím vymstil. Draisaitl porazil na vhazování Johansena. Následovala střílená přihrávka Boucharda a tu ZACH HYMAN nechytatelně protečoval za přesouvajícího se Lankinena. Asistence: Evan Bouchard, Connor McDavid.
    01:15 Cody GLASS - 1:0
     
    01:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velmi špatný začátek pro brankáře Campbella! Nejdříve neměl jednoduchou práci s rozehrávkou zpoza brány. Po soubojích u hrazení Josi přihrál CODYMU GLASSOVI a jeho nenápadná střela od modré čáry propadla mezi nohama hostujícího brankáře až do sítě. Asistence: Roman Josi, Colton Sissons.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Glass (Josi, Sissons), 24. R. Johansen (F. Forsberg, Jankowski), 30. Fabbro (Trenin, Josi) – 9. Hyman (Bouchard, McDavid), 15. Hyman (Draisaitl, McDavid), 20. Draisaitl (Nugent-Hopkins, Barrie), 25. Draisaitl (Hyman, McDavid), 39. McDavid (Draisaitl, Barrie), 58. Hyman (Draisaitl, Ceci)


    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Gross, Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), McKeown, Gravel – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Sissons, R. Johansen, Niederreiter – Jeannot, Pärssinen, Trenin – Jankowski, Glass, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Barrie, Kulak, Bouchard, Broberg – Hyman, McDavid (C), Draisaitl (A) – Yamamoto, Nugent-Hopkins, Janmark – Puljujärvi, Malone, Holloway – Ryan, Shore, Kostin.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Schrader, Rank – O´Quinn, Fournier

    Diváci: 17 159
    bahis siteleri